Conferinta nationala - GDPR in mediul de afaceri
Conferinta nationala - GDPR in mediul de afaceri
Pret de coperta:
357,00 lei
Conferinta nationala - GDPR in mediul de afaceri
Conferinte
Conferinta nationala - GDPR in mediul de afaceri

Pret de coperta:

357,00 lei

Disponibilitate: In stoc

Adauga in cos

Te contactam noi

Ridicare personala de la sediul UJmag
Comanda produsul si vino sa-l ridici din sediu azi, 08.30-17.00

Livrare prin curier
Timp estimat de livrare: 2 zile lucratoare

Transport gratuit

Pentru comenzile peste 300 Lei

Reduceri

Oferte speciale exclusive

Comanda direct la

Telefon: 0733.673.555

Plateste cu cardul

Protectia platii online

Grupul editorial Universul Juridic, împreună cu Revista Română pentru Protecția și Securitatea Datelor cu Caracter Personal (RRPSDCP), organizează, în data de 23 februarie 2021, începând cu ora 16:00Conferința națională „GDPR în mediul de afaceri”, eveniment care va aborda în mod coerent și unitar problemele cu care se confruntă mediul de afaceri, din perspectiva provocărilor implementării Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR), în contextul actual de criză.

Protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date este importantă pentru bunul mers al afacerilor și pentru noi toți, chiar și în aceste vremuri de pandemie. Tocmai de aceea, vă propunem o întâlnire într-un cadru mai larg, prin prisma faptului că, pentru a ajuta companiile să înțeleagă mai bine normele de protecție a datelor, aducem în fața dumneavoastră atât reprezentanți ai mediului de afaceri și ai organizațiilor reprezentative la nivel național, cât și avocați, consultanți și practicieni în domeniul de referință.

Vor fi discutate aspecte de interes și îngrijorare comune, strategii, metode și mijloace de asigurare a conformității operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, care s-au dovedit a fi funcționale, răspunsuri la potențiale incidente, precum și provocări pentru viitor în contextul activităților de business în condiții de pandemie.

Cu sprijinul invitaților din panel și al specialiștilor în consultanță pe probleme de conformare la prevederile Regulamentului GDPR, vom încerca să răspundem chestiunilor la zi care privesc atât evoluția și perspectivele mediului de afaceri în primul trimestru din anul 2021 și situația generată de pandemie în anul 2020, cât și șansele reale de revenire economică în anul 2021.

Totodată, alături de autoarele Elena GrecuRaluca Comănescu și Georgiana Trifan, evenimentul își propune să lanseze volumul „GDPR pentru afaceri”, un ghid de maximă actualitate, deosebit de eficient pentru companii, apărut la Editura Universul Juridic.

Conferința se va desfășura ONLINE și va fi transmisă LIVE pe Portalul Universul Juridic, marți, 23 februarie 2021, între orele 16:00-19:30.

 

Evenimentul va fi moderat de dr. Doru Dorobanțu, lector asociat la Universitatea Politehnica din București.

Evenimentul este în curs de acreditare INPPA

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare INPPA”.

 

Evenimentul este în curs de acreditare INPPI

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților și practicienilor în insolvență. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare INPPI”.

 

Partener instituțional:

Camera de Comerț și Industrie București (CCIB)

KeysFin

Parteneri:

 

WOLTERS KLUWER România

Tudor. Personal Tailor

 

Speakeri și teme:

Elena Grecu, Consilier în proprietate industrială, avocat, Managing Partner, Grecu și Asociații – Despre „Ghidul pentru bune practici GDPR” – lansare carte

 

Raluca Comănescu, Avocat, Partner Grecu și Asociații – Importanța implementării procedurilor de prelucrare la nivel departamental

 

Georgiana Trifan, Avocat, Senior Associate, Grecu și Asociații – Importanța implementării procedurilor de prelucrare la nivel departamental

 

Elena Scutariu, Data Protection Officer, Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) – Gestiunea cererilor de ștergere a datelor cu caracter personal adresate de persoanele vizate către CSALB

 

Liviu Băltoi, Data Protection & Privacy Consultant, Advanced Radio Mapping, membru în Consiliul Național pentru Transformare Digitală, antreprenor în serie – Există securitate fără protecția datelor dar nu există protecția datelor fără securitate

 

Bogdan Panait, Fondator LEXDATA, Managing Partner PRESCURE, PANAIT ȘI ASOCIAȚII – Diferențe între consultant și Responsabil cu Protecția Datelor

 

Cristian Pârvan, Președinte, Patronatul Investitorilor Autohtoni (PIAROM)

 

Constantin – Cosmin Pintilie, Avocat, Senior Associate, STOICA & Asociații – Regimul juridic al despăgubirilor în materia protecției datelor personale

 

Dr. ing. Costică T. Mustață, Președinte, Camera de Comerț și Industrie București (CCIB)

 

Tudor Malearov, Business Development Manager KeysFin – Mediul de afaceri românesc în 2020; perspective pentru 2021

 

Simona Șandru, Consilier, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – Doi ani de la punerea în aplicare a Regulamentului General privind Protecția Datelor – scurt bilanț

 

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ persoană și include următoarele beneficii:

 – Acces la vizionarea conferinței video live la calitate 4k

– Acces la înregistrarea video la 3 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– 20% reducere la următoarele conferințe

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Acordarea statutului de membru Senior în ujmag.ro care aduce urmatoarele beneficii:

 A)Minimum 20% reducere la carțile editurii Universul Juridic
B)  10% reducere la carțile altor edituri

Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac  pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro

 

Pentru înscrieri accesați urmatorul link:

 

https://www.universuljuridic.ro/conferinta-nationala-gdpr-in-mediul-de-afaceri-23-februarie-2021/#formular

  • Titlu: Conferinta nationala - GDPR in mediul de afaceri
  • Pret: 357,00 RON
  • ISBN:
  • Format: VIDEO
  • Pagini:
Votul cititorilor: (0 voturi)
Daca ai citit aceasta carte, spune si celorlalti cat de mult ti-a placut!
Vot:
Numele tau:
Email:
Titlu:
Parerea ta:
Conferinta nationala - GDPR in mediul de afaceri
Recomanda unui prieten
Comanda telefonica

Vrei sa faci o comanda si nu ai timp?
Introdu numarul de telefon, iar un operator UJmag.ro te va suna
in cel mai scurt timp si iti va cere telefonic restul datelor necesare.

Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu reducerile!

Parteneri Gold:
Parteneri Silver:
Parteneri Media:
Va recomandam:

Comanda prin telefon

0733.673.555

Copyright 2008-2021 Universul Juridic Magazin SRL. Toate drepturile rezervate

Adaugare in Cos
Produsul a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.
Precomanda
TE RUGAM SA FACI PRECOMANDA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai precomandat nu a aparut inca pe piata si nu este disponibil momentan in stoc.
UJmag.ro te va informa de indata ce acest titlu va fi disponibil la vanzare.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Rezerva
TE RUGAM SA FACI REZERVAREA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai rezervat nu este disponibil in stoc.
Ujmag.ro va depune toate diligentele pentru a comanda aceasta carte pentru tine.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Adauga in cos