Pachet: Codul civil, Codul de procedura civila, Codul penal, Codul de procedura penala si Agenda avocatului. 2021
Pachet: Codul civil, Codul de procedura civila, Codul penal, Codul de procedura penala si Agenda avocatului. 2021
Pret de coperta: 170,70
119,49 lei (-30%)
Pro lege
Pachet: Codul civil, Codul de procedura civila, Codul penal, Codul de procedura penala si Agenda avocatului. 2021

Pret de coperta: 170,70

119,49 lei

Economisesti 30%

Disponibilitate: In stoc

Adauga in cos

Te contactam noi

Ridicare personala de la sediul UJmag
Comanda produsul si vino sa-l ridici din sediu azi, 08.30-17.00

Livrare prin curier
Timp estimat de livrare: 2 zile lucratoare

Transport gratuit

Pentru comenzile peste 300 Lei

Reduceri

Oferte speciale exclusive

Comanda direct la

Telefon: 0733.673.555

Plateste cu cardul

Protectia platii online

Optiuni de achizitie


69,00 62,10 lei
Economisesti 10.00%


Pachetul contine:

1. Codul civil: IANUARIE 2021. Editie tiparita pe hartie alba

INCLUDE:

 dispozitii de aplicare

 decizii ale Curtii Constitutionale

 recursuri in interesul legii

 hotarari prealabile

 dispozitii conexe

 index

 

Editia a 12-a a lucrarii (revizuita), Codul civil: ianuarie 2021, ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu si tiparita pe hartie alba de calitate superioara, cuprinde Codul civil (Legea nr. 287/2009), actualizat, articolele Codului fiind insotite, acolo unde este cazul, de: dispozitii tranzitorii si de aplicare, dispozitii conexe, extrase din Constitutia Romaniei, decizii CNA, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii si hotarari prealabile – necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul dreptului civil si asigurand o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Codul civil: ianuarie 2021 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

2. Codul penal si Codul de procedura penala: Ianuarie 2021. Editie tiparita pe hartie alba

INCLUDE:

 corelatii cu vechile reglementari

 dispozitii de aplicare

 decizii ale Curtii Constitutionale

 recursuri in interesul legii

 hotarari prealabile

 dispozitii conexe

 index

 

 

Editia a 19-a (revizuita) a lucrarii, Codul penal si Codul de procedura penala: ianuarie 2021, tiparita pe hartie alba de calitate superioara si ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, cuprinde Codul penal si Codul de procedura penala actualizate, articolele celor doua Coduri fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

Volumul Codul penal si Codul de procedura penala: ianuarie 2021 include decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii si hotarari prealabile, corelatii cu reglementarile anterioare si extrase din unele acte normative referitoare la starea de alerta.

Indexul plasat la finalul fiecarui Cod faciliteaza utilizarea lucrarii, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, respectiv in domeniul procedurii penale, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala: ianuarie 2021 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

3. Codul de procedura civila: IANUARIE 2021. Editie tiparita pe hartie alba

INCLUDE:

dispozitii de aplicare

recursuri in interesul legii

hotarari prealabile

dispozitii conexe

decizii ale Curtii Constitutionale

 

Editia a 11-a a lucrarii (revizuita), Codul de procedura civila: ianuarie 2021, tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, contine textul Codului de procedura civila  actualizat si completat cu dispozitii conexe si de aplicare, cu recursuri în interesul legii, cu hotarari prealabile si cu decizii ale Curtii Constitutionale, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul procedurii civile si asigurand o cautare rapida a cuvintelor-cheie corespunzatoare.

Lucrarea Codul de procedura civila: ianuarie 2021 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor.

PRO LEGE – O colecție necesara oricarui jurist: 

- reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia

- prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);

- este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica

- beneficiaza de grafica speciala (in vederea unui plus de evidentiere a informatiilor-cheie)

- seria PREMIUM din cadrul colectiei PRO LEGE include un vast material informativ suplimentar (dupa caz, jurisprudenta europeana, mai multa jurisprudenta nationala si mai multe legi conexe integrale sau in extras, varii adnotari etc.);

- fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.

COORDONAREA GENERALA a Colecției PRO LEGE este asigurata de consilier juridic Oliviu Craznic. 

Așteptam sugestiile și propunerile dvs pe adresa prolege [at] universuljuridic.ro

4. Agenda avocatului 2021. Editie spiralata

Agenda este impartita astfel:

1. Jurnal de Instanta si opis corespunzator cauzelor gestionate

2. Calendar 2021

3. Termene de judecata 2022

4. Zile de sarbatori legale 2021

5. Obligatii profesionale periodice

6. Informatii relevante

 

1. JURNALUL DE INSTANTA

Jurnalul de Instanta este expresia scriptica a activitatii practice intreprinse de avocat. Nascut din dorinta de a aduna intr-un cadru unitar toate notele si consemnarile volante, aflat in prezent la a doua editie, imbunatatita conform sugestiilor utilizatorilor, Jurnalul raspunde atat unui imperativ circumscris dezvoltarii profesionale, cat si placutei nostalgii aduse de rememorarea experientelor noastre. Fiind unul dintre pilonii pe care se sprijina Agenda Avocatului, Jurnalul de Instanta a revolutionat nu doar piata editoriala, ci in special modul de organizare practica a avocatului litigant. Este, in alte cuvinte, una dintre principalele resurse ale succesului.

 

Recomandari privind utilizarea

1. Prima pagina a fiecarei file este menita sa inglobeze termenele de judecata acordate intr-o cauza determinata, precum si observatiile avocatului (i) inainte de termen, (ii) in timpul sedintei de judecata si (iii) dupa termen.

2. Pagina secunda a fiecarei file este destinata creionarii pledoariei finale, cu o forma tripartita: petitul, principalele argumente si concluziile. Sunt evidentiate, deopotriva, cheltuielile de judecata, data pronuntarii solutiei si consemnarea succinta a acesteia. Introspectia este provocata prin sectiunea finala in care vor fi notate, in legatura cu expunerea pledoariei si dezbaterile finale: (i) aspectele pozitive, (ii) aspectele critice si (iii) sugestiile formulate in scopul imbunatatirii prestatiilor viitoare.

3. Citatele unice pentru fiecare pagina au fost atent culese pentru a oferi inspiratie cotidiana si recomandari exprimate de unele dintre cele mai autorizate voci ale universului juridic, in general, si ale constelatiei avocatiale, in special.

4. Dupa implinirea unor intervale temporale determinate – spre exemplu, trimestrial, semestrial sau anual –, recomandam parcurgerea si analiza filelor completate, atat sub aspect statistic, cat mai ales din prisma dezvoltarii abilitatilor profesionale. In timp, Jurnalul de Instanta va deveni o oglinda fidela a observatiilor si evolutiei avocatului.

5. Un opis destinat indicarii cauzelor si filelor corespondente deschide Jurnalul de Instanta, facilitand consultarea rapida a elementelor de interes.

6. In noua editie, filele sunt prinse intr-o spira care permite rasfoirea usoara. Coperta este cartonata si rezistenta, special conceputa pentru utilizari frecvente.

7. Intr-o eventuala structura disponibila in varianta premium, dupa epuizarea filelor, un nou set al Jurnalului de Instanta va putea fi achizitionat si incorporat in Agenda Avocatului.

 

 

Aveti sugestii? Aveti atentia noastra

Cunoscand faptul ca activitatea avocatiala raspunde constant unor provocari dintre cele mai diverse, vor fi apreciate in mod deosebit recomandarile si sugestiile pe care utilizatorii le vor trimite la adresa de corespondenta electronica redactie@universuljuridic.ro.

Acestea vor fi analizate si, dupa caz, pot constitui temeiuri ale unor editii viitoare imbunatatite.

La fel ca fiecare avocat in parte, Jurnalul de Instanta si Agenda Avocatului isi gasesc sensul in permanenta cautare si implementare a celor mai bune versiuni.

 

2. CALENDAR 2021

spatiu generos optimizat pentru a nota termenele de judecata si intalnirile zilnice

- separarea clara a celor trei perioade diurne: dimineata, dupa-amiaza, seara

- marcarea corespunzatoare a vacantei judecatoresti

- pentru fiecare saptamana, doua sectiuni dedicate sarcinilor prioritizate, conforme recomandarilor celor mai buni experti in productivitate: Urgent/Nu este urgent; Important/Nu este important.

 

3. TERMENE DE JUDECATA 2022

Pagina dedicata la finalul calendarului pentru notarea termenelor de judecata acordate la inceputul anului viitor.

 

4. ZILE DE SARBATORI LEGALE 2021

Pagina dedicata exclusiv enumerarii sarbatorilor legale in care activitatea instantelor este suspendata, pentru a facilita organizarea activitatilor personale.

 

5. OBLIGATII PROFESIONALE PERIODICE

O fila cuprinzand obligatiile profesionale periodice incluzand polita de asigurare profesionala, taxele datorate UNBR si Baroului, precum si douasprezece sectiuni pentru consemnarea veniturilor lunare necesare pentru calcularea contributiei la Casa de Asigurari a Avocatilor, cu referinte privind cota datorata si plafonul incident.

 

6. INFORMATII RELEVANTE

Date relevante (adrese, numere de telefon, numere de fax, program de lucru) despre instante, parchete, administratii financiare, inspectorate de politie, oficii ale registrelor comertului, precum si ale altor institutii si autoritati publice, conturi ale trezoreriilor din tara, taxe judiciare de timbru.

  • Titlu: Pachet: Codul civil, Codul de procedura civila, Codul penal, Codul de procedura penala si Agenda avocatului. 2021
  • Pret: 170,70 RON
  • ISBN: 978-606-39-0743-2; 978-606-39-0739-5; 978-606-39-0747-0
  • Format: Academic
  • Pagini: 544; 472; 320; 300
Votul cititorilor: (0 voturi)
Daca ai citit aceasta carte, spune si celorlalti cat de mult ti-a placut!
Vot:
Numele tau:
Email:
Titlu:
Parerea ta:
Dan Lupascu
Experiență relevantă Activitate îndelungată în domeniul juridic, atât în calitate de practician ( judecător – 1990 - 2016, avocat – 2016 - la zi), cât și de cadru didactic universitar (din 1993 - la zi). A exercitat funcții de conducere la Judecătoria sectorului 5 ,...

Citeste mai mult »

Mihail Dinu
Studii: Master II Profesional, specializarea Drept European și Internațional al Afacerilor, Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne și Universitatea București (2011-2012); Master, specializarea Medierea conflictelor în drept, Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu...

Citeste mai mult »

Pachet: Codul civil, Codul de procedura civila, Codul penal, Codul de procedura penala si Agenda avocatului. 2021
Recomanda unui prieten
Comanda telefonica

Vrei sa faci o comanda si nu ai timp?
Introdu numarul de telefon, iar un operator UJmag.ro te va suna
in cel mai scurt timp si iti va cere telefonic restul datelor necesare.

Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu reducerile!

Parteneri Gold:
Parteneri Silver:
Parteneri Media:
Va recomandam:

Comanda prin telefon

0733.673.555

Copyright 2008-2021 Universul Juridic Magazin SRL. Toate drepturile rezervate

Adaugare in Cos
Produsul a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.
Precomanda
TE RUGAM SA FACI PRECOMANDA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai precomandat nu a aparut inca pe piata si nu este disponibil momentan in stoc.
UJmag.ro te va informa de indata ce acest titlu va fi disponibil la vanzare.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Rezerva
TE RUGAM SA FACI REZERVAREA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai rezervat nu este disponibil in stoc.
Ujmag.ro va depune toate diligentele pentru a comanda aceasta carte pentru tine.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Adauga in cos