Ceea ce conteaza cu adevarat
Ceea ce conteaza cu adevarat
Pret de coperta: 64,00
38,40 lei (-40%)
Business
Ceea ce conteaza cu adevarat
Servicii, leadership, oameni si valori

Pret de coperta: 64,00

38,40 lei

Economisesti 40%

Disponibilitate: In stoc

Adauga in cos

Te contactam noi

Ridicare personala de la sediul UJmag
Comanda produsul si vino sa-l ridici din sediu azi, 08.30-17.00

Livrare prin curier
Timp estimat de livrare: 2 zile lucratoare

2 zile lucrătoare

Termen de livrare

Reduceri

Oferte speciale exclusive

Comanda direct la

Telefon: 0733.673.555

Plateste cu cardul

Protectia platii online"Ceea ce conteaza cu adevarat" este un proiect al editurii Evrika Publishing susținut de Țuca Zbarcea & Asociații si Endava

Editura EVRIKA Publishing pregatește, in prezența autorului, pe 29 aprilie 2015, lansarea carții, unuia dintre cei mai admirati profesioniști americani ai domeniului de business – John E. Pepper Jr., binecunoscut CEO al Procter&Gamble și inspirat dezvoltator al unor branduri mondiale.

Lucrarea sa - Ceea ce conteaza cu adevarat. Servicii, Leadership, Oameni și Valori - apare pe piața romaneasca intr-un moment in care sunt puse in chestiune, intr-un mod dramatic, tocmai valorile etic-umane implicate la varf in conducerea și dezvoltarea mediului de afaceri romanesc. O viziune nobila, umanista și etica in abordarea și rezolvarea problemelor de conducere și strategie, dar și a celor personale legate de acestea, așa cum profeseaza John E. Pepper Jr. in lucrarea sa, devine una dintre condițiile unei evoluții sanatoase a oricarui business și a economiei de piața in general. Caci „ce conteaza cu adevarat” este, spune John E. Pepper Jr., tocmai valoarea personala a liderului, calitațile sale individuale, ele sunt cele care vor conduce o companie oarecare spre performanța, succes și consacrare.

“Intenția mea este sa impartașesc anumite principii și perspective bazate pe ceea ce conteaza cu adevarat – pe ceea ce, de-a lungul unei cariere de peste patruzeci de ani, am ajuns sa cred ca este esențial pentru dezvoltarea brandurilor de durata, pentru creșterea semnificativa a organizațiilor de toate tipurile și pentru carierele individuale. Aceasta carte nu are rolul de a fi studiata academic sau citita pasiv. Mai degraba aș vrea sa fac o diferența in ceea ce privește ințelegerea voastra vizavi de ceea ce duce la succes atat pe plan personal, cat și profesional. In special, doresc sa subliniez responsabilitatea pe care o are fiecare dintre noi in formarea succesului și caracterului instituțiilor de care aparținem.” - John E. Pepper Jr.

Cartea, una dintre cele mai apreciate in Statele Unite ale Americii, are parte de recenzii scrise de mari oameni de business, indiferent de domeniu de activitate, de la rectori ai marilor universitati americane pana la membrii de conducere ai unor companii renumite la nivel mondial. „Asa cum spun de multe ori in cartea mea, am convingerea ca oamenii, impreuna cu valorile lor, constituie fundatia de pe care se atinge orice scop in viata.” declara autorul.

Domenico De Sole, fostul Președinte și CEO al Grupului Gucci: „Este o carte minunata și inspiratoare, despre viața și business, inițial adresata angajaților din Procter & Gamble. Ceea ce conteaza cu adevarat este o carte pe care orice om ar trebui sa o citeasca.”

Richard Levin, Rector, Yale University: „John E. Pepper Jr. dovedește ca, pentru a duce o viața plina de satisfactii și a conduce o mare companie, implica aceleași calitați personale: viziune, perseverența, amabilitate și adaptabilitate. Aceasta este o carte plina de ințelepciune și inspirație”.

Ernesto Zedillo, fostul Președinte al Mexicului: „Aceasta este un raport, onest și personal, al carierei inspirante a unui mare lider in afaceri care, de asemenea, a slujit atat de bine o seama de alte cauze nobile. Sper ca foarte mulți tineri sa beneficieze din plin in urma citirii ei.”

John E. Pepper Jr. a petrecut 40 de ani din cariera sa in diverse poziții in cadrul Procter & Gamble, unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global din industria bunurilor de larg consum. Intre 1995 – 1999 a deținut poziția de Chief Executive Officer și Chairman of the Board, iar din 2000 pana in 2002 pe cea de Chairman of the Board. De asemenea, a mai ocupat funcția de Director la Procter & Gamble intre 1984 – 2003 și pe cea de Președinte din 1986 pana in 1995.

In prezent se afla in consiliul de administrație al mai multor companii precum National Underground Railroad Freedom Center unde, intre ianuarie 2006 și mai 2007, a deținut și funcția de CEO. Walt Disney Company și Universitatea Yale sunt alte doua nume cu greutate in CV-ul acestuia. John E. Pepper Jr. a fost Chairman of the Board intre 2007 și 2012 in cadrul Walt Disney Company, iar pentru Universitatea Yale a lucrat ca Vice President of Finance and Administration intre ianuarie 2004 și decembrie 2005.

John E. Pepper Jr. este membru al Consiliului Director al Cincinnati Museum Center.

Una dintre marile pasiuni ale lui John E. Pepper Jr., și un domeniu unde a investit multa energie in ultimii 25 de ani, este cel al dezvoltarii copiilor și adolescenților. A fost un suporter al organizației Every Child Succeeds care furnizeaza suport copiilor intre 0-3 ani aflati in mediu de risc, și este unul dintre membrii fondatori ai Executive Committee of the Cincinnati Youth Collaborative, una dintre cele mai de succes organizații de mentoring și tutoring din Statele Unite ale Americii.

A absolvit Universitatea Yale in 1960 unde a fost și in consiliul Yale Daily News. Originar din Pottsville, Pennsylvania, Pepper mai deține doctorate onorifice de la instituții de renume din mai multe țari, precum Yale University, Xavier University, Mount St. Joseph College, St. Petersburg University (Russia), The Ohio State University, The University of Cincinnati și St. Joseph’s University.

John E. Pepper Jr. și soția lui, Francie, au patru copii și au reședința in Wyoming, Ohio.

  • Titlu: Ceea ce conteaza cu adevarat
  • Pret: 64,00 RON
  • ISBN: 978-606-92578-3-8
  • Format: 14.5 x 20.5 cm
  • Pagini: 410
Votul cititorilor: (2 voturi)
Daca ai citit aceasta carte, spune si celorlalti cat de mult ti-a placut!
Vot:
Numele tau:
Email:
Titlu:
Parerea ta:
UTILIZATOR: Adrian Cioroianu
DATA: 23 Iunie 2015
VOT:
TITLU: Ceea ce conteazÄ

Daca ai ocazia să întâlneşti un CEO, nu o rata. Cu siguranţă este o experienţă fantastică. Dacă ai ocazia să îi citeşti cartea, fă-o. Cu siguranţă o să găseşti câteva lucruri bune pe care să le aplici în ceea ce faci zi de zi.
Asta a fost motivaţia mea să merg la întâlnirea cu John Pepper, fost CEO Procter & Gamble şi apoi să îi citesc cartea “ Ceea ce contează cu adevărat “.
Dar până la urmă, ce contează cu adevarat?
Să devii cel mai bun şi apoi partea grea, să rămâi cel mai bun, fără a uita că business-ul este cu oameni şi despre oameni.
Mi-ar fi plăcut să lucrez pentru Procter & Gamble. Este totuşi una dintre cele mai admirate companii din lume. Dar habar nu aveam ce istorie mare au în spate. Iar cartea îţi oferă prilejul unei călătorii în trecut dându-ţi şansa să arunci un ochi în culise, acolo unde s-au luat deciziile. Unele bune, altele rele. Dar care au construit această companie.
Dacă te-ar întreba cineva să dai câteva exemple de produse Procter & Gamble, probabil ţi-ar veni în minte:
- Pantene şi Tide dacă eşti fată.
- Tide şi Lenor dacă eşti băiat.
Răspunsurile de mai sus sunt obţinute în urma unui scurt sondaj pe care şi eu l-am făcut cu prietenii mei şi astea au fost răspunsurile lor. Nu degeaba vedem în carte poveşti despre branduri “ de un miliard de euro “. Dar mai sunt atât de multe produse P&G care fac parte din viaţa a sute de milioane de oameni din întreaga lume. Iar povestea lor este aici, în carte.
Îmi place o întrebare chiar la începutul cărţii pe care toţi ar trebui să avem curajul să ne-o punem “oare va conta munca mea? “
Apoi găsim o altă perspectivă pentru tradiţionala urare “clientul nostru, stăpânul nostru”. Şi anume “lăsaţi consumatorul să decidă“. Şi asta pentru a avea branduri mereu tinere timp de zeci de ani. Este important. 8 din 10 branduri nu trec de bariera celor 2 ani.
Sunt multe lecţii valoroase adunate în cei 40 de ani de experienţă, în paginile acestei cărţi: de la schimbarea regulilor jocului la crearea de noi modele de afaceri, de la efectuarea primei mişcări, înaintea competiţiei, la prinderea la timp a momentelor unice.
“Panta Rhei“ – totul curge, dar conservă esenţa şi fii pregătit să modifici tot restul … uşor de zis, greu de făcut. Asta ca să rămâi în frunte. Şi mai e nevoie să pui “elanul pe masă“ din când în când. Şi elanul nu e un fel de mâncare dar trebuie să citeşti cartea ca să vezi la ce se referă.
Iar spre final, John Pepper vorbeşte despre un simţ entuziast al proprietăţii. Cred că e ceva la care ar trebui să reflectăm pentru că entuziasmul este vital. Şi doar pasiunea duce la entuziasm.
Până la urmă ceea ce contează cu adevărat este pasiunea. Dar asta e doar opinia mea.
A ta care este? Pentru tine ce contează cu adevărat?

Adrian Cioroianu
Business Development Manager
INTEL Corporation
Raspunde | Distribuie

UTILIZATOR: ivanus paulina
DATA: 29 Aprilie 2015
VOT:
TITLU: Conteaza cu adevarat sa ai aceasta carte
O carte ce merita sa fie consumata rapid!
Raspunde | Distribuie

John E. Pepper Jr.
John E. Pepper Jr. a petrecut 40 de ani din cariera sa în diverse poziții în cadrul Procter & Gamble , unul dintre cei mai mari jucători la nivel global din industria bunurilor de larg consum. Între 1995 – 1999 a deținut poziția de Chief Executive Officer și Chairman of the Board,...

Citeste mai mult »

Ceea ce conteaza cu adevarat
Recomanda unui prieten
Comanda telefonica

Vrei sa faci o comanda si nu ai timp?
Introdu numarul de telefon, iar un operator UJmag.ro te va suna
in cel mai scurt timp si iti va cere telefonic restul datelor necesare.

Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu reducerile!

Parteneri Gold:
Parteneri Silver:
Parteneri Media:
Va recomandam:

Copyright 2008-2023 Universul Juridic Magazin SRL. Toate drepturile rezervate

Comanda prin telefon

0733.673.555
Adaugare in Cos
Produsul a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.
Precomanda
TE RUGAM SA FACI PRECOMANDA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai precomandat nu a aparut inca pe piata si nu este disponibil momentan in stoc.
UJmag.ro te va informa de indata ce acest titlu va fi disponibil la vanzare.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Precomanda cu plata in avans
TE RUGAM SA FACI PRECOMANDA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai precomandat nu a aparut inca pe piata si nu este disponibil momentan in stoc.
UJmag.ro te va informa de indata ce acest titlu va fi disponibil la vanzare.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Rezerva
TE RUGAM SA FACI REZERVAREA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai rezervat nu este disponibil in stoc.
Ujmag.ro va depune toate diligentele pentru a comanda aceasta carte pentru tine.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Adauga in cos