Evenimente 2021

Dezbaterile RRPSDCP, ediția a VI-a: „GDPR în domeniile farma și sănătate” 19 mai, 2021
Dezbaterile RRPSDCP, ediția a VI-a: „GDPR în domeniile farma și sănătate”

„DEZBATERILE REVISTEI ROMÂNE PENTRU PROTECȚIA ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL” continuă cu evenimentul „GDPR în domeniile farma și sănătate”.

Grupul editorial UNIVERSUL JURIDIC și REVISTA ROMÂNĂ PENTRU PROTECȚIA ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL continuă seria de evenimente online cu o dezbatere dedicată exclusiv celor care desfășoară activități de prelucrare a datelor cu caracter personal în domeniile farma și sănătate, care va fi organizată și transmisă LIVE miercuri, 19 mai 2021, începând cu ora 17:00.

Acreditare INPPA

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.”.

Parteneri:

WOLTERS KLUWER România

Tudor. Personal Tailor

Evenimentul este centrat pe probleme punctuale în aplicarea GDPR, identificate ca dificultăți în practica entităților juridice care activează în sectoarele medical și farma, oferind soluții diferite de implementare a măsurilor de conformare la prevederile Regulamentului GDPR.

Pe durata a circa două ore, într-un format interactiv, participanții vor beneficia de expertiza unor juriști și specialiști consacrați în domeniul de referință, care vor aborda subiecte specifice, de maxim interes în materia protecției datelor cu caracter personal.

Evenimentul va fi moderat de dr. Doru Dorobanțu, lector asociat la Universitatea Politehnica din București, și de conf. univ. dr., av. Raul-Felix Hodoș, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Speakerii invitați sunt din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu-Mureș și al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (lista este în curs de confirmare și actualizare).

Speakeri și teme (în curs de actualizare):

Conf. univ. dr. Silviu Pițuru, prorector, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București – Corectitudinea aplicării GDPR-ului în sănătate și în învățământ;

Iulian Năstasă, D.P.O, UMF „Carol Davila” București – Corectitudinea aplicării GDPR-ului în sănătate și în învățământ;

Cătălin Giulescu, specialist în protecția datelor, director DEPABD;

Av. Georgiana Trifan, senior asociate SCA Grecu și asociatii – Implicații ale GDPR în materie de obținere a avizelor necesare produselor din domeniul farmaceutic – dispozitive medicale, produse cosmetice, suplimente alimentare;

Bogdan Panait, fondator Lexdata, vicepreședinte ASCPD – Amenzi aplicate la nivelul UE operatorilor din domeniu sanitar;

Av. Valentin Moroeanu, managing Partner cabinetul de avocatura Moroeanu & Asociații – Impactul GDPR asupra datelor medicale ale pacientului în cazul accidentelor rutiere soldate cu vătămări;

Alexandru Georgescu, doctorand, Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române – Prelucrarea datelor privind starea de sănătate în contextul situației de criză medicală generat de pandemia de Covid 19;

Gabriel Ungureanu, director executiv, Wolters Kluwer România – Inteligența Artificială. Analiza jurisprudenței specifice.

 

 

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ persoană și include următoarele beneficii:

 

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate 4k

– Acces la înregistrarea video la 3 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– 20% reducere la următoarele conferințe

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Acordarea statutului de membru Senior în ujmag.ro care aduce urmatoarele beneficii:

A) Minimum 20% reducere la carțile editurii Universul Juridic
B) 10% reducere la carțile altor edituri


Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac  pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro

* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.


Vezi toate evenimentele »

Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu reducerile!

Parteneri Gold:
Parteneri Silver:
Parteneri Media:
Va recomandam:

Comanda prin telefon

0733.673.555

Copyright 2008-2021 Universul Juridic Magazin SRL. Toate drepturile rezervate

Adaugare in Cos
Produsul a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.
Precomanda
TE RUGAM SA FACI PRECOMANDA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai precomandat nu a aparut inca pe piata si nu este disponibil momentan in stoc.
UJmag.ro te va informa de indata ce acest titlu va fi disponibil la vanzare.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Rezerva
TE RUGAM SA FACI REZERVAREA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai rezervat nu este disponibil in stoc.
Ujmag.ro va depune toate diligentele pentru a comanda aceasta carte pentru tine.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Adauga in cos