Evenimente 2021

Dezbaterile RRPSDCP, ediția a VII-a: „GDPR în mediul antreprenorial” 10 iunie, 2021
Dezbaterile RRPSDCP, ediția a VII-a: „GDPR în mediul antreprenorial”

„DEZBATERILE REVISTEI ROMÂNE PENTRU PROTECȚIA ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL” continua cu evenimentul „GDPR în mediul antreprenorial”

Grupul editorial UNIVERSUL JURIDIC și REVISTA ROMÂNĂ PENTRU PROTECȚIA ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL continuă seria de evenimente online cu o dezbatere dedicată exclusiv celor care desfășoară activități de prelucrare a datelor cu caracter personal în domeniul antreprenorial, care va fi organizată și transmisă LIVE joi, 10 iunie 2021, începând cu ora 17:00

Parteneri:

Camera de Comerț și Industrie București (CCIB)

WOLTERS KLUWER România

UNIQA Asigurãri

ALPHA BANK

Tudor. Personal Tailor

Business Days

Într-un mediu plin de provocări, procesul de conformare cu prevederile GDPR trebuie să fie unul continuu și personalizat, potrivit activităților desfășurate de fiecare companie.
La trei ani de la punerea în aplicare a Regulamentului General privind Protecția Datelor, Grupul editorial Universul Juridic împreună cu Revista Română pentru Protecția și Securitatea Datelor cu Caracter Personal (RRPSDCP) organizează, în data de 10 iunie 2021, începând cu orele 17.00, evenimentul ”GDPR în mediul antreprenorial”.

Cu ajutorul invitaților, reprezentanți ai mediului de afaceri și organizațiilor reprezentative, juriști, consultanți dar și practicieni în domeniul de referință, evenimentul va aborda din perspective multiple problemele cu care se confruntă mediul de afaceri prin prisma reglementărilor privind protecția datelor, în contextul actual.

Vor fi prezentate aspecte de interes sectoriale, strategii și măsuri de asigurare a conformității operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal care și-au dovedit eficiența, precum și soluții ale unor situații particulare de interes pentru activitățile de business.

Conferința se va desfășura ONLINE și va fi transmisă LIVE pe Portalul Universul Juridic, joi, 10 iunie 2021, începând cu orele 17.00.

Evenimentul va fi moderat de dr. Doru Dorobanțu, lector asociat la Universitatea Politehnica din București și av. Raul-Felix Hodoș, conferențiar universitar la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

 acreditare INPPA

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.”.

Speakeri și teme:

Av. Cosmin MARINA, vicepreședinte Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București – Preocupările actuale și de perspectivă ale CCIB pe tema GDPR

dr. Maria MAXIM, lector protecția datelor la Institutul Bancar Român, Director Juridic și de Conformitate Lidl România – Planul de acțiune în vederea conformării cerințelor GDPR

Daniela CIREAȘĂ, președinte sucursala Brăila Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF, vicepreședinte ASCPD – Provocări antreprenoriale pentru respectarea GDPR

Conf. univ. dr. Carmen TODICĂ, Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Comerț și Industrie a Municipiului București – Obligațiile antreprenorului conform GDPR;

Cătălin GIULESCU, specialist protecția datelor – GDPR în mediul antreprenorial;

Mirela POPA, DPO – UNIQA Asigurări și UNIQA Asigurări de viață – Prelucrarea datelor cu caracter personal în asigurări

Dragoș MOCANU, director Direcția Juridica și Secretariat General, UNIQA Asigurări și UNIQA Asigurări de viață – Prelucrarea datelor cu caracter personal în asigurări

av. Raluca COMĂNESCU, managing partner, Raluca Comănescu & Partners – Cesiunea dreptului la imagine și a altor date cu caracter personal în materialele foto/video

Adrian MĂNTOIU, CEO Wolters Kluwer România – Inteligența Artificială în practică – Analiza rezultatelor contestațiilor la deciziile ANSPDCP

 

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ persoană și include următoarele beneficii:

 

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate 4k

– Acces la înregistrarea video la 30 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– 20% reducere la următoarele conferințe

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Acordarea statutului de membru Senior în ujmag.ro care aduce urmatoarele beneficii:

A) Minimum 20% reducere la carțile editurii Universul Juridic
B) 10% reducere la carțile altor edituri


Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac  pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro

* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.


Vezi toate evenimentele »

Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu reducerile!

Parteneri Gold:
Parteneri Silver:
Parteneri Media:
Va recomandam:

Comanda prin telefon

0733.673.555

Copyright 2008-2021 Universul Juridic Magazin SRL. Toate drepturile rezervate

Adaugare in Cos
Produsul a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.
Precomanda
TE RUGAM SA FACI PRECOMANDA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai precomandat nu a aparut inca pe piata si nu este disponibil momentan in stoc.
UJmag.ro te va informa de indata ce acest titlu va fi disponibil la vanzare.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Rezerva
TE RUGAM SA FACI REZERVAREA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai rezervat nu este disponibil in stoc.
Ujmag.ro va depune toate diligentele pentru a comanda aceasta carte pentru tine.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Adauga in cos