| comentarii | accesari | ujmag.ro
citiri


 
Comentarii
  Adaugarea de comentarii o pot face doar membrii UJmag.ro

Florin Hrituliac spune:
O lucrare excelenta, scrisa de un profesionist desavarsit al dreptului penal. O carte necesara in biblioteca fiecarui specialist in drept si nu numai.
23 Aprilie 2024 la 15:39
 
MODROI IONELA MIHAELA spune:
Foarte interesanta cartea!
25 Martie 2024 la 22:10
 
Borcea Iuliana spune:
O carte a experienței, a vietii, care te pătrunde și te face prezent momentului, îți redă puterea, te împlinește, iubind cu fiecare cuvânt.
02 Februarie 2024 la 11:37
 
Bogdan Georgeta spune:
,"Ochii albaștri ai clipei" scrisă de Iulia Astos este o carte plina de farmec și poezie,parcă are ceva din tablourile pictorilor zugrăvind cu

măiestrie magia lumii buruienilor,miracolul ce se petrece în sufletul ei,exprimate în numeroase figuri de stil,iar culoarea albastră domină peste tot în viziunea sa.Iubeste și e fascinată de lumea înconjurătoare,de natură de tot ce e viu și frumos colorat.Scriitoarea numai că are un talent unic prin excelență,este atât de sensibilă la orice amănunt din din natură,din viață ,ii plac lucrurile simple și tot ce mișcă în jurul ei.Tot pesajul este descris atât de
frumos,în nuanțe de curcubeu,de parcă te îndeamnă să citești cu voce tare in fața tuturor ca pe o
poveste fără de sfarsit.Am admirat cu câtă dăruire și bun gust își amintește de scrisorile ei,de trăiri și întâmplări din viață,speranțe
,visuri și așteptări.Toate acestea învăluite permanent în lumina,magie și iubire,ceva ce nu poate fi exprimat decât de ea,autoarea pe care eu o cred atât de talentată, încât numai ea poate creea într-o clipă un întreg univers în scrierile sale. Pot spune că această carte este incredibil de faină,am râs și totodată poate mi-au dat lacrimile de bucurie că am reușit să am așa în mână o carte atât de frumoasă.Cred că acest volum poate fi folosit ca structură pentru copii ,documentar de film, sursă de inspirație iar pentru suflet un adevărat balsam.Astept cu nerăbdare următoarea carte și felicitări autoarei!cu mult respect și dragoste Georgeta Bogdan.

28 Ianuarie 2024 la 17:45
 
Irina spune:
Am primit cartea de la o prietenă și a devenit cartea mea preferată! Motivațională și te ajută să te descoperi mai mult pe tine însuți! Recomand!

17 Ianuarie 2024 la 22:05
 
Manate Maria Delia spune:
Foatre frumoasa si buna
10 Ianuarie 2024 la 18:50
 
Emil Boc spune:
Am primit-o cadou și a devenit una din cărțile mele preferate! Mulțumesc

20 Decembrie 2023 la 23:12
 
Ioana Andreescu spune:
Interesantă cartea
20 Decembrie 2023 la 23:09
 
Andrada Soare spune:
Mi-a plăcut foarte mult cartea.Recomand autorul
20 Decembrie 2023 la 14:54
 
Andrada Soare spune:
Mi-a plăcut foarte mult cartea.Recomand autorul
20 Decembrie 2023 la 14:54
 
Rucola Diana spune:
Recomand tuturor această carte !
Mi-a plăcut foarte mult!
17 Decembrie 2023 la 16:36
 
Andrada Soare spune:
Foarte interesantă cartea, mi-a plăcut enorm!
O recomand cu drag! Am asimilat multe idei care mă ajută în viața de zi cu zi
17 Decembrie 2023 la 16:14
 
VASOC CRISTIAN LIVIU CRISTIAN LIVIU spune:
Un tratat în adevăratul sens al cuvântului. Cel mai bun și mai complex tratat din domeniul Dreptului Muncii, adnotat și cel mai important la zi! Cu adevărat de ajutor.
11 Decembrie 2023 la 14:36
 
Mira Cighir spune:
Cartea este foarte bună. Oricât de mult ai citi teoria fără cazuri practice, este destul de greu sa soluționezi corect o speță. Felicitări pentru conținut. Pe mine m-a ajutat foarte mult. Recomand!!
31 Octombrie 2023 la 10:26
 
Andrei spune:
Mult succes scriitorului !
08 Iulie 2023 la 10:30
 
ANDREICA Cristian spune:
Conținutul este foarte bun.
Forma însă lăsa de dorit. Aici mă refer la faptul că sunt pagini mai mult goale decât cu tex, ce nu prea justifică nici cele 231 pagini.
04 Martie 2023 la 16:58
 
Andreea-Lucia Rus spune:
Accesul timpuriu si complet la vastele resurse informationale; posibilitatea de a cauta docrina relevanta si de fi la curent cu noutatile si opiniile profesionistilor din domeniu
11 Februarie 2023 la 16:27
 
Petre Anca Georgiana spune:
Ofer cinci stele pentru că am multe de învățat din această carte iar autorii sunt buni în ceea ce au făcut..
11 Februarie 2023 la 06:47
 
Ana-Maria spune:
Aceasta carte după părerea mea este pentru persoanele care iubesc istoria , am primit aceasta carte de ziua mea de la un prieten apropiat fiindcă am găsit o pe raftul unei librarii si mi s a părut interesantă deoarece sunt o iubitoare a epocii medievale , sper sa mai iasă cărți de genul acesteia si nu mi pare rău ca am citit o , mulțumesc autorului ca a făcut o lectura pe gustul meu
13 Ianuarie 2023 la 02:41
 
Mihai spune:
Recomand tuturor celor care doresc să își îmbogățească cunoștințele cu privire la managementul vânzărilor și competitivitate. O lectură mai mult decât plăcută!
30 Decembrie 2022 la 21:59
 
Nit Diana Tiberia spune:
Conform descrierii.
16 Septembrie 2022 la 13:46
 
Traian spune:
O carte care cuprinde legislatia in materie rutiera actualizata pana in luna iunie 2022, foarte bine compartimentata si cu date peintelesul tuturor. Recomand cu caldura !
19 August 2022 la 10:27
 
Alina spune:
Am ales acest tip de carte (spiralata) pentru ca e mult mai usor de rasfoit si de tinut in mana in timpul cititului. Coperta este intarita si rezistenta.
29 Iulie 2022 la 09:47
 
Al Ba spune:
Cartea lui Cătălin Beldea este un mozaic de informații atent selecționate și puse într-un echilibru armonios, în care curge cu putere aspectul trăirii personale a tuturor aventurilor povestite. Căci „12 Umbre”, dacă ar fi să încercăm o încadrare în tipare, este un jurnal de aventuri trăite, un roller-coaster emoțional cu substrat științific solid.
În paginile volumului, autorul descrie călătoriile (uneori pe drept numite „expediții”) în locuri de pe tot Globul, pe care le-a făcut în încercarea de a fi martorul unui fenomen efemer, dar de o spectaculozitate unică: faza de totalitate a unei eclipse de Soare.
În total cartea conține 15 capitole, din care:
- 12 dedicate fiecăreia dintre eclipsele totale văzute de Cătălin până la momentul scrierii textului,
- unul de introducere și autodescriere a autorului (incluzând circumstanțele care l-au dus către acest admirabil, dar adesea solitar drum al vieții),
- unul despre mecanica cerească producătoare de eclipse (însoțită de statistici relevante),
- un ultim capitol, pe post de epilog, cu o foarte utilă trecere în revistă a eclipselor inelare și totale rămase până în anul 2030 (inclusiv cu o hartă color a lumii, pe care sunt suprapuse toate traseele acestor eclipse).
Revenind la capitolele despre eclipsele văzute, care constituie partea cea mai însemnată și savuroasă a acestei cărți: fiecare respectă o structură tipică (bineînțeles, particularizată în funcție de situații), ușurând astfel pentru cititor parcurgerea și familiarizarea cu evenimentul. În ordine, avem:
- o introducere a respectivei eclipse (însoțită de o hartă a lumii pe care se suprapune traseul umbrei și penumbrei Lunii din timpul fenomenului),
- o secțiune de context socio-politic global (desigur, așa cum și Cătălin avertizează, elemente evidențiate prin ochiul subiectiv al autorului) deosebit de util pentru a reaminti sau chiar a informa un cititor mai tânăr de aspecte care la acel moment țineau interesul lumii),
- o secțiune care aduce în prim-plan elemente din zona științifică a eclipselor – un artificiu foarte bun pentru că „sparge” informația tehnică în bucăți ușor de asimilat în tot cuprinsul cărții, și întărește importanța înțelegerii astronomice a evenimentului,
- o secțiune (cea mai extinsă) care vorbește despre planificarea vizitei, echipamentul ales pentru observație, modul de finanțare, călătoria efectivă și descoperirea unor noi locuri, cu accent pe obiceiuri și particularități ale populației, naturii, arhitecturii, etc., și bineînțeles despre observarea acelei eclipse, cu toate dificultățile, incertitudinile inevitabile și schimbările de plan de ultim moment, care au avut loc.
Scriitura este bună, cursivă, atractivă și deloc pedantă. „12 Umbre” este o carte profund personală, în care Cătălin „vorbește” din inimă despre pasiunea care-i este resort spre aventuri pe care mulți nici nu le visăm. Se simte că și-ar dori ca noi toți să cunoaștem și să gustăm din bucuria trăirii unei eclipse totale de Soare, greu de descris în cuvinte și doar pe deplin simțită de sub Soarele complet acoperit de Lună.
Pe lângă acestea, există un total de 25 de imagini color realizate de autor la eclipsele la care a fost martor, multe dintre ele apărute în publicații astronomice internaționale cu înaltă reputație. Calitatea tiparului este ireproșabilă, iar fotografiile complementează în mod deosebit textul. Singurul regret ar putea fi că nu au fost incluse mai multe!
Recomand fără ezitare această carte dacă doriți să aflați despre eclipse, despre locuri (uneori) greu accesibile de pe Pământ, și dacă sunteți dintre cei care-și doresc să se lase purtați în aventurile reale ale unui român care face cinste țării acesteia, un om deosebit care crede cu tărie neclintită în folosul educării noii generații în tainele științei și ale cunoașterii astronomiei.

16 Iulie 2022 la 22:02
 
Iuliana Stan spune:
Cartea Mihaelei Balauru este despre noi toți, despre oameni care, pana sa avem copii, ne imaginam ca o sa avem copiii perfecti și ne imaginam cum noi vom fi părinții lor perfecti. Oricine e părinte stie ca treaba se schimba după ce vine copilul. Nici copilul nu e perfect (in sensul imaginat), noi cu atat mai puțin. Însă cartea aceasta este pentru absolut toți oamenii, părinți sau nu, părinți de copii cu dizabilități, părinți de copii fără dizabilități. Ne aduce aminte sa ne uitam in noi, sa ne reconectam cu absolut tot potențialul pe care îl avem și de care, adesea, cu ușurintă, uitam. Este o carte despre ganditul sănătos, este o carte pentru suflet, este o carte despre forța părintelui care da forța copilului lui. Oricum ar fi parintele și oricum ar fi copilul. Este pentru toată lumea aceata carte! Felicitări Mihaela!
29 Iunie 2022 la 09:20
 
Valentin spune:
Un om care spune lucrurilor pe nume și te face sa înțelegi ceea ce uneori este de neînțeles .
22 Iunie 2022 la 19:34
 
Mary spune:
Super calitate!Seriozitate, Recomand!
21 Mai 2022 la 19:13
 
Roxana spune:
Aceasta recenzie o scriu pentru a-i transmite Mihaelei un imens MULTUMESC !
Am cumparat cartea pentru ca am simtit "nevoia". Poate pentru ca o cunosc personal pe autoare ( ceea ce nu e putin lucru ) si am fost curioasa, poate pentru ca am siu eu un copil unic ( chiar daca nu cu o dizabilitate fizica ), poate pentru ca a venit atunci cand trebuia sa o citesc .
In primul rand vreau sa spun ca m-a captivat de la primele pagini si am citit-o " pe nerasuflate ", trecand prin toate emotiile : am plans, am ras, am admirat, am constientizat, m-am bucurat . In timp ce dadeam pagina dupa pagina imi era teama ca se va termina prea repede .
Ai scris atat de frumos, Mihaela !
Avand in vedere ca ma preocupa de ceva vreme si pe mine dezvoltarea personala , am incercat sa citesc diferite carti pe aceasta tema ( unele m-au cam bagat in ceata ) , dar aceasta carte " m-a luminat "in mare masura si mi-a intarit convingerile referitor la acest subiect , traind chiar pe pielea mea " momente miraculoase" .
Te felicit , Mihaela, pentru ceea ce esti, pentru ceea ce faci, pentru cartea scrisa si pentru copilul minunat pe care -l ai !
Te felicit pe tine si pe Sofia , si va multumesc !
In urma lecturii cartii sunt convinsa ca am sa reusesc sa fac si eu lucruri minunate pentru fiica mea .
Astept cu nerabdare urmatoarea carte .
Te imbratisez cu recunostinta , Mihaela !
19 Mai 2022 la 12:42
 
Buju Petre spune:
Un ajutor enorm pentru As.Pr.şi nu numai...această lucrare !
Ar fi de un real ajutor apariţia unei lucrări privind drepturile şi obligaţiile nudului proprietar şi a uzufructuarului în relaţia cu o asociaţie de proprietari,normativ ce lipseşte cu desăvârşire(cu excepţia Codului Civil).
Vă mulţumesc mult.
15 Mai 2022 la 14:10
 
Andrei spune:
O lucrare exceptionala!
26 Martie 2022 la 19:14
 
R.B. spune:
Un material mult asteptat si pertinent pentru specialistii tineri, si nu numai, venit din partea unui temerar emblematic in domeniu!
25 Martie 2022 la 21:12
 
Daniel Conea spune:
Felicitări doamna director! Este nevoie ca activitățile noastre să fie vizibile și cunoscute de toată lumea.
25 Martie 2022 la 12:51
 
Maia spune:
Un ajutor nesperat în direcția actualizării practicilor medicale la nivel penitenciar!
25 Martie 2022 la 12:43
 
M spune:
F buna
25 Martie 2022 la 12:38
 
George Cirstea spune:
Dumitru Ceacanica+
Traian Tandin+
Tudorel Butoi=
Flerul si Perspicacitatea româneasca pe un teritoriu universal
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
18 Februarie 2022 la 17:03
 
Mihai spune:
Cred ca este o lucrare excelenta, care trateaza fara sa aplice clisee , grile cu diferite grade de difucultate.
Explicatiile sunt consistente si sustinute.
Multumim!

18 Februarie 2022 la 11:08
 
Laura Farca, avocat spune:
A fi sau a nu fi un act administrativ normativ legal? Aceasta poate fi doar un exemplu de întrebare la care Claudiu-Angelo Gherghină își propune să creioneze niște răspunsuri care se pot dovedi utile oricărui judecător, avocat specializat în drept administrativ sau jurist din cadrul unei autorități publice. Or, lucrarea „Legalitatea actului administrativ normativ în statul de drept‟ pornește de la principiile de bază ale emiterii actelor administrative normative către o analiza detaliată utilă tuturor cetățenilor, titulari de drepturi ce ar putea fi încălcate prin emiterea unor astfel de acte în condiții de exces de putere. Principiul legalității, ca principiu al funcționării administrației publice consacrat recent și de Codul administrativ, include principiul ierarhiei actelor normative. În acest context, actele administrative normative trebuie, la rândul lor, să respecte principiul ierarhiei actelor normative superioare, indiferent că ne referim la Constituție sau alte acte normative, cum ar fi legile.
Din acest punct de vedere, lucrarea este de o importanță practică covârșitoare pentru că detaliază regimul juridic al actelor administrative normative prin comparație cu actele administrative unilaterale. În plus, oferă repere utile privind regimul controlului emiterii acestor acte de către instanțele judecătorești și Curtea Constituțională.
De altfel, lucrarea include multe repere jurisprudențiale, cum ar fi Deciziile 9/2015 și 10/2015 pronunțate de I.C.C.J. Nu în ultimul rând, remarcăm multiple explicații privind legea 24/2000, act normativ insuficient explorat și invocat de practicieni.
Lucrarea este ușor de parcurs într-un termen relativ scurt ca urmare a stilului concis de exprimare.
Într-o exprimare colocvială, lucrarea este un „must have‟ pentru orice practician care își dorește un stat de drept eficient și orientat către cetățeni și drepturile acestora.

15 Februarie 2022 la 16:00
 
Alexandru spune:
Acopera toata materia si te face sa fii atent la orice detaliu.
03 Decembrie 2021 la 17:39
 
Nicola David Alexandru David Alexandru spune:
Foarte multe note de subsol lămuritoare și jurisprudență.
14 Iunie 2021 la 22:25
 
Laura spune:
Ceea ce pare un jurnal de calatorii foarte bine documentat si foarte frumos descris, de stai cu google langa tine (pentru pasionati) se impleteste cu o poveste de dragoste si cu pasaje de psihologie si dezvoltare personala incat este imposibil sa nu traiesti acolo. Multumesc Daniela!
28 Martie 2021 la 18:38
 
Roman Alexis Alexis Mihai spune:
O carte necesară pentru formarea viitorilor penaliști.
12 Ianuarie 2021 la 14:55
 
Crina spune:
Mi-a vindecat sufletul..mi-a deschis mintea ❤
13 August 2020 la 09:03
 
Denisa-Catalina Stan spune:

Un roman care ilustreaza intocmai partea "nespusa" si intunecata a vietii, invaluita si abordata cu totul aparte, o lectura captivanta ce merita oricand savurata.
06 August 2020 la 21:13
 
Giugiumica Petronela spune:

Un roman ușor de citit pe care nu îl poți lăsa din mână până nu îl termini... descoperi sentimenete, trăiri și realități crude din viața reală, cu suișuri și coborașuri ale tinerilor și părinților din zilele nostre... descrie perfect dependența si arată vulnerabilitatea și disponibilitatea de a accepta calea ușoară evitând lupta cu noi înșine. Felicitări autoarei Daniela Bordei...???????????????????? aștept cu nerăbdare să iasă continuarea.
02 August 2020 la 23:25
 
Cristiana Gate spune:
În 2 zile am terminat o, pentru ca m a captivat înca de la început si nu m am putut opri
din citit, așa iți dai seama ca e buna cartea!
Superbă
02 August 2020 la 13:51
 
modrea gabriel spune:
l-am cunoscut pe dl. Bonciog, un diplomat inascut, fin observator, rezervat, o valoare mereu prezenta in jonctiunea cu clipa ,,atat de fata,, !

05 Iunie 2020 la 09:47
 
Cosmin spune:


03 Iunie 2020 la 10:16
 
liliana poenaru spune:
Consider ca Dl.Prof. LIVIU POP este cel mai bun civilist de la Prof. TRAIAN IONASCU .
Îl admir pentru profesionalismul domniei sale , cat si pentru integritatea de care a dat dovada de-a lungul timpului .
Nu l-am cunoscut personal , dar i-am citit tratatele si asa mi-am dat seamna de seriozitatea cu care abordeaza fiecare subiect în parte .
Îi doresc multa sanatate .
Av. LILIANA POENARU
28 Mai 2020 la 17:01
 
anca raut spune:

Imi place pentru ca spune adevarul,chiar daca satirizat,adevarul primeaza,cel putin pentru mine
14 Mai 2020 la 14:31
 
Mirela Mariana Serban spune:
O carte în care am crezut de la primele pagini. Ea. Ea și Tudor. Ea. Ea și….apoi, din nou, Alma și Tudor.
O poveste în care m-am regăsit, iar acolo unde nu m-am recunoscut, citind-o, mi-am dorit să mă regăsesc.
O poveste ce pare eternă. O căutare a lui. O regăsire a ei.

"Tu cine ești ?" este genul de întrebare care te poate lăsa fără cuvinte. Acesta este începutul unuia dintre capitole. Și într-o căutare perpetuă, povestea devine captivantă.
"Recurs la iubire" este un roman care subliniază frumusețea vieții, a tinereții ca stare și, mai ales, importanța iubirii din viață.

12 Mai 2020 la 16:57
 
CONSTANTIN NICOLETA CORINA spune:

E de 5 stele !
30 Iulie 2019 la 12:24
 
Dragos spune:
Cartea este o excelenta culegere de sentinte judecatoresti avand ca subiect cultele religioase. Culegerea cuprinde sentinte din domeniul fiscalitatii cultelor religioase, a raporturilor de munca si a proprietatii bisericesti.
Inteleg ca autorul este judecator, ceea ce explica accesul la aceste informatii.
Consider cartea ca fiind extrem de utila juristilor care au raporturi cu cultele religioase din Romania.

29 Iulie 2019 la 13:17
 
dr. Cezar TIT? spune:

Este o lucrare utilă în activitatea profesională.
16 Iulie 2019 la 09:45
 
Daniel Tanase spune:

Excelenta cartea, lectura-i placuta si accesibila
23 Iunie 2019 la 10:11
 
DOBRE ADRIAN spune:
Sunt excelente volume pentru toti teoreticienii si practicienii dreptului, foarte utile materiale de lucru pentru profesionistii in domeniul juridic, dar si pentru cei implicati in diversele procese aflate pe rolul instantelor judecatoresti din Romania avand ca obiect succesiune si partaj succesoral. Aceste volume contin informatii actualizate in domeniul succesoral. Le recomand cu caldura!

02 Aprilie 2019 la 06:26
 
Tebies Malina malina spune:

Fiecare raspuns este argumentat, iar intrebarile se bazeaza pe textul codurilor. Bravo!
27 Martie 2019 la 19:08
 
Andreea Pun Andreea Claudia spune:
Un volum îngrijit și atent corelat cu reglementările anterioare și schimbările legislative actuale.

30 Octombrie 2018 la 13:59
 
Ionut Adrian spune:

util
13 Septembrie 2018 la 12:50
 
Visca Ana Luisa spune:
MERITA CITITA
28 Decembrie 2017 la 16:11
 
Ion spune:
Este o carte document. Foarte utila
20 Decembrie 2017 la 15:04
 
Denisa M spune:
Complexă și completă
13 Decembrie 2017 la 22:05
 
Marius Dan spune:
Foarte buna.
11 Decembrie 2017 la 22:22
 
Drago? spune:
Excelenta
04 Decembrie 2017 la 12:38
 
Andreea-Adina Rotaru spune:
Mi-a placut foarte mult “Gâlceava cu juristul din mine”, o recomand cu drag.

Cartea este scrisa cu umor, uneori cu sarcasm bine dozat, autorul este un fin observator al realitatii economice, culturale, social-politice, are o abordare curajoasa cu privire la marile puteri (nu e usor sa evidentiezi public faptul ca U.S. e uneori in default).

Personal il admir pe domnul Florentin Tuca pentru cariera stralucita de avocat si pentru talentul de scriitor si astept cu nerăbdare noi articole şi cărţi ale dumnealui, sunt sigură că vor fi la fel de captivante.

24 Noiembrie 2017 la 08:01
 
Ionescu Marius Theodor Marius-Theodor spune:
o carte monumentala a unuia dintre cei mari civilisti ai tarii noastre cea mai ampla analiza a vechiului cod civil-prof Dimitrie Alexandresco-o aparitie de mare anvergura si de prestigiu a editurii Universul Juridic
24 Octombrie 2017 la 03:34
 
Ionescu Marius Theodor Marius-Theodor spune:
UN PROIECT DE MARE AVERGURA CE REEDITEAZA UNA DIN CARTILE FUNDAMENTALE ALE DREPTULUI CIVIL ROMAN AL UNUIA DINTRE TITANI DREPTULUI ROMANESC PROF DIMITRIE ALEXANDRESCO
23 Octombrie 2017 la 04:17
 
Andres Solomia spune:
Foarte Buna
16 Octombrie 2017 la 17:40
 
Monica spune:
Multumesc echipei Ujmag pentru promtitudine.
O lucrare completa. Am găsit în cuprinsul ei răspunsurile la toate nelămuririle mele în materie.
Felicitari autorilor !

16 Octombrie 2017 la 12:07
 
Dinc emanuel emanuel spune:
Am cumparat in urma cu ceva timp acest pachet. Cred ca formula de intocmire a acestori lucrari este geniala, pacat ca nu exista ceva asemanator si pentru Civil. Aceste fise vin in sprijinul oricui insa sunt de mare folos celor cu capacitate de retinere redusa.
12 Octombrie 2017 la 18:18
 
SAMOILA spune:
Este o carete valoroasa mai ales pentru pracicienii in executare silita. Raspunde multor intrebari cu raspunsuri controversate din acest domeniu.
Stima coordonatorilor si colaboratorilor.
09 Octombrie 2017 la 12:34
 
Burghelea Raluca Ramona spune:
Autoarea nu analizeaza etapa camerei preliminare referindu-se strict la textul din Codul de procedura penala, ci pune intrebari si ofera raspunsuri la chestiuni mai largi privind oportunitatea, utilitatea si politica penala.
06 Octombrie 2017 la 22:08
 
Burghelea Raluca Ramona spune:
O culegere de practica foarte folositoare cu note si explicatii pertinente.
06 Octombrie 2017 la 22:03
 
marius pantea spune:
excelent
05 Octombrie 2017 la 14:39
 
ANA Marius Daniel spune:
Foarte multe subiecte folositoare
04 Octombrie 2017 la 20:29
 
Diana spune:
Un tratat de referință care ar trebui sa se regăsească in biblioteca oricărui profesionist.
08 Septembrie 2017 la 14:05
 
Lucian Manoloiu Lucian-Cosmin spune:
Cartea cuprinde comentarii aplicate pe articolele legii in speta de foate buna calitate. Felicitari autorilor! Este de foarte mare ajutor practicienilor dreptului. Pe dl Bozesan il cunosc personal din perioada INM-ului, fiind colegi de an, si pot afirma ca este o persoana de toata stima, cel putin din punct de vedere profesional, dar si uman.
06 August 2017 la 08:42
 
francu emilian spune:
foarte buna
16 Iulie 2017 la 23:18
 
IONITESCU ANA-IZABELA spune:
e util, cumpar de ani de zile codurile uj mag
26 Mai 2017 la 12:41
 
Silviu Jirl?ianu spune:
Curs folositor in special practicienilor.
17 Mai 2017 la 15:44
 
Lucian Manoloiu Lucian-Cosmin spune:
Am comandat revista datorita problemei tratate, dar si in raport de autorii comentariilor. Este foarte utila practicienilor! Felicitari editurii si autorilor!
16 Mai 2017 la 19:00
 
Aicnabo ucin spune:
Rafinament si bun gust !
16 Mai 2017 la 14:33
 
paula spune:
Iata cum relatia potrivita la momentul potrivit poate ajuta o tanara speranta sa ajunga departe.

14 Aprilie 2017 la 21:25
 
BUNEA CRISTIAN - AVOCAT COLABORATOR Cristian spune:
Cea mai buna lucrare din domeniul contractelor in ceea ce priveste spectrul dreptului comparat. Mai mult, autorul trateaza in cadrul fiecarui contract vulnerabilitatile ce se pot intalni in ceea ce priveste practica unitara, dar si diferitele abordari asupra institutiilor (unde este cazul).
PS: Merita toti banii!
06 Aprilie 2017 la 09:29
 
DINULESCU GIGELA-FLORICA spune:
Mi se pare util, interesant și la un preț bun.
02 Aprilie 2017 la 08:24
 
Panait Ramona spune:
O carte care m-a ajutat foarte mult la lucrarea de licenta. Am primit exact de am asteptat. Site-ul a oferit o descriere foarte buna a cartii.
31 Martie 2017 la 23:09
 
E. Damian spune:
O abordare concisa, la obiect, cu multe trimiteri la jurirprudenta.
Recomand!
29 Martie 2017 la 09:53
 
Ana-Maria Stan spune:
E o carte care ar merita sa figureze in bibliografia cursurilor de metodologie a cercetarii stiintifice, nu doar pentru studentii de la Drept, ci si pentru cei de la alte discipline socio-umane.
08 Martie 2017 la 10:19
 
Irina Cerbulescu spune:
Excelenta. Exceptiile sunt foarte bine explicate.
06 Martie 2017 la 09:19
 
Mihaela Raduca spune:
Cartea de Drept administrativ a domnului profesor Dan Mata este excelent structurata. Pe mine si pe alti colegi m-a ajutat foarte mult in intelegerea acestei materii "stufoase". Felicitari domnului profesor!
09 Februarie 2017 la 10:05
 
Dana Ciocanisteanu spune:
Fiecare carte e o urmă lăsată pentru posteritate și aceasta este una deosebită, interesantă, care trezeste interes atat pentru viitorii absolventi de drept, cat si pentru cei care practica de mult timp. Iti urez inspirație rodnică și timp destul, pentru a sluji cu dăruire DREPTUL ROMANESC educând prin scrierile tale noi și noi generații.
05 Februarie 2017 la 10:37
 
Lipovanu Andreea spune:
Foarte bună cartea! Exhaustivă! Opinii singulare și foarte originale!
27 Ianuarie 2017 la 22:59
 
Constantin Steiciuc Constantin spune:
Extrem de bine punctata si sintetizata lucrarea, atinge majoritatea aspectelor sensibile din practica si ofera multe raspunsuri unor chestiuni care necesita clarificare.
23 Ianuarie 2017 la 22:57
 
Patan Alexandru spune:
o carte bine documentata
23 Ianuarie 2017 la 08:29
 
Ioana spune:
Bine structurata, cu informatii actualizate la zi si numeroase comparatii de folos cu pivire la infractiunile contra vietii.
17 Ianuarie 2017 la 07:55
 
Iacob Valentin valentin spune:
Cea mai competenta lucrare in domeniul procedurii civile
05 Decembrie 2016 la 10:22
 
Patan Alexandru spune:
O carte bine documentata la care se adauga grilele de verificare. Recomand
16 Noiembrie 2016 la 14:04
 
Patan Alexandru spune:
O editie ingrijita care merita pretul.
16 Noiembrie 2016 la 14:02
 
Doru Valean spune:
Este o carte care nu trebuie sa lipseasca de pe raftul oricarui consilier juridic. Extrem de utila, bine structurata si argumentata temeinic de profesionisti ai dreptului.
08 Noiembrie 2016 la 09:05
 
costin iulian spune:
Felicitari pentru aceasta lucrare! O asteptam cu interes...
Va fi de un real folos pentru practicieni...
Felicitari autoritor si pentru lucrarea NCC Despre familiei, comentarii, explicatii si jurisprudenta. Este o lucrare monumentala, bine documentata si foarte utila.
25 Octombrie 2016 la 08:43
 
CRISTEA LIDIA Lidia spune:
Un tratat deosebit de util practicienilor dar si din punt de vedere al cercetarii teoretice
07 Octombrie 2016 la 14:42
 
Ionica Marius spune:
O carte foarte buna.
05 Octombrie 2016 la 15:03
 
Silviu spune:
O lucrare impresionanta, la zi, foarte utila practicienilor dreptului. Autorii comentariilor sunt profesionisti recunoscuti ai dreptului
04 Octombrie 2016 la 08:31
 
STEFAN Oana Simona spune:
Impartasesc aceeasi parere cu cea a domnului conf. univ. dr. George Coca si anume :
"Se pare ca metoda testelor-grila a devenit una la moda, desi eu personal nu agreez acest tip de testare a cunostintelor. Dupa parerea mea, singura justificare ar fi aceea ca nu se mai pot face contestatii intemeiate atata vreme cat raspunsurile trebuie sa fie de multe ori cuvant cu cuvant ca in Codul de procedura penala."
01 Octombrie 2016 la 10:02
 
Daniel Falcan spune:
Un instrument util pentru practicieni
27 Septembrie 2016 la 18:57
 
Alexandru spune:
FISELE SUNT FOARTE BINE STRUCTURATE!
26 Septembrie 2016 la 13:04
 
Bogdan Bicica spune:
Recomand tuturor practicienilor Volumul I si II al CPC comentat si adnotat. E foarte util si cteaza practica recenta.
26 Septembrie 2016 la 11:29
 
PATRASCU spune:
Temele tratate sunt de un real folos practicienilor
16 Septembrie 2016 la 20:03
 
Pintea Ioana Marieta spune:
Imi place foarte mult cum e sintetizata, nici nu putea fi altfel din moment ce unul dintre autori e Ioan Ilies Neamt-judecator la Judecatoria Baia Mare, pe care il stimez foarte mult.
29 August 2016 la 08:54
 
PINZARIU MARIA spune:
Un subiect tratat profund, bine documentat.
20 August 2016 la 10:07
 
Cornel O spune:
O carte de specialitate ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca fiecarui pompier sau criminalist!
19 August 2016 la 12:33
 
Stoenac Dragos Marian Avocat Stagiar Dragos spune:
O carte exceptionala, toata materia dreptului civil structurata pentru concursuri
07 August 2016 la 00:13
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,
La inceputul lunii august, probabil, va fi si CPP pe piata.

Va multumim!
27 Iulie 2016 la 14:40
 
Adina spune:
Cand va aparea CPP?
27 Iulie 2016 la 14:15
 
Stoenac Dragos Marian Avocat Stagiar Dragos spune:
Un pachet de carti exceptional, foarte bine structurate si explicate, eu le-am lecturat ca pe o carte de povesti. Contine foarte multe exemple precum si schite, lucru care ajuta enorm in materia succesiunilor
26 Iulie 2016 la 21:01
 
Stoenac Dragos Marian Avocat Stagiar Dragos spune:
Grilele sunt de dificultate usor-mediu, sunt foarte bune pentru a fixa cunostinte de baza. O carte foarte buna pentru inceput si recapitulare
26 Iulie 2016 la 20:58
 
Stoenac Dragos Marian Avocat Stagiar Dragos spune:
Este o carte foarte bine structurata, iar dificultatea grilelor este apropiata de cele de la INM, Barou etc. Nu am intampinat grile gresite si baremul nu mi-a pus niciodata probleme
26 Iulie 2016 la 20:57
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua, Multumim pentru interesul acordat. Vom avea disponibile si codurile penale pana la sfarsitul lunii iulie, cel tarziu inceputul lunii august. Va multumim
26 Iulie 2016 la 08:29
 
Andreea spune:
Cand vor aparea codurile penale?
25 Iulie 2016 la 23:16
 
Virginia Segarceanu spune:
imi place pentru ca am in aceeasi carte ambele coduri si indexii sunt de mare ajutor.
22 Iulie 2016 la 08:53
 
Mihai Cristina spune:
Volum compact, complet si foarte util
22 Iulie 2016 la 07:36
 
Costel spune:
Desi e veche, mereu actuala si antrenanta.
21 Iulie 2016 la 18:45
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua. Multumim, vom analiza aceasta propunere.
20 Iulie 2016 la 15:32
 
Ionescu Ciprian spune:
Ar fi fost perfect daca optati pentru ambele coduri reunite (pastrand acelasi format).
20 Iulie 2016 la 15:21
 
Sorana spune:
Puteti scoate cateva exemplare reunite ?
19 Iulie 2016 la 12:53
 
Valeriu spune:
Astept cu nerabdare cele doua coduri reunite (acelasi format 14.5x20.5). Puteti scoate o varianta simpla... fara legi conexe. Ar fi mult mai practic pentru cei care au nevoie de ambele coduri penale.
19 Iulie 2016 la 00:52
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,
Multumim pentru interesul acordat. Vom avea disponibile si codurile penale pana la sfarsitul lunii iulie, cel tarziu inceputul lunii august.
Va multumim
18 Iulie 2016 la 17:25
 
Narcis spune:
Asteptam codurile penale !!!
18 Iulie 2016 la 17:09
 
Diana spune:
Intr-adevar, trebuiesc reunite... Ar fi ideal daca ati folosi aceeasi culoare si la codurile penale.
18 Iulie 2016 la 17:05
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua, Codul penal si Codul de procedura penala Premium reunite ar constitui o carte multe prea mare, greu de manevrat si scumpa. In plus, exista cumparatori care doresc doar Codul penal sau doar Codul de procedura penala. In masura in care vom primi cereri suficient de numeroase pentru reunirea lor (ceea ce pana acum nu s-a intamplat), ne vom gandi pentru anul viitor la o solutie in acest sens. Va multumim insa pentru sugestie, am notat-o si vom analiza oportunitatea ei, raportata la cererea pietei noastre.
18 Iulie 2016 la 14:21
 
Cristian spune:
Imbratisez opinia lui Alexandru Matei. Ar fi mult mai bine pentru cititori sa scoateti codurile penale reunite.
18 Iulie 2016 la 13:30
 
Alexandru Matei spune:
Foarte reusit codul. Asteptam ambele coduri penale ... reunite daca ar fi cu putinta.
18 Iulie 2016 la 00:07
 
Alexandru Sora spune:
Complet si foarte folositor pentru sesiune
29 Iunie 2016 la 18:16
 
MIHAELA spune:
MERITA
27 Iunie 2016 la 12:19
 
Radu spune:
....
26 Iunie 2016 la 10:54
 
Andrei Ivanescu spune:
La cum il cunosc pe Alin si din ce am citit in capitolul care e oferit la liber aici, cred ca e una dintre cele mai bune carti de antreprenoriat pe care le-am citit vreodata.
14 Iunie 2016 la 23:14
 
mariana spune:
Ma bucur mult ca leutul meu a devenit un LEU FALNIC ! Iti doresc sa-ti indeplinesti toate visele ! Dumnezeu sa-ti ajute!
09 Iunie 2016 la 13:21
 
Stoica Vania spune:
Un autor pe care il citesc intotdeauna cu placere.
28 Mai 2016 la 20:59
 
Stoica Vania spune:
O carte cu adevarat utila deopotriva studentului si practicianului!
28 Mai 2016 la 20:40
 
Belcin Daniela spune:
Neasteptat de buna.
22 Mai 2016 la 11:46
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,
Multumim pentru interesul acordat.
Da - este in lucru editia actualizata in acelasi format.
05 Mai 2016 la 13:51
 
Ioana Rachita Ioana spune:
Calitate, spre deosebire de alte coduri din hartie de ziar. Ca student, nu te limitezi doar la rasfoit paginile...
05 Mai 2016 la 13:29
 
Vasile spune:
Sincere felicitari
13 Aprilie 2016 la 23:36
 
Puie Oliviu spune:
O lucrare unica in peisajul jurdic romanesc , care trateaza o problematica complexa , putin dezbatuta in literatura de specialitate, apartinand unui autor care manifesta pentru stiinta dreptului o pasiune si un devotament rar intalnit in doctrina juridica romaneasca.
07 Aprilie 2016 la 15:15
 
MODROI IONELA MIHAELA spune:
Foarte utile si clare explicatiile autorului pentru fiecare grila in parte.
06 Aprilie 2016 la 23:20
 
Cristina spune:
Cartea este foarte buna pentru cei care se afla la inceputul studiului pentru admiterea in barou/INM. Intrebarile sunt simple, direct pe coduri (pe alocuri cate o problema controversata de doctrina, dar indica mereu opiniile contrare) si ajuta la fixarea unor detalii din materie.

Pe mine ma ajuta deocamdata.

Daca sunteti insa intr-un stadiu avansat cu invatatul, chiar nu o recomand.
29 Martie 2016 la 12:41
 
C?tan? Lucia spune:
este o carte binevenită în peisajul juridic românesc
25 Martie 2016 la 14:29
 
Buju spune:
Este o lucrare foarte bună pentru oricine cu înclinaţii spre studiul dreptului civil.
25 Martie 2016 la 00:48
 
Stoica Vania spune:
Complexa.
23 Martie 2016 la 19:44
 
Stoica Vania spune:
Chestiunile sunt abordate intr-un mod usor de asimilat. O recomand.
23 Martie 2016 la 19:39
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua. NCPC Premium este in lucru, probabil va aparea spre finalul lunii martie. Pana atunci, va recomandam cu incredere Codul de procedura civila 2016. Jurisprudenta. Sinteze, de Mircea Ursuta, care urmeaza sa apara peste aproximativ 10 zile si care contine modificarile in cauza, precum si alte elemente importante si utile!
24 Februarie 2016 la 10:27
 
Mihai spune:
Cand va aparea NCPC modificat prin OUG nr. 1/2016 in editie premium?
24 Februarie 2016 la 09:58
 
Bogdan spune:
Buna cartea.
15 Februarie 2016 la 13:41
 
Bogdan spune:
O carte recomandata, buna de tinut in masina
15 Februarie 2016 la 13:41
 
Buju spune:
În comdiţiile unei debandade totale în activitatea executorilor judecătoreşti cred că această lucrare este capitală pentru profesionalizarea practicienilor în domeniu şi nu numai...
12 Februarie 2016 la 01:01
 
Cristian Dobre spune:
O carte monument pentru diplomatie si relatii internationale, scrisa intr-un limba accesibil si interactiv.
lectura sa este o adevarata placere, pentru ca simti, afectiv, faptul ca fiecare pagina pe care o parcurgi te imbogateste spiritual si te face sa descifrezi secretele uneia dintre cele mai fascinante lumi - lumea diplomatiei.
O recomand cu toata caldura tuturor cititorilor, fie ei diplomati, lucratori de relatii internationale, manageri, lideri, politicieni, sau pur si simplu, oameni simplii, care doresc sa inteleaga limbajul mondial al protocolului si etichetei internationale.
Lectura placuta!
Dr. Cristian DOBRE
05 Februarie 2016 la 18:15
 
Gabriel spune:
Sunt foarte multumit de culegere. Grilele sunt bine intocmite.
03 Februarie 2016 la 21:27
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat. Autorii vor avea in vedere inclusiv modificarile Regulamentului in cauza, necesitatea luarii in considerare a acestora fiind unul dintre motivele amanarii aparitiei volumului I, editia a II-a.
25 Ianuarie 2016 la 10:11
 
SC DD WATERPROOFING SRL spune:
Tratatele sunt plăcute la lectură și te ajută să înțelegi/fixezi/aprofundezi cele mai importante instituții de drept procesual civil.
23 Ianuarie 2016 la 21:35
 
VLAD ADRIANA spune:
Sunteti foarte operativi ! Am apreciat asta ! Dar din punct de vedere al carti nu am nici un comentariu , doarece cred ca toti colegi din domeniu s-au saturat de modificarile permanente ale legislatiei ! VREM STABILITATE FISCALA!
23 Ianuarie 2016 la 11:44
 
RESEDIA DIANA spune:
Avand in vedere ca la sfarsitul anului 2015 s-a modificat ROI al instantelor judecatoresti, doresc sa stiu daca aceste modificari vor aparea mentionate in lucrarea de fata, care se află încă „in curs de aparitie”. Consider ca un astfel de demers este util si necesar, intrucat apar modificări privind procedura de lucru in cadrul instantelor (noutate: art. 94 alin. 2 {ulterior}, art. 97, art. 107, art. 111, s.a din Regulament) care prezinta interes si toate cumulate sporesc solutionarea cu celeritate a cauzelor.
Multumesc pentru amabilitatea de care veti da dovada,

10 Ianuarie 2016 la 16:58
 
adrian ion spune:
foarte buna cartea
21 Decembrie 2015 la 19:00
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua. Va multumim pentru interes. Articolele dl Dan Andrei Popescu sunt singurele in limba germana, cu rezumate si cuvinte cheie in limbile engleza si franceza. Pe langa acestea mai sunt cateva articole in limba engleza (reies din cuprins), dar majoritatea articolelor sunt in limba romana cu rezumate si cuvinte cheie in limbile romana, enleza/franceza. Lucrarea reprezinta un volum omagial adus personalitatii dlui Profesor Liviu Pop de catre 52 de colaboratori.
17 Decembrie 2015 la 16:30
 
Cristina spune:
Acele eseuri care apar in limba germana sau franceza sunt in limba romana sau sunt in limba germana/franceza?

In rest, pare o achizitie interesanta - dar trebuie sa spus ca nu este in regula sa votez inainte de a cumpara si citi titlul si pentru ca am vrut sa pun o intrebare despre carte.
14 Decembrie 2015 la 12:24
 
ILIE spune:
Totul e perfect. Continuati.
09 Decembrie 2015 la 21:28
 
Pop Simona - traducator Simona spune:
excelent!
05 Decembrie 2015 la 16:54
 
Pop Simona - traducator Simona spune:
o carte foarte bună
05 Decembrie 2015 la 16:52
 
BALOGH EDIT spune:
instrument juridic indispensabil activitatii de zi cu zi
04 Decembrie 2015 la 11:34
 
MAn Sergiu Sergiu spune:
O carte buna, grile multe pentru fiecare materie si de o calitate buna
30 Noiembrie 2015 la 22:16
 
andrei spune:
Ieftina si buna
07 Noiembrie 2015 la 01:44
 
andrei spune:
Mi-a placut si mi-a fost foarte utila :)
07 Noiembrie 2015 la 01:42
 
Sicoe Oana spune:
Sunt multumita de alegerea facuta. Pt mine este foarte utila cartea d-lui Titel Negru.
03 Noiembrie 2015 la 08:55
 
Ureche Marioara spune:
bun instrument practic, mai ales datorita jurisprudentei incluse
03 Noiembrie 2015 la 07:52
 
Adrian Toth spune:
Carte utilă și binevenită pentru cei care acxtivează în domeniul asigurărilor,un instrument de lucru foarte adecvat și util
31 Octombrie 2015 la 08:50
 
Adrian Toth spune:
Carte utilă pentru cei care acxtivează în domeniul asigurărilor,un instrument de lucru foarte adecvat și util
31 Octombrie 2015 la 08:49
 
Galina spune:
bravo si succese mai departe
29 Octombrie 2015 la 20:20
 
Nuta Constantin Silviu spune:
Am o parere foarte buna despre aceasta carte
19 Octombrie 2015 la 10:39
 
Balu Alexandru Alexandru spune:
Este o carte ce cuprinde tot ceea ce trebuie sa cunosti despre aceasta ramura a dreptului penal
17 Octombrie 2015 la 01:35
 
Vacareanu Gilda spune:
Buna ziua,
pentru specialisti si nu numai tratatul este excelent
14 Octombrie 2015 la 11:01
 
Andreea spune:
Este o carte foarte buna, cu informatii clare si concrete oferind o viziune completa grupului-tinta si nu numai. Este o carte care trebuie neaparat citita ,mai ales de cei care doresc sa se orienteze catre acest domeniu.

06 Octombrie 2015 la 12:28
 
Julieta spune:
O sursa de inspiratie pt cercetatorii din domeniul constitutional romanesc. Recomand cu incredere! O carte fenomenala!
06 Octombrie 2015 la 12:14
 
George spune:
Este o lucrare stiintifica! Multumesc pt. ca a fost scrisa in special Domnului Prof.Univ.dr.Marian Enache. Recomand tuturor specialistilor in drept constitutional si parlamentar.Asteptam ai alte publicatii asa cum ne-ati obisnuit de-a lungul anilor!
06 Octombrie 2015 la 11:35
 
Marius spune:
Lucrarea este munca de cercetare,o carte utila pentru practicienii dreptului si publicului interesat.
29 Septembrie 2015 la 16:03
 
Albert Petru spune:
astept cu nerabdare aparitia, este deosebit de util
19 Septembrie 2015 la 09:55
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua, Va multumim pentru aprecierile dumneavoastra.
15 Septembrie 2015 la 17:06
 
Ardelean Grigore spune:
Un manual de excepţie în materia reparării prejudiciului de mediu ca funcţie principală a răspunderii civile pentru daune de mediu. Dispune de un cuprins logic structurat care oferă o coerenţă extraordinară în relatarea şi respectiv, înţelegerea materialului.
15 Septembrie 2015 la 16:22
 
Denisa Simion spune:
Este o carte foarte buna, intrucat sunt prezentate multe cazuri practice.
08 Septembrie 2015 la 20:26
 
CABINET CONSULTANT FISCAL OLTEANU MIHAI-CORNEL MIHAI CORNEL spune:
O lucrare utila si foarte bine documentata.
31 August 2015 la 10:49
 
Editura Universul Juridic spune:
Atat Codul penal, premium, cat si Codul de procedura penala, premium, vor aparea si vor putea fi comandate in luna Septembrie.
17 August 2015 la 11:04
 
Grig spune:
La ce data aproximativa va putea fi comandata aceasta lucrare si la ce data va aparea NCPP?
14 August 2015 la 08:30
 
Editura Universul Juridic spune:
Lucrarea Noul Cod penal şi legislaţie conexă cuprinde atât Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, cât şi Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, ambele în extras, motiv pentru care ele nu sunt enumerate în prezentarea de pe site, făcând parte din ultima categorie „Infracţiuni prevăzute în legi speciale : numeroase extrase menite să asigure un nivel ridicat de informare, necesar specialiştilor şi tuturor celor interesaţi de o viziune de ansamblu asupra legislaţiei din domeniul Dreptului penal”.
13 August 2015 la 11:48
 
Anonim spune:
....dar cum de ati omis sa includeti legea privind combaterea coruptiei?
06 August 2015 la 23:39
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,
Va multumim pentru aprecierile dumneavoastra.
30 Iulie 2015 la 09:31
 
lupascu spune:
Cartea e fenomenală.multumim din suflet pentru exemplele practice din acest domeniul dificil ,domeniu al viitorului
30 Iulie 2015 la 04:32
 
Podeanu Cristina spune:
O carte completa, structurata pe subiectele de la examen. Cuprinde ultimele modificari legislative.
Grilele sunt de nivel usor spre mediu.
25 Iulie 2015 la 15:00
 
gina pop spune:
Foarte bine structurata!! Trebuie studiata !
21 Iulie 2015 la 16:23
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Cele două titluri se află în pregătire, ca urmare a ultimelor modificări survenite.
Dacă nu mai intervin schimbări legislative, probabil că vor fi disponibile spre sfârşitul lunii. Vă mulţumim pentru interesul acordat.
20 Iulie 2015 la 15:04
 
vania stoica spune:
Bine structurata si de maxima eficienta. De asemenea, multumesc colectivului ujmag.ro pentru promtitudine si seriozitate.
20 Iulie 2015 la 14:07
 
Mihai spune:
Cand apar NCP si NCPP?
18 Iulie 2015 la 09:29
 
Alina spune:
Aceste casrti sunt o alegere foarte buna.
14 Iulie 2015 la 20:59
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Va multumim pentru aprecierile dumneavoastra.

14 Iulie 2015 la 09:56
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Va multumim pentru aprecierile dumneavoastra.

14 Iulie 2015 la 09:55
 
Marius Vlad Pop spune:
Am comandat aceste tratate din dorinta de a ma ”updata” la prevederile NCPC.

Publicate in 2015, tratatele sistematizeaza intr-un mod extrem de facil prevederile textelor de lege, cu trimiteri utile la literatura de specialitate si ofera cititorului o viziune clara - extrem de utila in formularea de actiuni si aparari, dar nu numai.

Poate fi apreciat ca un ”îndreptar” pentru cei ce pasesc in tainele actrivitatii juridice si, in subsidiar, un instrument de actualizare si implementare a noilor prevederi legislative.


14 Iulie 2015 la 09:34
 
Marius Vlad Pop spune:
Doresc sa imi exprim aprecierea fata de aceasta lucrare pe care o consider extrem de bine intocmita, foarte utila juristilor ce se confrunta cu spete legate de executarea silita.

Bine sistematizata, oferă o viziune echidistanta a leguitorului cu trimiteri punctuale la practica si aplicarea textului de lege.


14 Iulie 2015 la 09:24
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Va multumim si speram sa avem mereu numai laude din partea dvs.
03 Iulie 2015 la 13:46
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Va multumim pentru aprecierile dumneavoastra.
03 Iulie 2015 la 13:45
 
Turta Monica Monica spune:
Grile clare, bine intocmite. Explicatiile de la raspunsuri de mare ajutor in intelegerea notiunilor si a institutiilor.
03 Iulie 2015 la 12:27
 
Turta Monica Monica spune:
Foarte frumos structurata cartea. Sunt introduce ultimele modificari legislative.
03 Iulie 2015 la 12:25
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

NCPC Premium este în lucru, urmând a deveni disponibil pentru achiziţionare în jurul datei de 15 iulie.
Vă mulţumim pentru interesul acordat.
02 Iulie 2015 la 09:07
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Cele două titluri se află în pregătire, ca urmare a ultimelor modificări survenite. Dacă nu mai intervin schimbări legislative, probabil că vor fi disponibile spre sfârşitul lunii.
Vă mulţumim pentru interesul acordat.
02 Iulie 2015 la 09:00
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Cele două titluri se află în pregătire, ca urmare a ultimelor modificări survenite. Dacă nu mai intervin schimbări legislative, probabil că vor fi disponibile spre sfârşitul lunii.
Vă mulţumim pentru interesul acordat.
02 Iulie 2015 la 08:59
 
Ene spune:
Pe cand o editie Premium a NCPC, cu modificarile aduse prin Legea 138/2014?
01 Iulie 2015 la 17:21
 
Ertius spune:
Cand va aparea NCPP pe hartie alba? Multumesc anticipat
29 Iunie 2015 la 21:17
 
Larisa spune:
Cand vor aparea Codurile penale?
29 Iunie 2015 la 11:15
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Noul Cod civil si Noul Cod de procedura civila va fi tiparit pe hartie de ziar.
23 Iunie 2015 la 14:07
 
Adrian Cioroianu spune:

Daca ai ocazia să întâlneşti un CEO, nu o rata. Cu siguranţă este o experienţă fantastică. Dacă ai ocazia să îi citeşti cartea, fă-o. Cu siguranţă o să găseşti câteva lucruri bune pe care să le aplici în ceea ce faci zi de zi.
Asta a fost motivaţia mea să merg la întâlnirea cu John Pepper, fost CEO Procter & Gamble şi apoi să îi citesc cartea “ Ceea ce contează cu adevărat “.
Dar până la urmă, ce contează cu adevarat?
Să devii cel mai bun şi apoi partea grea, să rămâi cel mai bun, fără a uita că business-ul este cu oameni şi despre oameni.
Mi-ar fi plăcut să lucrez pentru Procter & Gamble. Este totuşi una dintre cele mai admirate companii din lume. Dar habar nu aveam ce istorie mare au în spate. Iar cartea îţi oferă prilejul unei călătorii în trecut dându-ţi şansa să arunci un ochi în culise, acolo unde s-au luat deciziile. Unele bune, altele rele. Dar care au construit această companie.
Dacă te-ar întreba cineva să dai câteva exemple de produse Procter & Gamble, probabil ţi-ar veni în minte:
- Pantene şi Tide dacă eşti fată.
- Tide şi Lenor dacă eşti băiat.
Răspunsurile de mai sus sunt obţinute în urma unui scurt sondaj pe care şi eu l-am făcut cu prietenii mei şi astea au fost răspunsurile lor. Nu degeaba vedem în carte poveşti despre branduri “ de un miliard de euro “. Dar mai sunt atât de multe produse P&G care fac parte din viaţa a sute de milioane de oameni din întreaga lume. Iar povestea lor este aici, în carte.
Îmi place o întrebare chiar la începutul cărţii pe care toţi ar trebui să avem curajul să ne-o punem “oare va conta munca mea? “
Apoi găsim o altă perspectivă pentru tradiţionala urare “clientul nostru, stăpânul nostru”. Şi anume “lăsaţi consumatorul să decidă“. Şi asta pentru a avea branduri mereu tinere timp de zeci de ani. Este important. 8 din 10 branduri nu trec de bariera celor 2 ani.
Sunt multe lecţii valoroase adunate în cei 40 de ani de experienţă, în paginile acestei cărţi: de la schimbarea regulilor jocului la crearea de noi modele de afaceri, de la efectuarea primei mişcări, înaintea competiţiei, la prinderea la timp a momentelor unice.
“Panta Rhei“ – totul curge, dar conservă esenţa şi fii pregătit să modifici tot restul … uşor de zis, greu de făcut. Asta ca să rămâi în frunte. Şi mai e nevoie să pui “elanul pe masă“ din când în când. Şi elanul nu e un fel de mâncare dar trebuie să citeşti cartea ca să vezi la ce se referă.
Iar spre final, John Pepper vorbeşte despre un simţ entuziast al proprietăţii. Cred că e ceva la care ar trebui să reflectăm pentru că entuziasmul este vital. Şi doar pasiunea duce la entuziasm.
Până la urmă ceea ce contează cu adevărat este pasiunea. Dar asta e doar opinia mea.
A ta care este? Pentru tine ce contează cu adevărat?

Adrian Cioroianu
Business Development Manager
INTEL Corporation

23 Iunie 2015 la 10:58
 
Gabriel spune:
Buna ziua. Va fi tiparit pe coala de ziar sau alba? Multumesc.
22 Iunie 2015 la 16:46
 
Ungureanu Dorin spune:
Adevarul trebuie spus intotdeauna .
Cartea "impotriva curentului" demonstreaza tuturor care este realitatea in sistemul financiar , mondial si romanesc . Foarte corect si bine argumentata aceasta carte ne ofera si solutiile cele mai simple si logice pentru ca economia romaneasca sa fie una adevarata in care toate legile economiei de piata sa fie aplicate si sa functioneze corect .
20 Iunie 2015 la 07:22
 
Sevastian BALESCU spune:
======= O lucrare necesara si altor categorii, altele decat Avocati, ca de exemplu Expertii,,,,
16 Iunie 2015 la 14:45
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Cursul este elaborat pe legislatia din Republica Moldova.
29 Mai 2015 la 11:20
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Cursul este editat având în vedere nevoile studenților de asimilare și structurare a informațiilor. Tratatul, fiind mult mai amplu, se adresează profesioniștilor, dar nici studenților nu trebuie să le lipsească o lucrare care tratează într-un mod aproape exhaustiv problematica obligațiilor civile.

29 Mai 2015 la 10:56
 
Danieka spune:
Acest tratat de drept succesoral, al regretatului prof.univ.dr Francisc Deak imi este foarte util pentru repunerea in termenul de prescriptie, ca urmare a ascunderii cu rea credinta a mortii lui de cuius de persoane care erau mai indepartate in grade rudenie si clase de mostenitori decat mine si de faptul ca nu am fost citata de notarul public,la dezbaterea succesorala (in proces civil,codul vechi.)Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe autorul tratatului!
29 Mai 2015 la 02:37
 
Sebi spune:
Cum e cartea comparând-o cu tratatul de obligații scris de aceeași autori? Daca deții tratatul are vre-un rost sa achiziționezi și acest curs? Se deosebește de tratat sau e în principiu aceeași carte dar cu unele modificari și completări?

14 Mai 2015 la 11:56
 
costin iulian spune:
stiind ca dl profesor Pinzari, este cadru didactic la Universitatea de Stat din Moldova, as avea o intrebare... cursul este elaborat pe legislatia din romania sau Republica Moldova?

11 Mai 2015 la 20:42
 
Lilia Pinzari spune:
Este o lucrare foarte buna!
11 Mai 2015 la 16:54
 
Elena spune:
Stie cineva daca este mai ok cursul decat tratatul dnl Liviu Pop? Multumesc
10 Mai 2015 la 18:36
 
ivanus paulina spune:
O carte ce merita sa fie consumata rapid!
29 Aprilie 2015 la 09:39
 
Monica Turta spune:
Informatia este bine structurata, expusa cursiv si mai ales actualizata!
17 Aprilie 2015 la 17:14
 
Editura Universul Juridic spune:
Multumim pentru aprecierile dvs. si speram sa fim pe placul dvs. intotdeauna.

O zi frumoasa!
03 Aprilie 2015 la 09:27
 
Editura Universul Juridic spune:
Va multumim pentru aprecierile dvs. si speram sa fim pe placul dvs. intotdeauna.

O zi frumoasa!
03 Aprilie 2015 la 09:26
 
Szakacs Janos Janos spune:
Sunt de acord cu cei care au postat inaintea mea. Pe langa pretul acceptabil avand in vedere valoarea cartii, le datoram autorilor si editurii respectul nostru pentru rezultatul impresionant al muncii lor.Personal cred ca este cu mult fata de ce se gaseste disponibil in acset moment.
03 Aprilie 2015 la 09:24
 
Sorin spune:
o lucrare bine documentata, cu un limbaj juridic de inalta tinuta, pe masura importantei temelor abordate. impresionante sunt raportarile la dreptul comparat in materie si la reglementarea anterioara si solutiile date in baza acesteia de jurisprudenta si doctrina, dar in egala masura si solutiile si interpretarile propuse conform noului cod civil.
03 Aprilie 2015 la 00:38
 
GRIGORAS spune:
Foarte buna cartea!.
31 Martie 2015 la 11:54
 
Manea Maricica Maricica spune:
Foarte buna

29 Martie 2015 la 19:05
 
Manea Maricica Maricica spune:
foarte buna

29 Martie 2015 la 19:00
 
Paul spune:
Am cumparat si citit cartulia.
Recomand cartea Ordonanta de plata si Cererile de valoare redusa.
29 Martie 2015 la 12:26
 
ILIE LICU spune:
Este un curs binevenit pentru studenții de drept, dar și pentru toți cei interesați de curs.


28 Martie 2015 la 08:55
 
Diaconescu Valentin spune:
O lucrare exceptionala ce prezinta in detaliu istoria si practica Tribunalelor Militare. Recomand tuturor celor care vor sa-si dezvolte cunostiintele despre aceasta latura a dreptului.
28 Martie 2015 la 01:39
 
Man Vasile Ovidiu spune:
OK !
26 Martie 2015 la 19:10
 
Gavrilescu Adrian spune:
Multumesc . A fost totul ok.
23 Martie 2015 la 18:00
 
Catalin spune:
Utila.
23 Martie 2015 la 17:57
 
mariana ghimbasanu spune:
Abia astept s-o citesc!
17 Martie 2015 la 22:16
 
Gina Oprea spune:
O aparitie mult asteptata! Deosebite felicitari autoarei!
15 Martie 2015 la 10:56
 
Aurel spune:
Este o carte excelenta, cu o structura conceputa intr-un spirit sistematic ce asigura claritate si simplitate. O recomand.
11 Februarie 2015 la 17:19
 
Aurel spune:
Este o carte excelenta, scrisa intr-un stil practic, deosebit. Am fost foarte placut impresionat.
11 Februarie 2015 la 16:57
 
mirela spune:
fff buna
10 Februarie 2015 la 12:58
 
BNP BALOGH EDIT spune:
Ft.util!
09 Februarie 2015 la 20:23
 
Daniel spune:
Asa cum ne-a obisnuit, domnul profesor Streteanu prezinta intr-un mod detaliat si clar o parte din institutiile reglementate de noul Cod penal. Desi nu isi autodescrie cartea ca fiind "una dintre cele mai performante", consider ca este cea mai complexa carte de Drept penal. Partea generala aparuta in urma adoptarii NCP. Sper ca va aparea si un volum 2, care sa acopere si cealalta parte a Partii generale a Codului penal.

05 Februarie 2015 la 14:13
 
Ani spune:
multumesc mult! foarte multumita de comanda.seriozitate maxima!
22 Ianuarie 2015 la 21:24
 
anonim spune:
Una din putinele carti,aparute in conformitate cu noile coduri, care isi merita banii. Tot respectul meu pentru domnul profesor Streteanu.
20 Ianuarie 2015 la 16:03
 
Conici spune:
Felicitari autorilor! In opinia mea, cartea contine cea mai buna analiza a dreptului penal- p. generala. Singurul repros este ca trateaza doar o mica parte a acestei ramuri de drept, deci astept volumele urmatoare.
16 Ianuarie 2015 la 17:16
 
Turta Monica Monica spune:
Frumos scrisa si cu informatia actualizata.
Succes in continuare autorilor!
05 Ianuarie 2015 la 19:00
 
Dr. Daraban Vasile spune:
Lucrare completă, bine sistematizată, ușor asimilabilă. detaliile problemelor dezbătute întregesc ansamblul normelor prezentate succint. Ușor de parcurs, lectură facilă și pe înțelesul tuturor. Să vrei numai să înveți.
27 Decembrie 2014 la 19:49
 
radu tabusca spune:
E o carte ok
19 Decembrie 2014 la 12:48
 
DIBUS MARIELA spune:
O carte utila, necesara tuturor participantilor la procedurile comentate in volum.
07 Decembrie 2014 la 11:10
 
Gelu spune:
Astept cu interes sa se anunte si aparitia vol.2. De asemenea astept codul comentat al dlui Streteanu, apreciez f. mult cartile dansului.
02 Decembrie 2014 la 20:47
 
vilcea luciam spune:
o analiza pertinenta
28 Noiembrie 2014 la 19:19
 
IONITESCU ANA-IZABELA spune:
O carte foarte buna!
27 Noiembrie 2014 la 18:26
 
serban gabriela gabriela spune:
Bine structurata, la obiect. Ca toate cartile lui, de altfel. Din pacate stocurile cartior lui se epuizeaza mereu.
26 Noiembrie 2014 la 20:47
 
anonim spune:
Speram sa se ridice la nivelul asteptarilor
20 Noiembrie 2014 la 16:55
 
serban gabriela gabriela spune:
Ca si celalalte carti pe care le-am avut de Bujorel, bine structurata, la obiect.
17 Noiembrie 2014 la 14:38
 
serban gabriela gabriela spune:
Probabil cel mai bun raport informatie - pret - abordare.
17 Noiembrie 2014 la 14:33
 
adrian spune:
Un tratat care are in continutul sau in mod exhaustiv toate informatiile necesare pentru a ajuta persoanele interesate de acest domeniu fiind structurat de o asemenea natura incat poate fi inteles si de un novice.
08 Noiembrie 2014 la 14:50
 
RADU DANIELA spune:
un excelent instrument si un nepretuit ajutor in munca ce o fac zi de zi! Multumiri Autorilor!!
31 Octombrie 2014 la 14:16
 
olaru h spune:
cartea e ok.
31 Octombrie 2014 la 12:50
 
sinc alexandru-mihail alexandru-mihai spune:
Foarte interesant şi foarte util
26 Octombrie 2014 la 12:42
 
Dobre Nicolae Adrian Nicolae Adrian spune:
Excelenta structurare a ideilor. O lucrare foarte clara si bine conceputa.
26 Octombrie 2014 la 08:55
 
sinc alexandru-mihail alexandru-mihai spune:
Este o ediţie foarte bine realizată din punct de vedere al calităţii grafice şi al hârtiei utilizate, fiind o iniţiativă inspirată să fie grupate în acelaşi volum şi legile speciale
24 Octombrie 2014 la 20:32
 
Anton Parlagi spune:
revista pare unica lucrare intemeiata pe principiile ratiunii parctice prin deschiderea catre idei novatoare si valori anti-hieratice necesare progresului sistemelor normative!
17 Octombrie 2014 la 13:48
 
utilizator spune:
Este genul de carte care te lumineaza. Pe vechiul cod citisem Deak si nu credeam ca va aparea prea curand ceva la fel de bun...dar iata ca m-am inselat. Astept o editie a acestei carti care sa cuprinda mai multe contracte.
16 Octombrie 2014 la 15:19
 
seregi stela stela spune:
cuprinzatoare!
14 Octombrie 2014 la 09:42
 
Buscan Ionut spune:
Foarte buna cartea! sintetizeaza foarte bine elementele esentiale ale dreptului societar si intr-un limbaj lesne de inteles.
10 Octombrie 2014 la 16:06
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,
Va multumim mult pentru interesul acordat titlurilor noastre.

O sa facem tot posibilul sa fim mereu la asteptarile dvs.
10 Octombrie 2014 la 08:35
 
SAS Constantin spune:
Caliatate foarte bună.Conținutul este util in activitatea unui profesionist.Trebuie continuat.
10 Octombrie 2014 la 05:34
 
Buscan Ionut spune:
foarte buna
12 Septembrie 2014 la 21:14
 
victor spune:
util si practic
10 Septembrie 2014 la 20:06
 
Alice spune:
Foarte bine structurat si deosebit de accesibil
01 Septembrie 2014 la 15:05
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat Editurii Universul Juridic.

NCPC este in lucru, o sa apara cat de curand.
21 August 2014 la 11:12
 
Cristian spune:
Foarte bun! Cand apare NCPC?
21 August 2014 la 11:01
 
Patricia spune:
O carte foarte utila. Atat grilele, cat si raspunsurile oferite, sunt foarte clare si la obiect.
15 August 2014 la 08:12
 
PHARCO IMPEX 93 SRL spune:
DE AJUTOR!
11 August 2014 la 13:41
 
Valentina Serpoi spune:
Este o carte care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca specialistilor de resurse umane si nu numai. Utilitatea lucrarii o reprezinta explicatiile date de dl. professor Ticlea la toate articolele Codului.
11 August 2014 la 11:28
 
Ignatescu Marius spune:
O culegere de modele de acte procedurale conform noilor coduri foarte bine structurata. O recomand cu placere.
11 August 2014 la 10:21
 
Mariuta ioan spune:
Felicitari. Cea mai valoroasa judecatoare a Romaniei
08 August 2014 la 19:02
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,
Pentru cei ce doresc sa fie totul pe culoare neagra, le recomandam titlul deja scos pe piata: http://www.ujmag.ro/drept/drept-penal/noul-cod-penal-si-noul-cod-de-procedura-penala-16-mai-2014
Acesta este numai pe negru.

Va multumim si speram sa fim pe placul dvs.
28 Iulie 2014 la 11:51
 
Cris spune:
Foarte buna lucrare, o recomand !
28 Iulie 2014 la 11:34
 
Valeriu spune:
Ne asteptam sa folositi un negru, nicidecum verde, albastru sau orice alte culori. Dorim sa citim din ele, nu sa le tinem in biblioteca.
26 Iulie 2014 la 11:04
 
Andrei spune:
Ar fi bine daca ati scoate atat CP cat si CPP intr-o singura carte decat cu legile de punere in aplicare. Va aparea o astfel de carte? Daca ar fi cu putinta sa renuntati la culori...ingrosati cu negru. Multumim
24 Iulie 2014 la 13:33
 
nicolae spune:
i idee f buna.
un ghid extrem de util
felicitari
21 Iulie 2014 la 13:03
 
ROMAN ADRIAN HORATIU spune:
FOARTE BUNA
20 Iulie 2014 la 15:51
 
Ioana spune:
Este o carte excepțională. Trebuie citită, pentru că fiecare dintre noi trebuie să fim activi sau mai activi ca cetățeni. Așa, cei din mediul politic nu ne vor mai încălca drepturile. Interesul public este interesul nostru, al tuturor.
18 Iulie 2014 la 17:09
 
oana r spune:
practic si util
Bravos!
17 Iulie 2014 la 22:40
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua dna Flavia,

Va multumim pentru interesul acordat editurii noastre.

NCP - cu aproximatie cam in 2 saptamani o sa fie pe piata.
07 Iulie 2014 la 13:20
 
Flavia spune:
Tocmai am achizitionat codul. Este super ! Cand apare NCP ?
07 Iulie 2014 la 11:51
 
horia spune:
cartea e ok.
07 Iulie 2014 la 11:12
 
Marcel Gaftoneanu spune:
O carte binevenită care completează seria de cărți a lui Daniel Șerban Dumitru. Multumesc, ujmag.ro.
07 Iulie 2014 la 08:18
 
osman enghin enghin spune:
este exact cum e prezentata. e foarte buna , concisa si la obiect.

prezinta si explica toate notiunile si conditiile succesiunii.
05 Iulie 2014 la 22:25
 
Victor C. spune:
O carte unica pe piata, care analizeaza antreprenoriatul in turism la nivel mondial si mai ales in tara noastra.
05 Iulie 2014 la 10:21
 
horia spune:
cartea este ok.
04 Iulie 2014 la 08:04
 
Cititor spune:
O carte a/pentru mintil(or)e deschise:)
01 Iulie 2014 la 10:06
 
Pacat spune:
Pacat ! Asteptam foarte mult timp pentru Noul Cod penal. Sunt nevoita sa renunt la codul asta. Ma voi orienta catre Tudorel Toader.
28 Iunie 2014 la 17:00
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna dimineata,
Acest Cod civil este pe foaie de ziar.

Va multumim,
25 Iunie 2014 la 09:17
 
Angela Popa spune:
Acest cod civil vine pe foaie alba?
24 Iunie 2014 la 22:36
 
Electric Plus S.R.L. stefan spune:
recomand cunoscatorilor, o analiza utila si aprofundata
22 Iunie 2014 la 18:16
 
Cornel spune:
Astept Noul Cod penal. Va recomand sa il cumparati ! O asemenea editie nu trebuie ratata !
19 Iunie 2014 la 17:42
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua, Noul Cod penal o sa apara in curand.
19 Iunie 2014 la 15:55
 
Editura Universul Juridic spune:
Va multumim!
19 Iunie 2014 la 15:53
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua, va multumim pentru feedback-ul dvs.
Toate titlurile ce vor aparea in Editie PREMIUM vor avea acelasi format.
19 Iunie 2014 la 15:53
 
Ervin spune:
Astept si celalalt cod. Le-as dori pe ambele.
19 Iunie 2014 la 15:45
 
Georgiana spune:
O idee foarte buna. Felicitari !
19 Iunie 2014 la 15:40
 
Matei Alexandru spune:
Ne puteti spune in cat timp va aparea noul cod penal in acest format? Multumesc
19 Iunie 2014 la 15:30
 
Angela spune:
Privitor la codul penal care va aparea in viitorul apropiat. Speram ca se va pastra acelasi format. Tin sa precizez faptul ca vechile editii aveau un scris mult prea mare. Multumesc.
19 Iunie 2014 la 15:23
 
Editura Universul Juridic spune:
Va multumim pentru feedback-ul dvs. si ne bucuram ca reusim sa va fim pe plac.
19 Iunie 2014 la 15:11
 
Florin spune:
In sfarsit...De cand asteptam astfel de coduri.
19 Iunie 2014 la 14:45
 
Editura Universul Juridic spune:
Multumim pentru interesul dvs. In curand o sa apara si noul Cod penal in aceasta varianta.
19 Iunie 2014 la 14:40
 
Andreea spune:
Cand apare si un cod penal?
19 Iunie 2014 la 14:12
 
Editura Universul Juridic spune:
Opiniile dvs. sunt importante pentru noi si ne vom stradui in continuare sa oferim carti care sa corespunda asteptarilor, in toate domeniile Dreptului.
19 Iunie 2014 la 13:48
 
Irinel spune:
Asteptam si un nou Cod penal !!!
19 Iunie 2014 la 13:47
 
Artemisa spune:
Este un cod foarte reusit. Speram ca va aparea si un Cod Civil intocmai ca acesta.
19 Iunie 2014 la 13:30
 
Angi spune:
O carte extraordinara !!!
18 Iunie 2014 la 15:12
 
Raluca spune:
Foarte utila si foarte practica, atat pentru practicieni, cat si pentru cei care se pregatesc pentru examene.
16 Iunie 2014 la 12:42
 
ghicu florin spune:
Bine structurata, prezentare concisa, abordare facila.Usor desueta in privinta aplicarii in timp a legii penale (global si nu pe institutii autonome). (desi decizia CC este discutabila).
Dl M. Udroiu are VOCATIE.
13 Iunie 2014 la 18:56
 
UNGUREANU Liviu spune:
Aşa cum ne-a obişnuit de-a lungul timpului, dl. Prof. ION NEAGU şi în acest tratat dezvoltă cu profesionalism şi meticulozitate principalele chestiuni ridicate de noua procedură penală. Paralela cu vechiul cod este de natură să sedimenteze cunoştinţele, să clarifice mai bine noţiunile .

13 Iunie 2014 la 09:24
 
Hinda spune:
Extrem de utila
13 Iunie 2014 la 00:50
 
George Daniel Danca spune:
Apreciez ca modalitatea de tratare prin comparatie cu vechea reglementare este una foarte utila mai ales pentru cei care au prins perioada de tranzitie la Noul cod şi nu am mai vazut o asemenea abordare in alte lucrari.
Cartea aduce clarificari de interpretare acolo unde erau necesare, iar prin stilul deschis invita la reflectie si la formarea unei opinii personale.
Merita citita!
06 Iunie 2014 la 16:17
 
____________________ spune:
Este mai mult decat un cod comentat, este un adevarat tratat de drept penal care contine toate informatiile necesare si analizeaza amanuntit fiecare institutie in parte. Cel mai mare avantaj al partii speciale este ca infractiunile sunt analizate pe elemente consitutive, astfel aceasta oprea nu trebuie completata cu alte cursuri sau lucrari. De asemenea partea generala depaseste orice asteptari.

Lucrarea este pe masura autorilor acesteia. Excelenta!
05 Iunie 2014 la 12:00
 
tanase adrian spune:
Sincere regrete pentru marele profesor Ion Deleanu!scrierile domniei sale vor reprezenta mereu un model pentru scoala de drept romaneasca!Acest tratat este cu siguranta cel mai bun care exista la acest moment!sa nu uitam niciodata ca au existat si astfel de oameni si profesori speciali, originali, unici, printre care un loc de seama ocupa marele maestru Ion Deleanu!DUMNEZEU SA-L IERTE!
03 Iunie 2014 la 20:45
 
ELENA ROXANA ENESCU Elena Roxana spune:
Ofera o viziune de ansamblu asupra noii reglementari. Analiza teoretica este insotita de jurisprudenta nationala si CEDO.
03 Iunie 2014 la 07:36
 
Constantin Dragases spune:
Dle. Ciurtin, interesanta abordarea dumneavoastra asupra normativitatii. Pana acum, in doctrina romaneasca se utilizau aproape exclusiv referinte pozitiviste. Volumul de fata constituie o bine-venita schimbare de atitudine.
02 Iunie 2014 la 15:12
 
Iustin spune:
Un itinerar conceptual remarcabil. O adevarata genealogie filosofico-juridica, in cheie schmittiana. O premiera in spatiul autohton.

Felicitari dlui. Ciurtin!
30 Mai 2014 la 20:18
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acestei lucrari.
Referitor la titlul pe PARTEA SPECIALA inca nu avem un raspuns sigur, insa cu siguranta atunci cand aceasta va fi disponibila va vom anunta.
30 Mai 2014 la 17:56
 
Ana spune:
Sunt foarte multumita de continutul si complexitatea informatiilor pe care le-am gasit in aceste carti.
Cand va fi pubilcata si procedura penala - partea speciala, de acelasi autor? Astept cu nerabdare publicarea acesteia.
30 Mai 2014 la 10:07
 
Marian Neacsu spune:
Foarte bun
30 Mai 2014 la 02:23
 
Alexandru spune:
super carte
28 Mai 2014 la 16:30
 
Szilagyi Florin-Octavian Florin spune:
Speram sa apara in luna iunie. De mult este asteptata aparitia lui.
22 Mai 2014 la 19:37
 
Belcin Daniela spune:
O lucrare comprehensiva, bine structurata.
18 Mai 2014 la 21:26
 
alina spune:
o redactare extraordinara
16 Mai 2014 la 11:03
 
costin iulian spune:
multumesc frumos pt promptitudinea cu care ati raspuns. Sa speram ca va fi postat nr 1//2014 curand pt a putea face cel putin precomanda. este o Revista foarte utila studentilor la elaborarea lucrarilor de licenta..
Felicitari Editurii pt editarea acestei reviste de specialitate

15 Mai 2014 la 18:27
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Nr. 1/2014 apare in aproximativ 1 saptamana.

Va multumim si noi
15 Mai 2014 la 16:37
 
costin iulian spune:
cand va aparea nr 1/2014?
multumesc
15 Mai 2014 la 16:23
 
Dan Petre spune:
O carte mult, mult asteptata.
13 Mai 2014 la 20:15
 
Elena spune:
Sunt multumita de alegerea facuta.
13 Mai 2014 la 11:38
 
marian maria spune:
o carte utila
13 Mai 2014 la 11:33
 
Ciocan Catalin spune:
Nu mai acordați voturi negative manualului doar pe temeiul nerespectării datei de apariție. Profesorul Boroi nu dorește nimic altceva decât să scoată un manual folositor atât pentru studenți cât și pentru practicieni, fapt ce necesită un timp mai îndelungat. Manualul va fi gata în luna iunie a acestui an.
09 Mai 2014 la 08:22
 
Tcaciuc Luiza spune:
Cărțile d-lui Udroiu sunt excelente și se-nvață foarte bine după ele, fișele în special sunt potrivite pentru recapitulare. Le recomand!

28 Aprilie 2014 la 22:59
 
Lasconi Andra Andra-Monica spune:
sunt foarte multumita de acest manual
26 Aprilie 2014 la 13:23
 
Lasconi Andra Andra-Monica spune:
sunt foarte multumita
26 Aprilie 2014 la 13:21
 
Elena spune:
O carte potrivita tuturor celor care sunt la incepit de drum. Multumim Marius Ghenea!
14 Aprilie 2014 la 09:16
 
Stan Petrica Petrica spune:
Consider acest tratat foarte bun, cu multe explicatii precise pentru fiecare articol. Il recomand tuturor celor care vor sa inteleaga bine NCP si celor care vor sa de admitere la INM.
Ca bila gri ar fi faptul ca nu are jurisprudenta, insa e prea devreme. Banueisc ca urmatoarele editii vor avea.
Dau nota 10 acestui tratat si pentru faptul ca doi dintre autori Prof.Dr.Vasile Dobrinoiu si Prof.Dr. Ioan Chis mi-au fost profesori si modul dansilor de a explica NCP este clar, concis si pe intelesul tuturor.
14 Aprilie 2014 la 08:31
 
Filip-Adrian spune:
cele mai bune carti in domeniu, o singura exceptie a prof ion neagu...Tot respectul pentru ajutorul oferit candidatilor la inm.
11 Aprilie 2014 la 22:12
 
liviu marius spune:
UN VOLUM BINE DOCUMENTAT.
08 Aprilie 2014 la 14:18
 
Liviu Gherdan spune:
Pentru avocati, este o lucrare utila, indeosebi pentru cei care se confrunta cu litigii implicand bancile. Am apreciat in special problemele practice ilustrate in lucrare, cum ar fi cele referitoare la dobanda variabila si comisionul de risc.
08 Aprilie 2014 la 11:35
 
claudia spune:
recomand
08 Aprilie 2014 la 00:24
 
CLAUDIA spune:
RECOMAND
08 Aprilie 2014 la 00:21
 
Isac Vlad Vlad Paul spune:
din punctul meu de vedere aceasta care este buna...merita invatat dupa ea. Caracteristica principala: scurt si la obiect.
Recomand
06 Aprilie 2014 la 11:44
 
Isac Vlad Vlad Paul spune:
din punctul meu de vedere este o aparitie geniala...care vine in sprijinul nostru mai ales atunci cand sunt mici nelamuriri(gasind mai repede informatia) sau cand recapitulam.
Concluzie, RECOMAND alaturi de un curs de succesiuni.
06 Aprilie 2014 la 11:43
 
Isac Vlad Vlad Paul spune:
inca nu am lucrat din ea....insa dupa ce am parcurs-o putin ...intrebari luate aleatoriu, mi s-a parut foarte buna, mai ales din perspectiva raspunsurilor oferite unde sunt argumentate riguros.
Recomand
06 Aprilie 2014 la 11:40
 
Andreea spune:
O carte extrem de utila!
06 Aprilie 2014 la 00:15
 
Andreea T. spune:
O carte foarte buna daca vrei sa-ti croiesti un drum prin orasele Iranului. Impresia lasata este cea a unui ghid turistic care isi relateaza propria experienta, propriile trairi. Am ramas foarte placut surprinsa de sirul povestii, poveste care m-a dus mai aproape de inima Iranului (o inima pe care nu stiam sau nu credeam ca aceasta tara o poate avea).
03 Aprilie 2014 la 23:17
 
horatiu spune:
cartea este foarte bine structurata, cuprinde actualizarile conform noilor coduri.
01 Aprilie 2014 la 10:35
 
Anais spune:
Pentru toata lumea, e bine sa aveti in biblioteca acest trata actual.
30 Martie 2014 la 18:32
 
Stroie Marioara Neda spune:
Cartea tratează aprofundat noile instituții penale dar și modul de determinare a legii penale mai favorabile în cazul acestora.
24 Martie 2014 la 09:49
 
Farca Laura Alexandra laura spune:
Este o carte ce nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui practician in domeniul achizitiilor publice.
18 Martie 2014 la 09:57
 
geo ioana spune:
foarte buna
12 Martie 2014 la 15:01
 
Andrada Coroian spune:
Este o lucrare utila, o recomand. Am gasit detalii despre clauzele bancare abuzive, actiunile in co-reprezentare formulate de consumatori s.a., eu chiar avand un litigiu implicand comisioane bancare ilicite.
12 Martie 2014 la 12:20
 
BARBUR DIANA FLAVIA spune:
O carte tintita pe subiect
12 Martie 2014 la 00:05
 
Sorin spune:
O lucrare de exceptie, in adevaratul sens al cuvantului. Cea mai buna abordare a materiei transferului dreptului de proprietate pe care am vazut-o pana acum.
Analiza evolutiei istorice si a dreptului comparat sunt unice in peisajul juridic national.
08 Martie 2014 la 16:51
 
Alexandru spune:
Pret OK şi livrare in termeni rezonabili.
04 Martie 2014 la 09:23
 
Roma Line Estate spune:
carte este utila deopotriva practicienilor, cercetatorilor fenomenului de spalare a banilor, dar si studentilor Facultatilor de Drept.
04 Martie 2014 la 00:33
 
Daniel Popescu spune:
O carte foarte buna si pe intelesul tuturor.
01 Martie 2014 la 19:49
 
Ionut spune:
Practica judiciara atent selectata si cu relevanta asupra realitatii juridice cotidiene! Succes autorului pe mai departe!
01 Martie 2014 la 18:25
 
Anna spune:
Pentru ca nu am gasit Codurile in librarii, le-am achizitionat de aici mult mai repede si mai ieftin!
25 Februarie 2014 la 09:57
 
BUCUROIU VICTOR spune:
o editie bine structurata, usor de folosit, pe intelesul tuturor practicienilor
24 Februarie 2014 la 17:09
 
Adelina Tanasescu spune:
Este o carte de specialitate in contencios administrativ, care cuprinde jurisprudenta in ceea ce priveste conditiile angajarii raspunderii autoritatii publice, a functionarului public, daune morale si materiale si executarea hotararilor judecatoresti.
Din punctul meu de vedere, ca specialist in acest domeniu, este o carte in care am gasit ceea ce cautam, respectiv practica judiciara la aspectele prezentate mai sus.
O carte buna si utila celor ce isi desfasoara activitatea in aceasta sfera.
24 Februarie 2014 la 12:04
 
Mihaela T spune:
Cartea este excelenta, iar modul in care este conceputa m-a ajutat foarte mult sa invat mult mai usor si rapid.
22 Februarie 2014 la 22:35
 
FICA ANCA Anca spune:
Foarte utila
22 Februarie 2014 la 13:02
 
Anca Maria-Diana spune:
Cartea pare foarte buna, abia astept sa o cumpar
20 Februarie 2014 la 15:08
 
Buju Petre spune:
Intreaga dvs.activitate aduce un IZ de profund profesionalism si com-petenta de resortul domeniului...Va multumim.
16 Februarie 2014 la 15:12
 
aurelia spune:
domnul Stancu mi-a fost profesor,un om deosebit
13 Februarie 2014 la 03:23
 
ghitescu florentina spune:
interesanta
12 Februarie 2014 la 19:04
 
EdituraUniversul Juridic spune:
Buna ziua, cuprinsul a fost atasat. Revista era in pregatire, nu il aveam gata cand am postat cartea in site.

Multumim pentru intelegere
10 Februarie 2014 la 17:26
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua, Revista nr. 4/2013 va iesi in cursul acestei saptamani, este deja postata in site.

Multumim,
10 Februarie 2014 la 17:13
 
costin iulian spune:
Buna ziua! Avem o mica rugaminte la dvs. cand se va posta si cuprinsul revistei? Multumim
10 Februarie 2014 la 13:38
 
costin iulian spune:
avand in vedere faptul ca este o Revista importanta in domeniul dreptului penal... aproximativ pe cand va aparea nr 4/2013? multumesc
07 Februarie 2014 la 18:57
 
partoaca mihail spune:
despre site,toate bune.
07 Februarie 2014 la 04:56
 
diaconescu cristina gabriela spune:
excelent
05 Februarie 2014 la 11:33
 
Dragos spune:
O carte ft bine structurata cu index cu tot, ft utila pentru cei interesati.
31 Ianuarie 2014 la 08:03
 
SC Octopus Prime SRL spune:
COMANDA PROMTA, CARTE UTILA
26 Ianuarie 2014 la 01:03
 
Catalin Vrabie spune:
Setandu-mi busola pe frumos, plec singur de acasă cu gândul ca mă voi pierde o luna prin lume. La intoarcere scriu o carte cu titlul "Pierdut in [...]".

Prima carte din această serie, "Pierdut în India", conține 168 de pagini de text însoțit de fotografii și a fost publicată de editura Neverland, editură recunoscută pentru jurnalele de călătorie publicate, precum cele ale domnului Silviu Neguț – "Și eu am fost la... Capătul Lumii", "Insula Paștelui", "Țara de Foc", "Patagonia", Ioan Grigorescu – "Spectacolul Lumii" etc...

A doua carte, "Pierdut în Iran", este în curs de editare.

https://www.facebook.com/pierdutprinlume
25 Ianuarie 2014 la 08:30
 
BALINT IOSIF spune:
Am cumpărat acest tratat cunoscând și apreciind lucrările profesorului ION DELEANU. Lecturând acestă operă îți consolidezi cunoștințele în domeniu și îți procuri un ”permis de conducere” în procedura civilă, fără de care greu te poți numi jurist. Sunt mândru că Profesorul Deleanu, un ardelean, a scris prima lucrare din România comparabilă ca valoare și întindere cu tratatele din ”lumea selectă” a științelor juridice. Recomand tratatul tuturor juriștilor.
21 Ianuarie 2014 la 10:49
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,
Avem in lucru editia actualizata pentru titlul solicitat de dumneavoastra.

Va multumim!
17 Ianuarie 2014 la 12:19
 
Caloieanu Mircea Florin Caloieanu spune:
Acest volum nu mai este disponibil de mult timp și încă este foarte cautat, chiar nu puteți face nimic în aceasta privință ?
12 Ianuarie 2014 la 22:08
 
Birou Executor Judecatoresc Moldovan Florin Gheorghe spune:
f bun
11 Ianuarie 2014 la 12:46
 
BOTEZATU VASILE spune:
EXCELENTA LUCRARE
20 Decembrie 2013 la 11:27
 
Lungu Raluca-Ioana - Cabinet de avocat Raluca-Ioana spune:
+ legislatia actualizata fata de ultima versiune
16 Decembrie 2013 la 21:36
 
Simona spune:
Recomand tuturor celor care doresc sa faca recapitulari in timp util, grilele sunt in regula (cam usoare)si spete sunt dupa fiecare contract,numarul lor variaza.O carte scurta si la obiect!multumim autorului!
14 Decembrie 2013 la 11:36
 
patricia spune:
O carte foarte buna, merita totii banii! Este de folos pe tot parcursul facultatii si pt. admiterea la INM!
03 Decembrie 2013 la 10:03
 
Maria spune:
foarte utila
26 Noiembrie 2013 la 20:24
 
Vlad Vasile Speriusi spune:
Cele doua lucrari sunt de actualitate in acord cu noile prefaceri legislative si se adreseaza in primul rand profesionistilor din domeniul dreptului precum si studentilor, dar nu numai.
21 Noiembrie 2013 la 20:37
 
onice georgiana spune:
foarte interesanta
21 Noiembrie 2013 la 20:22
 
Magureanu Claudiu spune:
foarte buna cartea
21 Noiembrie 2013 la 14:30
 
Turta Monica Monica spune:
Impecabil scrisa si actualizata cartea! Ma bucur ca am avut placerea sa am la curs asa un profesor pregatit care are capacitatea de a impartasi si studentilor din stiinta sa. Succes in continuare, domnule Profesor!
20 Noiembrie 2013 la 11:56
 
dumitrache spune:
o carte super bună pentru cei ce lucrează în domeniu

17 Noiembrie 2013 la 17:51
 
ioana spune:
In momentul de fata,cartea lui C.Dariescu reprezinta o introducere in materia dreptului international privat ,foarte bine realizata ,care ajuta atat studentii in pregatirea examenelor cat si juristii ,in momentul in care se confrunta cu o problema de drept international privat bazata pe un conflict juridic de legi cu element de extraneitate.Cartea abordeaza mai multe aspecte de drept international actualizate in anul 2013,cu trimitere atat spre legiuitorul roman cat si spre alte documente internationale emise in U.E.
12 Noiembrie 2013 la 10:56
 
Emilia spune:
excelenta lucrarea pentru cei care lucreaza in domeniu sau care se pregatesc sa lucreze in acest domeniu. multumiri d-lui profesor pentru comentariile facute acestui cod.
03 Noiembrie 2013 la 08:45
 
TIBI spune:
PREZENTARE GRAFICA OPTIMA, CONTINUT CORECT, INFORMATII UTILE PENTRU TOTI CEI INTERESATI DE ACEST SUBIECT. SINGURA PROBLEMA AR FI PRETUL PIPERAT :)
29 Octombrie 2013 la 07:28
 
Mariela Dibus spune:
Am putut procura "CODUL INSOLVENTEI" - O.U.G. nr. 91/2013 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventă , imediat dupa publicarea in M. Of. nr. 620 din 4 octombrie 2013, intr-un moment in care programul legislativ la care suntem abonati la serviciu nici nu era actualizat cu acest act normativ. Multumesc pentru faptul ca putem fi bine informati, in timp util!
25 Octombrie 2013 la 09:30
 
tyres spune:
foarte util
23 Octombrie 2013 la 17:08
 
TERZEA VIOREL spune:
O lucrare remarcabila care analizeaza in mod detaliat reglementarile legale privind regimul juridic al drepturilor reale.Felicitari!
21 Octombrie 2013 la 22:03
 
Bratescu Mate S. Andreea - avocat stagiar Andreea spune:
Foarte bine structurata cartea! Merita banii!
19 Octombrie 2013 la 00:16
 
ioana spune:
o recomand cu multa caldura tuturor celor care vor sa inteleaga activitatea unei firme
18 Octombrie 2013 la 21:50
 
Florescu Ana-Maria spune:
O CARTE CARE ABORDEAZA TEME INTERESANTE NOTA 9
18 Octombrie 2013 la 14:28
 
Florescu Ana-Maria spune:
Foarte buna..merita citita
18 Octombrie 2013 la 14:23
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua Fortan Ana Maria,

Pentru a rezerva titlurile dorite de dumneavoastra va rog sa va faceti un cont la noi in site si puteti rezerva, precomanda sau comanda orice titlu.

Va multumim,
18 Octombrie 2013 la 10:26
 
Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua Dobrisan Madalina-Stefania,

Titlul solicitat de tine nu se va mai retipari, insa va recomand editia cea mai noua: http://www.ujmag.ro/drept/drept-civil/noul-cod-civil-editie-premium, este la fel de buna, actualizata la zi.

Va multumesc,
18 Octombrie 2013 la 10:22
 
Fortan Ana Maria spune:
As dorii sa rezerv si eu aceste 3 volume.
18 Octombrie 2013 la 00:18
 
Dobrisan Madalina-Stefana spune:
As dori si eu sa stiu cand se va retipari aceasta carte daca se poate .
15 Octombrie 2013 la 21:20
 
Elena spune:
o carte utila
13 Octombrie 2013 la 14:02
 
Bogdan spune:
Inca nu am apucat sa le citesc in intregime, insa numarul mare de pagini nu trebuie sa ne sperie, e plina de cazuistica si foarte bine structurata.
13 Octombrie 2013 la 13:50
 
Ionascu Robert spune:
Are un predominant caracter de noutate. Recomand cu incredere practicienilor in domeniu!
11 Octombrie 2013 la 12:50
 
Panaitescu Anca - Emanuela spune:
Am achizitionat multe carti de la UJ Mag. Pot sa spun ca sunt foarte multumita de toate cartile achizitionate de aici pana acum precum si de ultima carte achizitionata, respectiv, Noul Cod penal si de Noul Cod de procedura penala.
07 Octombrie 2013 la 18:16
 
marieta Editura Universul Juridic spune:
Buna ziua,

Grilele au si mai multe raspunsuri corecte.
03 Octombrie 2013 la 12:44
 
Pirlea Alexandru Claudiu claudiu spune:
Este remarcabil ca cineva se straduieste sa pastreze valoarea incontestabila a unei asemenea carti prin aducerea ei in concordanta cu prevederile noului cod civil.
Felicitarile mele dlui R. Popescu
28 Septembrie 2013 la 21:22
 
CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENTA CIRSTEA ION-ANDREI Ion-Andrei spune:
grilele au un singur raspuns corect sau mai multe ? multumesc
28 Septembrie 2013 la 18:59
 
fluieras ana-cristina ana cristina spune:
Sunt multumita de carte.E utila.
23 Septembrie 2013 la 14:41
 
Gavril Liliana Liliana spune:
O recomand atat profesionistilor cat si autodidactilor, care doresc sa fie informati permanent.
10 Septembrie 2013 la 21:37
 
Crasmaru Iulia Crasmaru spune:
Nu regret achizitionarea acestei carti , corespunde descrierii, util indexul alfabetic si tabla de matrii detaliata.
02 Septembrie 2013 la 09:09
 
Crasmaru Iulia Crasmaru spune:
Bine structurata , corespunde descrierii.
02 Septembrie 2013 la 09:08
 
Monica Diana Stanciu Monica Diana spune:
O lucrare foarte bine documentata, care abordeaza toate aspectele relevante ale problematicii contenciosului european. Extrasele din jurisprudenta sunt intotdeauna semnificative si creeaza o imagine clara de ansamblu asupra problematicii.
02 Septembrie 2013 la 08:28
 
VASILE ADRIANA spune:
Din pacate, ne-am obisnuit sa invatam numai cursuri, sinteze, scheme, fise etc, or, asta nu inseama sa studiezi dreptul. Putin mai schematic inseamna in curs, o lucrare de sinteza, pe cand in tratat inseamna altceva, referinte bibliografice, mai multe opinii si analize, semne de intrebare. De aceea, recomand cartea tuturor, este un tratat elementar excelent
30 August 2013 la 09:41
 
Catalin iosif ungureanu catalin spune:
Aceste cărți sunt cele mai bune cărți de drept apărute . Un real ajutor în recapitulări cât și în pregatirea de zi cu zi, Trebuie însă pentru un studiu avansat coroborate cu cărțile în care tratează pe larg întreaga materie.
25 Iulie 2013 la 16:16
 
Barbulescu Gabriela Gabriela spune:
O lucrare foarte bine elaborata si de o mare importanta practica! O recomand tuturor!!! Multumesc echipei UJmag pentru promptitudine.
23 Iulie 2013 la 11:09
 
ghelmez ion ion spune:
un indrumar extrem de util atat procurorilor dar mai ales politistilor.
personal as recomanda aceasta carte si profesorilor de la Academia de politie sau scolile de agenti
23 Iulie 2013 la 08:29
 
Paun Ciprian Adrian Cabinet De Avocat Diana spune:
O structura foarte clara, succinta, dar prezinta esentialul. trebuie sa ai niste baze inainte de a citi aceste fise, dar le recomand, fiind foarte utile
10 Iulie 2013 la 12:22
 
Vrabie Catalin spune:
Citind, veți descoperi o ţară a contrastelor de necrezut. În ciuda sărăciei, de care am tot vorbit în paginile cărţii, India ocupă locul al doilea, după Statele Unite, în Tehnologia Informațiilor (Conform National Geographic - Traveler. Un argument în plus ar putea fi și faptul că în anul 2012 s-au împlinit 25 de ani de rezervare computerizată a biletelor de tren, element tipărit cu mândrie pe fiecare dintre acestea.). Contrastele sunt evidente din primele momente pe care le petreci aici. Pe stradă, în drumul de la aeroport spre hotel, poţi vedea animalele de tracţiune (boi, cămile și chiar elefanţi) alături de biciclete, ricşe, motociclete și maşini, unele din ele de lux. Femei îmbrăcate în sari multicolore, care cară pe cap coşuri imense, trecând prin faţa bărbaților care-şi aşteaptă clienţii fumând, lângă ricşă. Cu o populaţie care a crescut de la 350 mil. în 1947 la 1,2 mld în 2011, India nu poate fi altfel decât o ţară a extremelor.
26 Iunie 2013 la 14:56
 
Heizer Mirela Gabriela spune:
Neasteptat de bine structurata. Am citit-o in intregime din momentul in care am deschis-o. Aveam o rezerva fata de autor, dar dupa aceasta experienta: toata stima!
25 Iunie 2013 la 09:34
 
SPIRIDON G DANIELAEXPERT CONTABIL PRACTICIAN IN INSOLVENTA DANIELA spune:
O carte deosebit de utila practicienilor in drept. Comentarii bogate pe articole, variate, ceea ce face mult mai usoara intelegerea si aplicarea. Recomand!
21 Iunie 2013 la 10:27
 
Marcel Vidican spune:
Mi-a placut foarte mult cartea! Iasa din tiparul cursurilor de Drept financiar pe care le-am consultat pana acuma si vine cu o mai buna structurare a informatiilor prezentate. De remarcat si schemele cu care autorul vine in ajutorul nostrum, a celor care vrem sa intelegem mai bine fenomenele din sfera finantelor publice. Asteptam cu interes si volumul urmator!
12 Iunie 2013 la 21:43
 
Stoicescu Valentin spune:
O carte foarte bine structurata, pe intelesul tuturor. Explicatii logice si o prezentare placuta a informatiilor. Felicitari!
12 Iunie 2013 la 21:39
 
Lungu Raluca-Ioana - Cabinet de avocat Raluca-Ioana spune:
Cartea este foarte utila pentru recapitulare inaintea examenului. Recomand!
12 Iunie 2013 la 03:51
 
Margo Chirila Margo spune:
O lucrare de mare utilitate!
27 Mai 2013 la 14:59
 
Gherghina Georgiana Madalina georgiana madalina spune:
Este buna!
20 Mai 2013 la 18:33
 
TRAIAN TRADING COMPANY S.R.L. Traian spune:
Am rasfoit atat Teste grile.Drept si procedura penala, cat si Practica avocatiala. Sunt carti de referinta pentru un viitor student la Facultatea de Drept - invatamant la distanta, asa cum voi fi eu in aceasta toamna !
06 Mai 2013 la 12:25
 
DASCALU LILIANAELENA liliana spune:
este adevarat ce spun antecesorii mei....editiile sunt prea dese.....Insa opiniile dlui Udroiu sunt de apreciat, in ceea ce priveste modul de abordare a problematicii!!!
Liliana
06 Mai 2013 la 07:43
 
Alexandru Madalina Madalina spune:
Recomand cartea cu incredere!
24 Aprilie 2013 la 18:12
 
Heizer Mirela Gabriela spune:
pagina 99 nu este tiparita
23 Aprilie 2013 la 07:56
 
GHIVIZIU R. MARIUS - CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA Marius spune:
Astept aceasta lucrare de drept civil cu deosebit interes stiintific! Opinez ca va fi o lucrare de referinta in materia dreptului civil deoarece doamna profesoara -pentru cei care inca nu stiu-este un veritabil corifeu al dreptului civil substantial!
20 Aprilie 2013 la 22:19
 
Margo Chirila Margo spune:
Este o lucrare deosebit de utila! Multumesc autorului ca a avut ideea realizarii ei!
17 Aprilie 2013 la 14:09
 
Martau Florin Ciprian Laurentiu spune:
O carte foarte buna. Felicitari!
14 Aprilie 2013 la 23:23
 
CHERAN GHEORGHE-BOGDAN - AVOCAT COLABORATOR Bogdan spune:
Contributia prof. Pop la aceasta carte sta doar in capitolul 1 - consideratii generale si in capitolul destinat raspunderii civile delictuale. In rest cartea e scrisa de Ionut Florin Popa. De stiut inainte sa o cumparati. Nu e foarte bine structurata si in cadrul anumitor institutii contine contraziceri. Personal nu o recomand.
09 Aprilie 2013 la 19:26
 
UNGUREANU Liviu spune:
Un profesor de excepție. Un autor așijderea.
O doamnă extraordinar de frumoasă.
08 Aprilie 2013 la 04:30
 
hatcu ovidiu spune:
....o contributie de exceptie...o carte atat de utila specialistilor, insa nu numai...
07 Aprilie 2013 la 14:42
 
Gaiu Lucian - Mihai Lucian - Mihai spune:
Ai mare dreptate Adriana. Si eu imi doresc aceasta lucrare, insa, din pacate, pretul acesteia ma tine la mare distanta... Pacat, totusi...
04 Aprilie 2013 la 21:52
 
Libraria UJmag.ro spune:
„Codul de procedura fiscala” va aparea la sfarsitul saptamanii viitoare, iar „Codul fiscal al Romaniei” va fi disponibil dupa data de 20 aprilie a.c. Deci pachetul format din cele doua carti va putea fi comandat la sfarsitul lunii aprilie.
04 Aprilie 2013 la 13:08
 
CABINET CONSULTANT FISCAL OLTEANU MIHAI-CORNEL MIHAI CORNEL spune:
Asteptam sa ne spuneti daca mai apaere !
04 Aprilie 2013 la 10:14
 
Cojoaca Traian traian spune:
timpul pe care il avem la dispozitie este scurt iar o aparitie rapida ne-ar ajuta in incercarea noastra de a rpmova examenul. multumesc si grabiti-va cu aparitia
02 Aprilie 2013 la 22:26
 
Sologon Irinel Cristian spune:
domnilor, de curiozitate, aceasta carte anuntata de prin octombrie 2011 va mai aparea vreodata, ca vad ca nu stergeti anuntul de pe site, dar de editat nu o editati. Si daca nu v-ar deranja as dori si eu un raspuns ca ma rugati sa va trimit feedback dupa fiecare comanda, dar cand v-am trimis nu mi-ati raspuns.
02 Aprilie 2013 la 21:55
 
Gugu Florian Cosmin Florian Cosmin spune:
Asteptam de la inceputul lunii februarie aparitia acestei carti....
Cand va fi disponibila???
01 Aprilie 2013 la 19:27
 
Cotorobai Adriana Adriana spune:
Şi mie îmi plac foarte mult lucrările Domnului Profesor Deleanu.
Sunt de o ţinută intelectuală greu de egalat şi, cumva, instituţiile juridice prind viaţă în cărţile pe care le scrie.
Plus că sunt prezentate în evoluţia lor istorică şi cu influenţele divereselor curente filosofice...
Mi-aş dori şi eu lucrarea, dar, din păcate, preţul este destul de prohibitiv...
31 Martie 2013 la 19:37
 
Balan Daniel spune:
1. Eu nu contest experienta si valoarea domnului Deleanu,ci contest parerile tale (stiu ca ai capacitatea de a te pronunta asupra unor carti ce nu au aparut pe piata,insa tu stii ca sunt mirifice).
2. E singurul tratat conform NCPC,ceea ce va aparea de la domnul Boroi va fi un Cod de Procedura Civila comentat (are si domnul Deleanl unul). Nu prea ai cu ce sa compari pentru a spune ca e cea mai buna lucrare.
3. Probabil te referi la lucrarea Prolegomene juridice.
4. Ne spuneti care este numele dumneavoastra? Iacob Dan, Tanase Adrian....
27 Martie 2013 la 17:09
 
tanase adrian spune:
imi pare rau ca mai sunt cititori, se presupune absolventi de drept, care pot contesta pe marele maestru Deleanu, specialist de drept constitutional si drept procesual civil recunoscut national si european....am cele 3 volume in colectie, mi s+au livrat sambata dimineata prin curier, am citit tot week endul....am un cult pentru domnul profesor Deleanu si din acest motiv am in colectie toate lucrarile sale...vezi ptolegomene juridice, institutii sau proceduri constitutionale ori fictiunile juridice...e o carte extraordinara, desi voi cumpara si pe domnul profesor Boroi, un domn competent, aceasta lucrare a domnului Deleanu e de departe cea mai buna, in opinia mea subiectiva, desigur!recomand!
26 Martie 2013 la 09:54
 
Balan Daniel spune:
Cartea a aparut joi sau vineri,asta inseamna 21 sau 22....sa presupunem 21. Domnule Tanase, asta inseamna ca ati primit-o,sa zice,vineri 22 martie...cum puteati sa o studiati atat de atent si sa va faceti o parere intr-o zii? Asta ca sa nu zicem ca a aparut vineri si in weeknd nu se fac livrari :)
25 Martie 2013 la 23:47
 
Regep Stefan Alexandra spune:
Foarte bine structurata !
25 Martie 2013 la 08:15
 
Fitt-beauty S.R.L. Evelyn spune:
O carte extraordinara, care m-a ajutat enorm ! Toate capitolele sunt foarte bine structurate,si in acelasi timp explicate cu exemple. Este o carte pe l-as recomanda oricui interesat de dreptul civil in general, sau studentilor din anul intai datorita limbajului care nu e "codificat" ca in unele carti.
24 Martie 2013 la 23:02
 
Fitt-beauty S.R.L. Evelyn spune:
O carte bogata cu multe informatii, in care (din fericire) nu apar multe cuvinte neintelese - deci o carte foarte buna si pt studentii din anul intai !
24 Martie 2013 la 22:53
 
tanase adrian spune:
am cummarat lucrarea si am studiat-o atent, maestrul Delesnu ramane in opinia mea unul dintre cei mai competenti profesori(eu il consider cel mai competent....)e scrisa clar, detaliat, se insista pe incidenta normelor europene asupra procedurii....multa practica CEDO si ICCJ, merita toti banii!recomand sincer....scoala de la Cluj da o noua lectie.....
23 Martie 2013 la 17:42
 
sarapatin claudia spune:
continut putin pe subiecte, o lucrare care abordeaza succint mai multe subiecte, nota 7
22 Martie 2013 la 00:19
 
balaceanu cristina spune:
Am citit toate cartile Domunului Profesor si merita efortul de a ne deconecta din rutina cotidiana si a reflecta asupra celor scrise.
14 Martie 2013 la 14:04
 
Cojoaca Traian traian spune:
pana la urma cand apare cartea? este in curs de aparitie de aproape 2 saptamani
11 Martie 2013 la 22:22
 
TASTAMAN ANDREEA IOANA ANDREEA IOANA spune:
Excelenta
11 Martie 2013 la 14:20
 
BEJ Stelian Emil Dinca STELIAN EMIL spune:
Sa speram ca acest tratat va reusi sa unifice procedura de executare silita la nivelul intregii tari, atat pentru executorii judecatoresti cat si pentru instantele de executare. Poate ca asa vom scapa de asa zisa "jurisprudenta" a fiecarei judecatorii in parte cu privire la executarea silita
11 Martie 2013 la 11:39
 
Nicoara Anamaria anamaria spune:
Am gasit greseli grave! La pag 554 spune ca sotul supravietuitor nu este mostenitor sezinar iar noul cod in art 1126 zice ca este, apoi la pag 549 zice ca ascendentii ordinari sunt mostenitori sezinari iar acelasi art mentionat mai sus zice ca nu sunt!!! Sunt foarte dezamagita
07 Martie 2013 la 23:54
 
cazacu dan spune:
cartea e utila atat pentru procurori, cat si pentru judecatori...
05 Martie 2013 la 20:59
 
CABINET DE AVOCAT lidia florina spune:
format, legat, hartie, caractere, continut, nota 10. Tot asa sa editati si celelalte lucrari!
04 Martie 2013 la 15:28
 
CABINET DE AVOCAT lidia florina spune:
Un format adecvat si usor de purtat, hartie de calitate, caractere lizibile, recomand editurii aceeasi calitate pentru toate tratatele! Multumesc!
04 Martie 2013 la 15:25
 
ion aurelian aur spune:
Cartea e buna pentru cei care vor sa se familiarizeze cu elem.ctitutive ale infractiunilor.
Pentru practicienii cu o oarecare experienta, nu neaparat mare, are prea putine elemente de interes. Spetele sunt "clasice", iar solutiile previzibile. Putine, spre deloc, solutii in chestiuni ce ridica controverse in practica.
03 Martie 2013 la 21:23
 
Astefanoaie Claudiu Claudiu spune:
Vin si eu cu o intrebare la care as vrea un raspuns. Continutul celor 3 carti este actualizat dupa noile coduri sau dupa cele inca in vigoare?
02 Martie 2013 la 02:24
 
Chitac Alexandru spune:
O carte foarte folositoare. Am avut ocazia sa o citesc si in prezent detin doar partea II. Mi-ar face mare placere sa intru in posesia ei, dar ma indoiesc ca va mai fi vreodata pe stoc.
27 Februarie 2013 la 20:02
 
Covaci Ciucescu Vasile vasile spune:
virgile incadrarea corecta trebuia sa le inveti in scoala....... waw avem asemenea specimene care se uita la codul penal ca si curca in lemne
26 Februarie 2013 la 15:11
 
tudor virgil marian spune:
foarte buna cartea, o recomand tuturor politistilor si nu numai! ar trebui sa va ganditi si la editarea unei carti care sa contina modul cum se incadreaza faptele penale (incadrat de art...., coroborat cu art. ....., etc)
25 Februarie 2013 la 18:03
 
Margo Chirila Margo spune:
Aceasta lucrare nu poate lipsi practicienilor din domeniu!
25 Februarie 2013 la 10:47
 
cabinet avocatura daniel spune:
da cartile sunt forte bune chiar se pune in discutie multe aspecte in ceace priveste aplicarea actului penal si cat si modul de aplicare alegi penale
24 Februarie 2013 la 00:14
 
Cocora CarmenFelicia COCORA spune:
Neavand la indemana cursuri pe NCPC , aceasta carte a fost de un real ajutor....multumesc autorului ! O recomand cu caldura....
21 Februarie 2013 la 21:01
 
Covaci Ciucescu Vasile vasile spune:
ar fii nemaipomenit daca ati lua in calcul sa editati si o carte care sa contina culegere de acte normative tot ce e in materie contraventionala
20 Februarie 2013 la 20:43
 
Covaci Ciucescu Vasile vasile spune:
da am cumparat aceasta carte si pot spune ca imi este de un real folos sunt politist si consider ca actele intocmite de catre noi sa fie de calitate e necesar ca fiecare dintre noi sa avem asemenea carte

20 Februarie 2013 la 20:41
 
Iacob Andreea spune:
Pana la urma, importanta este formularea grilei, pentru exercitiul necesar in vederea sustinerii examenelor de admitere in profesie. Verificarea raspunsurilor o putem face si din cartile din care am invatat, nu neaparat din aceasta carte.
20 Februarie 2013 la 18:14
 
Bun Ovidiu spune:
Continutul lucrarii este foarte bun si foarte ajutator, recomand.
16 Februarie 2013 la 19:26
 
Boureanu Ovidiu-Daniel avocat Ovidiu - Daniel spune:
Pt ca doresc sa fiu mai clar in ceea ce priveste continutul cartilor dlui Udroiu pot sa spun fara rezerve ca il recomand ca autor. Daca puteti trece peste faptul ca scoate foarte des editii noi, atunci totul e OK. E foarte atent la detalii si trateaza unele probleme foarte amanuntit. Iar fisele de drept penal si de procedura penala sunt foarte utile pt ca prezinta intreaga materie foarte schematizat (si la propriu). Foarte bune pt repetatul materiei pe ultima suta de metri inainte de examen.
15 Februarie 2013 la 15:19
 
Boureanu Ovidiu-Daniel avocat Ovidiu - Daniel spune:
Eu am cumparat atat varianta verde si pe cea rosie.
Singurul mod in care dl. Udroiu m-ar putea convinge sa mai cumpar una e sa o scoata in varianta turquoise.
Acum serios vorbind, mi se pare cam exagerat sa scoti 2 editii pe an.
Poate ca ar trebui sa-si adune mai intai gandurile si sa scoata o varianta finala. Nu e normal sa platim o gramada de bani pe cartile dumnealui pt ca peste cateva luni sa aflam ca si-a mai schimbat cate o opinie pe ici pe colo. Mai ales ca dumnealui face subiectele pt concursurile de admitere in magistratura si, ca atare, daca vrei sa fii la curent cu cea mai noua opinie a domniei sale, trebuie musai sa iei cea mai recenta editie. E valabil si pt. Cursurile Selective de Penal si Procedura Penala si pt Fisele de Penal si cele de Procedura Penala.
Pot sa zic ca am cumparat in total 8 carti ale domnului Udroiu (2 editii de cursuri selective, 2 editii de teste grila si 1 editie de Fise) insa deja e prea mult.
Asta e partea care ma deranjeaza.
Exista si partea buna: continutul lucrarilor dlui Udroiu. Pot sa zic ca lucrarile sale mi-au lamurit aspecte pe care lucrarile unor autori conscrati le tratau superficial.

15 Februarie 2013 la 12:48
 
TERZEA VIOREL spune:
Comentariile au fost selectate in asa fel incat sa expliciteze inclusiv dispozitiile NCC avându-se in vedere ca dispozitiile NCC nu sunt de natura a rezolva toate situatiile practice care se vor ivi. De asemenea nu trebuie omis ca o lunga perioada de timp se vor aplica dispozitiile vechiului cod civil, care vor ultraactiva ( de exemlu, in matreia de uzucapiune, NCC se va aplica numai pentru uzucapiunile care incep sa curga dupa intrarea in vigoare a NCC). Din acest motiv am recurs la selectarea acelor solutii de practica judiciara si comentarii ,preluate din doctrina de specialitate, care-si pastreaza actualitatea inclusiv in noua reglementare.
11 Februarie 2013 la 09:11
 
Gota Diana Claudia spune:
ar fi de mare folos si curpinsul cartii daca se poate
10 Februarie 2013 la 19:29
 
GHEORGHE ADRIAN ADRIAN spune:
PROMPTITUDINE,SERIOZITATE,RAPID,MULTUMESC!o CARTE VALOROASA,TRIMISA OPTIM,PENTRU PROFESIONISTI(EDITARE,DISTRIBUIRE SI....EU!!!)
10 Februarie 2013 la 16:26
 
Farcas Adrian Daniel spune:
Primul Volum contine comentarii pe articole referitoare la codul civil in vigoare sau VCC ?
10 Februarie 2013 la 09:20
 
Libraria UJmag.ro spune:
Asteptam publicarea normelor metodologice, dar nu stim cu exactitate data la care se vor publica. In mod normal, la sfarsitul acestei luni sau cel tarziu la jumatatea lunii viitoare cartea va fi disponibila.

Pentru a va asigura ca veti intra in posesia lucrarii, va recomandam sa o precomandati, urmand sa va notificam pe adresa dvs de e-mail la data aparitiei pe stoc a cartii.
08 Februarie 2013 la 09:34
 
ciocodeica daniela spune:
Cam cand credeti ca o sa apara? Este de baza in meseria pe care o practic. Multumesc!
07 Februarie 2013 la 18:08
 
Covaci Ciucescu Vasile vasile spune:
ma bucur ca ati hotarat sa mai scoateti o editie pare a fii completa
03 Februarie 2013 la 22:39
 
TERZEA VIOREL spune:
O lucrare excelenta! Felicitari autorilor!Sper sa fie finalizat intregul proiect!
30 Ianuarie 2013 la 12:47
 
Biroul Notarului Public Chivu-Raceanu Maria spune:
Este o carte utila si necesara practicienilor dreptului, confruntati in ultima vreme din ce in ce mai mult cu raporturi juridice cu elemente de extraneitate.
27 Ianuarie 2013 la 17:23
 
tanase adrian spune:
mi-a fost profesor marele Corneliu Barsan, predandu-mi chiar acest curs in perioada 1995-1996, excelent profesor, eu nu am dubii in privinta sa, recomand cu maxima responsabilitate acest curs si orice alta lucrare semnata maestrul Barsan!
27 Ianuarie 2013 la 16:27
 
Szilagyi Florin-Octavian Florin-Octavian spune:
numai dupa citirea ei, poti stii daca este o lucrare reusita am mai patit asa, multe dintre ele au avut greseli.
23 Ianuarie 2013 la 14:26
 
tanase adrian spune:
salut aparitia exceptionalei lucrari a marelui Profesor Corneliu Barsan!in opinia mea, de departe cea mai serioasa si inchegata lucrare in materie de drepturi reale.....recomand!
22 Ianuarie 2013 la 07:45
 
Cabinet avocat Marin Marilena Marilena spune:
Sunt deosebit de incantata de intreaga lucrare, de ambele volume. Pot spune ca ii sunt recunoscatoare autorului ca a gasit timpul necesar sa adune in paginile lucrarii intregul material. Aceasta lucrare este necesara si utila atat practicienilor, dar si celor care se preocupa de teorie. Lucrarea este intr-adevar deosebita!
19 Ianuarie 2013 la 13:57
 
Pavel Alin-Doru spune:
Este fabulos cum un om din interiorul sistemului are forţa, acum, să aducă la cunoştinţa publicului experienţa sa, de altfel una de excepţie. Auzim vorbe multe despre poliţişti şi sistemul în care se desfăşoară, dar nu putem şti cu adevărat ce riscuri presupune munca asta, daca o faci corect, cu pasiune. Personal, sunt incitat de tema cărţii, mi-a plăcut mult, şi doresc inca 5 exemplare sa le achiziţionez (am lasat comanda).
18 Ianuarie 2013 la 08:53
 
Dobrin Razvan avocat coaborator Razvan spune:
Cartea contine o multime de greseli, atat la grile cat si la spete.
Recomand, evitarea achizitionarii acestei carti.
14 Ianuarie 2013 la 02:45
 
Szilagyi Florin-Octavian Florin-Octavian spune:
Astept cu nerabdare noua lucrare a profesorului Gabriel Boroi.Sper ca va fi una utila
09 Ianuarie 2013 la 10:20
 
Marin Alexandra Rozalia Alexandra spune:
Foarte bine structurata.Informatiile sunt sintetizate si usor de inteles.Grilele si spetele de la sfarsitul fiecarui capitol sunt foarte folositoare si bine alcatuite ca sa poti verifica ce ai retinut din lectia parcursa.
05 Ianuarie 2013 la 18:40
 
TGV-CH RESTRUCTURING & INSOLVENCY S.P.R.L. Cosmin-Aurelian spune:
Un instrument foarte bun pentru juristi in general, mult einformatii utile plus cultura genrala.
17 Decembrie 2012 la 12:28
 
Chitac Alexandru spune:
O carte foarte folositoare scris de un om minunat si un profesionist valoros.
16 Decembrie 2012 la 12:59
 
Cotuna Emanuel Matei Emanuel-Matei spune:
Nu recomand sub nicio forma aceasta carte studentilor la drept. Cartea nu urmareste linia clasica de abordare a Teoriei Obligatiilor si in plus abordarea materiei este filosofica, nu tehnica. Limbajul e extrem de incalcit si asimilarea e ingreunata peste masura! Cititi Liviu Pop in schimb.
14 Decembrie 2012 la 15:02
 
Cotuna Emanuel Matei Emanuel-Matei spune:
Doresc sa recomand aceasta carte de TGO tuturor studentilor la drept. E extrem de bine structurata si desi e explicita, materia si concluziile se retin in mod facil. Totodata, cartea asigura si o dezvoltare a gandirii critice a studentului, in special raportat la noutatile aduse de Noul Cod Civil.
13 Decembrie 2012 la 23:53
 
Scorta Robert Robert spune:
Foarte bune ambele carti, sunt multumit, insa in cartea de Fise de procedura penala am descoperit ca 2 pagini nu sunt scrise, lipseste continuarea. La fel este si la voi ? exemplu pag. 379, procedura simplificata.

12 Decembrie 2012 la 12:12
 
costin iulian spune:
Cand urmeaza a fi postat cuprinsul acestui nr.?, pt ca ne este de ajutor, atunci cand facem (pre)comanda multumesc
10 Decembrie 2012 la 16:59
 
CABINET DE AVOCAT IONESCU BOGDAN spune:
O carte scrisa intr-un stil de o claritate si simplitate remarcabila. Pe langa aceasta, se simte ca autorul este un adevarat profesionist al Dreptului (in speta, avocat) prin prisma problemelor pe care le ridica si a raspunsurilor oferite, lucrarea avand un pronuntat caracter practico-aplicativ, fara insa a se neglija latura teoretica, doctrinara. Acest melanj extrem de reusit m-a determinat sa las un „semn” a trecerii mele, intr-adevar, laudativ, dar extrem de sincer, si amestecat chiar cu o nota de ”invidie” admirativă pentru stilul autorului, la randu-mi fiind autor de carte juridica.
Cu cele mai calduroase felicitari !
06 Decembrie 2012 la 16:53
 
Paun Ciprian Adrian Cabinet De Avocat Diana spune:
o carte foarte bine structurata, clara, foarte buna pentru examene
30 Noiembrie 2012 la 19:13
 
Moater Vladimir spune:
Buna ziua,

Noul cod penal si cel de procedura penala vor intra in vigoare abea in 1 feb. 2014. Daca doriti ca mine sa sustineti examenul de admitere INM sau Barou (nu ma pronunt si-n cazul altor examene caci nu m-am documentat), aceasta carte este mai mult ca bine venita insa o recomand in auxiliar la procedura penala, cu tratatele de procedura penala generala si speciala ale domnului Ion Neagu si mai special pentru INM, cartile domnului Udroiu Mihail.
25 Noiembrie 2012 la 16:10
 
CRUCIU PETRU - CABINET DE AVOCAT Petru spune:
E o lucrare buna. Sunt multumit de ea.
24 Noiembrie 2012 la 00:23
 
Margo Chirila Margo spune:
O lucrare foarte utila in pragul unui examen datorita modului concis in care e structurata!
20 Noiembrie 2012 la 21:27
 
FLOREA vlad teodor spune:
foarte bun in materie. de fapt cred ca singurul pertinent, concludent si util!
20 Noiembrie 2012 la 18:38
 
Podeanu Nicoleta Cristina spune:
foarte buna pentru recaplitularea materiei
16 Noiembrie 2012 la 21:52
 
Astefanoaie Claudiu Claudiu spune:
foarte bine structurata cartea si usor de inteles. Singurul lucru pentru care are 4 si nu 5 stele este calitatea hartiei, dar la acest pret este mai mult decat bine. Pana la urma conteaza ceea ce contine o carte, asta daca nu o iei sa o pui in vitrina :) Oricum pentru continut 5 stele.
10 Noiembrie 2012 la 10:20
 
MARILENA NEACSU Marilena spune:
Cartea este scrisa intr-un limbaj greoi. Este greu de citit datorita atat limbajului de lemn cat si frazelor lungi si fara sens. Am citit-o si pot spune ca e una din cartile pe care nu mai vrei sa o citesti a doua oara!
05 Noiembrie 2012 la 02:33
 
Cabinet Individual de Avocat Ratoi Razvan Ionu Razvan-Ionut spune:
Domnul Bob este un profesor extraordinar si un profesionist desavarsit. Va recomand cu caldura aceasta carte.
04 Noiembrie 2012 la 11:13
 
vasut claudia diana spune:
Un tratat foarte bun, insa fara exemple.
04 Noiembrie 2012 la 10:26
 
Olteanu Nicu spune:
doar suport de curs,citate din legi
03 Noiembrie 2012 la 01:06
 
cazacu dan spune:
am sunat la editura...cica va aparea editia a 2 a in noiembrie 2012
02 Noiembrie 2012 la 18:08
 
Libraria UJmag.ro spune:
Multumim, acum actualizarea contine documentul complet.
02 Noiembrie 2012 la 11:34
 
tanase adrian spune:
acrualizarea de pe site ul dvs e mult mai mica, de circa 6 pagini, intre timp autorul a actualizat lucrarea in circa 70 de pagini, recomand a posta aceasta actualizare a lucrarii, completa, de pe site ul ch.beck. cu multumiri....
01 Noiembrie 2012 la 09:18
 
Libraria UJmag.ro spune:
Aceasta actualizare se gaseste si mai sus, in sectiunea "Descriere", in cadrul Notei din primul paragraf si se poate descarca integral.
01 Noiembrie 2012 la 08:29
 
tanase adrian spune:
pe site ul editurii care a tiparit cartea, C.H.Beck, exista o actualizare de circa 70 de pagini care aduce cartea la zi...recomand!
http://www.beckshop.ro/noul_cod_civil_persoana_fizica_despre_familie_art_1_186_art_252_534_comentarii_si_explicatii-p5948.html
31 Octombrie 2012 la 19:53
 
Panait Nita spune:
se mai pot edita sau contactati autorii cartii. Faptul ca s-a epuizat stocul spune multe. Daca vrei sa o ai gasesti o cale. Daca nu ai gasit o cale inseamna ca nu ti-ai dorit suficient. Succes.
30 Octombrie 2012 la 12:44
 
Libraria UJmag.ro spune:
Regretam cele intamplate si pentru a evita o astfel de situatie neplacuta pentru viitor avem rugamintea sa acorzi atentie datelor care insotesc cartile, respectiv Data aparitiei (iulie 2009, in acest caz), precum si data de pe coperta (acolo unde este trecuta).

Intrucat intelegem situatia neplacuta in care te afli, iti oferim posibilitatea sa inlocuiesti aceasta carte cu alta/altele de valoare egala sau mai mare cu aceasta.

Ca procedura, ne trimiti cartea retur printr-o firma de curierat (exclus Posta Romana) impreuna cu un e-mail, la adresa noastra comenzi[at]ujmag.ro, in care sa ne specifici cu ce alta carte/carti doresti sa o inlocuiesti. Taxele de transport pentru retur va fi necesar sa le suporti tu.
30 Octombrie 2012 la 11:35
 
lupu dana dana spune:
foarte bun codul:D
29 Octombrie 2012 la 15:51
 
lupu dana dana spune:
foarte buna cartea
29 Octombrie 2012 la 15:50
 
Paun Ciprian Adrian Cabinet De Avocat Diana spune:
e o carte foarte bine structurata care trateaza cele mai importante institutii intr-o maniera clara si la subiect. O recomand tuturor, e accesibila si cuprinzatoare
29 Octombrie 2012 la 10:25
 
Paun Ciprian Adrian Cabinet De Avocat Diana spune:
Cursul e foarte bine structurat si sunt date multe exemple pentru a intelege fiecare notiune, problema e ca din 2008 e multa vreme in care au avut loc cateva modificari in Codul de Procedura Civila, iar aceste modificari nu au mai fost aduse la zi si in carte. Recomand sa se citeasca cu Codul deschis pentru ca am gasit cateva discordante
29 Octombrie 2012 la 10:21
 
Paun Ciprian Adrian Cabinet De Avocat Diana spune:
e o carte buna din punctul meu de vedere, cuprinzatoare. Explica foarte bine aspectele importante si nu pune accent pe nu are importanta
29 Octombrie 2012 la 10:05
 
Kazanci Eduard Carlo spune:
este o carte foarte buna,o recomand tuturor studentilor in special,este foarte concisa si usor de inteles!
28 Octombrie 2012 la 13:21
 
covaci-ciucescu vasile spune:
care sa fie parerea mea ca incerc sa cupar aceasta carte si nu am de unde
26 Octombrie 2012 la 17:08
 
IACOB ANDREEA ANDREEA spune:
Am cumparat cartea, dar as vrea sa stiu daca m-am pacalit. AM VAZUT PREA TARZIU CA ETSE CODUL CIVIL VECHI, ACUM MAI AM CE FACE CU EA? MAI MULT MA ZAPACESTE, CRED. DVS CE SPUNETI?
26 Octombrie 2012 la 11:27
 
elena meissner spune:
Exemplarul meu are o calitate foarte buna a tiparului. Cat despre continut ...... foarte coerent si bine structurat.
15 Octombrie 2012 la 13:52
 
Hodi Kinga Teodora Kinga Teodora spune:
Merita toti banii!
12 Octombrie 2012 la 09:14
 
Fieru Vasilica Birou De Mediator Si Cabinet De Avocat spune:
Cartea Medierea este adresata atat mediatorilor cat si avocatilor si judecatorilor si vine sa intregeasca procedura care trebuie indeplinita inainte de a ajunge in instanta si a lungi un proces de judecata.
12 Octombrie 2012 la 07:00
 
tudor virgil marian spune:
buna cartea!
09 Octombrie 2012 la 10:05
 
daniela negrila daniela spune:
Excelenta
05 Octombrie 2012 la 00:52
 
HAIDUC SORIN spune:
Asa este , tratatul d-nului Dobrinoiu este excelent intocmit ! Explica asa de bine , incat ai impresia ca citesti o poveste a lui Creanga ... Doar ca Tratatul in cauza este editat tinandu-se cont de prevederile NCP ... cod penal care inca nu este in vigoare ... asa se face ca nu cuprinde toate infractiunile prezentate la curs si solicitate la examen ; am fost indrumati anul trecut sa il achizitionam , ca sa sfarsim invatatnd dupa un curs editat in 2008 la WK ... colegilor de anul 3 li s-a prezentat direct cursul de la WK ... un tratat excelent , poate complet pentru viitor, dar incomplet pentru viitor !
03 Octombrie 2012 la 22:49
 
SC FALKCONTAB SRL spune:
este exact ce cautam,
este o carte buna pentru inceputul unui antreprenor
Multumiri dl. Ghenea
30 Septembrie 2012 la 11:05
 
Bilan I. Victor George Avocat Stagiar Victor spune:
Această carte este o pierdere de timp, energie și producătoare de foarte multe frustrări.

Prezintă atât de multe răspunsuri greșite la întrebări încât la un moment dat pierzi mai mult timp verificând dacă răspunsul indicat este întradevăr cel corect. E și acesta un mod de a învăța, e drept, dar nu unul eficient.

Ce e mai trist, e faptul că această carte e la a 3-a ediție, REVIZUITĂ ȘI ADĂUGITĂ ... absolut penibil.

M-am referit mai sus la întrebările și răspunsurile care nu lasă loc de interpretări, în sensul că sunt indicate ca răspunsuri greșite definiții date chiar de Codul materiei, copiate cuvânt cu cuvânt.

Cât privește instituțiile care lasă loc de multe interpretări - există numeroase astfel de întrebări - dacă ai avut ghinionul să înveți după un alt autor decât cel după care a fost dat răspunsul, vei da răspunsul greșit.

Sfatul meu, nu cumpărați, căutați alte surse, acești autori penibili nu merită banii dumneavoastră.
29 Septembrie 2012 la 13:28
 
Libraria UJmag.ro spune:
Dupa cum se poate observa si din subtitlul lucrarii, aceasta cuprinde si decizii ale CC in domeniul dreptului administrativ, nu se trateaza de nici o neconcordanta.
26 Septembrie 2012 la 09:24
 
Andrei Simona spune:
bune structurata
25 Septembrie 2012 la 14:44
 
Cabinet Individual Avocat Zoana Maria Gabriela Maria Gabriela spune:
exista o neconcodanta intre titlul cartii si cuprinsul sau. In cuprins se arata ca aceasta carte cuprinde decizii ale Curtii Constitutionale, dar titlul cartii este "Drept administrativ."
21 Septembrie 2012 la 16:56
 
CHERAN GHEORGHE-BOGDAN - AVOCAT COLABORATOR Bogdan spune:
cand o sa apara din nou pe stoc?
11 Septembrie 2012 la 13:19
 
GATA CONSULTING spune:
Excelent structurate.
11 Septembrie 2012 la 07:34
 
Turta Monica Monica spune:
Cartea este foarte bine structurata si ajuta la intelegerea logica a materiei prezentate.

29 August 2012 la 17:12
 
tanase adrian spune:
excelenta lucrare, face toti banii, recomand!cine nu stie CEDO, nu exista.....
28 August 2012 la 07:56
 
costin iulian spune:
Asteptam cu interes aceasta lucrare... O lucrare de exceptie..... Merita achizitionata. Exista posibilitatea sa apara saptamana aceasta (20-25 august)? Speram, ca aceasta lucrare, la un nr de 870 de pagini, sa fie cu coperti de carton, pt a fi rezistenta. Cand se va posta pe site cuprinsul si extras din lucrare?
19 August 2012 la 17:24
 
George Puchiu george spune:
este bine de știut că testele și în general cărțile care apar imediat ca ciupercile după schimbarea codurilor sunt făcute în grabă, fără o cercetare amănunțită, trebuie tratate cu suspiciune și atenție înainte de a le cumpăra
18 August 2012 la 11:14
 
Caracas Raluca Florentina Avocat Colaborator Raluca Florentina spune:
merita cumparata! este foarte bine structurata si e foarte utila!
14 August 2012 la 09:40
 
"Societatea Civila Profesionala De Executori Judecatoresti Mazilu Si Asociatii" Alexandra spune:
buna cartea
14 August 2012 la 07:57
 
"Societatea Civila Profesionala De Executori Judecatoresti Mazilu Si Asociatii" Alexandra spune:
Din punctul meu de vedere cartea este multumitoare. Limbajul este unul foarte accesibil, exemplele insotesc fiecare explicatie teoretica ceea ce e un mare plus si e foarte benefica paralela intre coduri. Este o carte pe care am recomandat-o si o s-o mai fac.
10 August 2012 la 07:05
 
Detesan Claudia Maria spune:
Buna ziua.
si eu am auzit numai de bine despre carte insa o astept din iunie, stiti cumva o data mai precisa decat "august?"
08 August 2012 la 14:56
 
Daniel Olari Daniel spune:
O serie de acte normative ce sunt utile tuturor poliţiştilor, însă e neactualizată.
29 Iulie 2012 la 09:38
 
Zaharia Ionela Ionela spune:
O carte facuta fara simt de raspundere, fara verificarea raspunsurilor, in batjocura. Asa ceva nu se ridica la nivelul Inm-ului sau baroului. Nu pot sa concep ca in chestiuni asupra carora doctrina si jurisprudenta nu au o opinie unanima ascesti autori sa dea raspunsuri exacte. Sunt inadmisibile greselile multiple la raspunsuri si considerarea corecta a unui raspuns incomplet formulat in grila fata de prevederea legala. Am pierdut mai mult timp cu corectarea greselilor voastre decat am invatat ceva bun. Daca nu va pricepeti sa formulati niste grile lasati pe altii !
24 Iulie 2012 la 18:53
 
bote marius marius spune:
Buna ziua .
Dar ,Codul acesta de procedura penala,nu se va schimba ?
Multumesc .
21 Iulie 2012 la 11:42
 
Catalin Chircusi catalin spune:
Foarte buna cartea
20 Iulie 2012 la 12:32
 
CABINET DE AVOCAT IONESCU BOGDAN spune:
Am simtit nevoia, chiar a priori lecturii propriu-zise, sa salut demersul domnului profesor Ion Craiovan, si avand certitudinea ca sunt in asentimentul intregului public cititor, sa-l asiguram de aprecierea si stima ce i-o purtam.
Nu exista satisfactie mai mare pentru un autor (si imbold pentru a continua) decat aceasta reverberatie pozitiva venita din partea cititorilor, destinatarilor operei.
O lucrare cu o tema si un cuprins extraordinar de interesant, si nu ca o alternativa de lectura, ci parte integranta din perpetua munca de desavarsire profesionala si umana deopotriva.

19 Iulie 2012 la 20:59
 
Cozloschi Marius Adrian Marius Adrian spune:
are foarte multe informatii utile, dar pretul e cam mare pentru nici 200 de pagini.....30 de lei ar fi fost suficienti
09 Iulie 2012 la 17:12
 
Szilagyi Florin-Octavian spune:
O carte buna, intradevar dupa formatul domnului Deack dar cu unele greseli strecurate si mentinerea in continuare a conditiei ca locul celui reprezentat sa fie util nu cred ca se mai impune.
07 Iulie 2012 la 15:16
 
Cocora CarmenFelicia COCORA spune:
Nus' de ce....dar datorita framantariilor vremii...aceasta carte devine foarte interesanta si cu sarg lecturata......
07 Iulie 2012 la 09:08
 
Teea Eliade spune:
Este o carte utila ce cuprinde toate informatile necesare.
04 Iulie 2012 la 18:41
 
Popescu Robert Robert spune:
Foarte bine sintetizat si explicat,fiind utila chiar si pentru un incepator
27 Iunie 2012 la 10:29
 
TERZEA VIOREL spune:
Buna ziua! Volumul al II-lea este in curs de elaborare, fiind la partea de contracte şi avand o parte mai mare fata de primul volum. Probabil o data aproximativa de aparitie va fi in luna noiembrie 2012. Pot fi realizate mai multe sugestii, comentarii, opinii etc.pe pagina de facebook, respectiv http://www.facebook.com/pages/NOUL-COD-Civil-Adnotat/214119425336262. O zi buna!
26 Iunie 2012 la 12:03
 
Cristina spune:
o data aproximativa pentru aparitia celui de-al doilea volum ...
26 Iunie 2012 la 09:28
 
Dinu Liliana Mariana spune:
O carte foarte buna..merita achizitionata
24 Iunie 2012 la 13:01
 
Manolache Simona-Catalina spune:
Multumesc pentru info! E in regula, aveti 5 stele!
22 Iunie 2012 la 09:52
 
Libraria UJmag.ro spune:
Multumim Simona pentru comentariu si te informam ca aceasta carte dispune de un index alfabetic care poate fi consultat la pagina 515, asa cum se poate vedea in Cuprinsul pe care il punem la dispozitie public pe site.
22 Iunie 2012 la 09:39
 
Manolache Simona-Catalina spune:
Nu are index. Va puteti imagina cum este sa consulti noul cod civil (sau alte coduri) fara un index?
22 Iunie 2012 la 09:07
 
Constantinescu Cristina spune:
o carte exceptionala, merita luata, este foarte bine legata, iar continutul acesteia este adus la zi conform normelor in vigoare

19 Iunie 2012 la 08:34
 
vaida maria spune:
excelent, recomand! chiar daca intra in vigoare noua procedura, acest cod adnotat ramane o carte de referinta, cu exemple si explicatii perfect structurate pentru fiecare institutie in parte. mult peste orice curs al prof. boroi.
16 Iunie 2012 la 08:59
 
Libraria UJmag.ro spune:
Tratatul este actualizat cu ultimele modificari legislative intervenite pana la data de 15 martie 2010, dupa cum apare si in descrierea pe care o poti consulta mai sus.

Cartea nu este in curs de aparitie, ea fiind aparuta deja in luna iulie 2010.
05 Iunie 2012 la 09:16
 
IACOB ANDREEA ANDREEA spune:
Daca este in curs de aparitie, sa inteleg ca va fi la zi cu legislatia?
01 Iunie 2012 la 09:20
 
ALIN BODNAR Alinel spune:
explicatiile sunt foarte bune. sunt foarte multumit. jurisprudenta bine aleasa si exact la subiect. merita cumparata chiar daca intra NCPC in vigoare.
26 Mai 2012 la 17:29
 
Marius Cristian Boda spune:
Usor de citit, interesanta, menita sa completezele lacunele inerente ale fiecaruia, investitita perfecta pentru cateva ore din viata noastra.
21 Mai 2012 la 06:31
 
Doandes Cosmin spune:
Avand in vedere ca aceasta carte are 761 de pagini ai tinde sa crezi ca e este o lucrare cuprinzatoare si bine structurata insa comparativ cu lucrarea Cartea de cereri si actiuni (care si ea are in jur de 750 de pagini) are un stil de prezentare care mie unul mi s-a parut superficial. Impresia pe care mi-a lasat-o a fost ca autorilor le este frica sa explice mecanismele cererilor de parca le-ar fi micsorat numarul de clienti in viitorul apropiat daca aceste aspecte ar fi fost clar explicate. Inteleg ca avocatii au aceasta problema de a nu divulga secretele meseriei dar cand iti asumi responsabilitatea de a scrie o carte pe aceasta tema datele problemei ar trebui sa se schimbe insa lucrarea de fata este un clar exemplu negativ.
18 Mai 2012 la 19:31
 
tanase adrian spune:
ar fi util sa se posteze si cuprinsul lucrarii....l-am aflat pe juridice.ro si marturisesc ca dupa tematica abordata si autorii seriosi care semneaza articolele e o culegere adevarata, cu tematica incitanta, pe noul cod civil.....recomand!
17 Mai 2012 la 11:24
 
tanase adrian spune:
de depaarte cea mai buna editie......recomand!
08 Mai 2012 la 17:06
 
GHIVIZIU R. MARIUS - CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA Marius spune:
Scriitorul avocat Bogdan Ionescu reuseste prin aceasta carte sa imi aduca aminte ca se poate scrie asa cum se facea odinioara...astept si alte carti de acelasi autor care sa scoata in evidenta ratiunea textului, principiile avute in vedere la edictarea normei si pe cat posibil un alt limbaj decat practicat de juristii zilelor noastre. Cu stima!Recomand aceasta carte...nu veti regreta!
07 Mai 2012 la 16:05
 
bozga marian spune:
Cartea contine foarte multe greseli de redactare. In multe situatii nu se face distinctia intre bunuri mobile si imobile, dreptul de uzufruct este prezentat ca fiind un drept "accesibil" si nu cesibil, cum este definit in codul civil si exemplele ar putea continua.
De asemenea sunt foarte multe greseli de prezentare si de interpretare a dispozitiilor noului Cod civil. Astfel, obiectul dreptul de uz, in opinia autorului, este o locuinta, iar cel al dreptului de abitatie il reprezinta orice bun mobil sau imobil cu exceptia locuintei. In realitate, potrivit dispozitiilor Codului civil, lucrurile stau exact invers. Si in privinta greselilor de interpretare, exemplele ar putea fi numeroase.
In opinia mea cartea necesita o atenta citire si recorectare de catre autor sau de catre editura.
Daca stiam nu cumparam. Sunt dezamagit.
05 Mai 2012 la 14:30
 
Alexandru Denisa-Elena spune:
As dori sa aflu daca testele grila si spetele sunt concepute in conformitate cu prevederile Noului Cod Civil.
04 Mai 2012 la 00:29
 
tanase adrian spune:
de departe cea mai buna editie a codului penal si a proedurii penale...merita!recomand
30 Aprilie 2012 la 17:26
 
MIRUNA DIANA COSTEA MIRUNA-DIANA spune:
Sunt studenta la Facultatea de Drept si am achizitionat aceasta carte de cand a aparut. Am facut un efort din punct de vedere al banilor, dar am avut incredere in aceasta lucrare, mai ales in conditiile in care manualele in legatura cu noua reglementare sunt in curs de aparitie. Sunt multumita de comentariile, pe care le-am citit - ele fiind scrise intr-un mod accesibil si studentilor, nu numai practicienilor. Ca o concluzie, in ceea ce ma priveste consider ca a fost o investitie buna atat pentru prezent cat si pentru viitor.
26 Aprilie 2012 la 17:25
 
IACOB ANDREEA ANDREEA spune:
Recomand cartea, citita ca si completare, dupa ce invatati/cititi dintr-o alta versiune structurata mai tehnic. Putin mai schematic, ar fi fost f bine. Asa, e greu de asimilat informatia.
24 Aprilie 2012 la 22:15
 
Cabinet de avocat „Rares M. Ursu” spune:
Liviu Pop este într-adevãr un mare civilist, dar de unde și pânã unde cã este considerat nr.1 în materie de obligații ?! Cine face un asemenea „top”? :))
24 Aprilie 2012 la 15:59
 
tanase adrian spune:
a rezistat eroic saracu nou cod civil doar 6 luni....deja a survenit prima modificare!vor veni, desigur, si altele....intr-adevar reforma statului e o reusita!
24 Aprilie 2012 la 11:01
 
tanase adrian spune:
Cuvânt-înainte
Autorul ºi-a propus sã aducã în discuþie modul cum sunt reglementate anumite raporturi
juridice în Noul Cod civil, intrat de curând în vigoare, la 1 octombrie 2011, privitoare la:
a) Legea civilã – titlul preliminar (art. 1-24);
b) Persoane (Cartea I, art. 25-257);
c) Familie (Cartea a II-a, art. 258-534), fiind vorba de instituþiile juridice pentru care
vechea legislaþie a dovedit preocupare pentru cercetarea ºi aprofundarea lor.
Autorul supune atenþiei cititorului aspecte importante referitoare la:
a) Aplicarea, interpretarea ºi efectele legii civile;
b) Persoana fizicã: capacitate civilã (de folosinþã ºi de exerciþiu, cât ºi declararea judecãtoreascã
a morþii), identificarea persoanei juridice (nume, domiciliu, reºedinþã, actele de stare
civilã), ocrotirea persoanei fizice (tutela minorului, ocrotirea interzisului judecãtoresc, curatela)
ºi apãrarea drepturilor nepatrimoniale;
c) Familie: cãsãtoria (încheiere, condiþii de fond ºi formã, nulitatea absolutã ºi relativã),
drepturile ºi obligaþiile patrimoniale ale soþilor (regimul comunitãþii legale, al separaþiei de
bunuri, regimul comunitãþii convenþionale), desfacerea cãsãtoriei (cazurile ºi efectele divorþului),
rudenia (modul de stabilire a filiaþiei), adopþia (condiþii, efecte, încetare), autoritatea
pãrinteascã (drepturile ºi îndatoririle pãrinþilor) obligaþia de întreþinere etc.
Instituþiile de drept enunþate, în configurarea Noului Cod civil, au primit atenþia cuvenitã
din partea autorului, preocupat sã-ºi aducã contribuþia la explicarea ºi cercetarea noilor raporturi
juridice, unele considerate revoluþionare, ale Noului Cod civil. Când a fost vorba de o
noutate, de exemplu reproducerea umanã asistatã medical de un terþ donator, autorul a simþit
nevoia sã apeleze ºi sã facã trimitere la alte opinii exprimate în literatura juridicã de specialitate
ºi în practica judiciarã în materie. Aceastã activitate de cercetare ºi documentare meritorie
l-a ajutat sã-ºi exprime diverse puncte de vedere, binevenite, care fac sã creascã valoarea
ºtiinþificã a lucrãrii.
Edificator este faptul cã, în cadrul cercetãrii pe care ºi-a propus-o, autorul s-a folosit ºi
face trimitere la peste 200 speþe relevante din materia persoanei fizice ºi a familiei, majoritatea
pronunþate de Curtea Europeanã a Drepturilor Omului, Curtea Constituþionalã ºi Înalta
Curte de Casaþie ºi Justiþie. Prezentând sau referindu-se la asemenea speþe, a fãcut o bunã
îmbinare între teorie ºi practicã, dând lucrãrii un caracter pluridisciplinar teoretico-practic
care îi creºte valoarea ºtiinþificã, devenind un important instrument de lucru pentru teoreticieni
ºi practicienii dreptului.
În plus, elementele de noutate pe care le gãsim în noile reglementãri ale Codului civil au
fost deja semnalate, parte din ele examinate în câteva lucrãri de specialitate unde s-au exprimat
diverse pãreri, opinii, iar autorul le-a valorificat, fapt ce contribuie la sporirea valorii
acestui important instrument de lucru pentru teoreticienii ºi practicienii în domeniu.
Preocuparea autorului în domeniul cercetãrii mai aprofundate a instituþiilor juridice în discuþie
i-a fost uºuratã ºi de activitatea pe care o desfãºoarã la locul de muncã, concretizatã în
elaborarea a trei lucrãri de specialitate în acest domeniu, fapt ce constituie o garanþie în plus
a rigorii informaþiilor oferite în prezenta lucrare.

Lucrarea, conþinând un mare volum de informaþii (teoretice ºi practice) – peste 1.600 de
note de subsol – la care se face trimitere, poate înlocui cu succes cursuri în domeniile cercetate
ºi constituie un instrument permanent ºi util de lucru în special pentru lucrãtorii din cadrul
serviciilor publice comunitare de evidenþã a persoanelor, pentru studenþii facultãþilor de drept,
cât ºi pentru teoreticienii ºi practicienii dreptului – magistraþi, avocaþi, juriºti.
Dr. Constantin Criºu
22 Aprilie 2012 la 16:51
 
Panait Nita spune:
Foarte utila, documentata, un instrument practic pentru politisti, procurori si nu numai, te protejeaza de greseli. O recomand cu incredere.
PS: invatatura este amara dar roadele-i sunt dulci
22 Aprilie 2012 la 07:49
 
Teea Eliade spune:
Nu se poate!! Cum, este modificat din nou?!
21 Aprilie 2012 la 12:52
 
CIA ROMAN SIMONA Simona Elena spune:
Recomand cartea. Explicatii , comparatii cu vechiul cod , bine structurata.
20 Aprilie 2012 la 12:03
 
Cotuna Emanuel Matei Emanuel-Matei spune:
Doar 2 sectiuni ale tratatului sunt scrise efectiv de Liviu Pop, restul 5 sau 6 sunt abordate de ceilalti 2 coautori. Asa ca e impropriu spus "tratatul maestrului Liviu Pop".
19 Aprilie 2012 la 16:41
 
Cotuna Emanuel Matei Emanuel-Matei spune:
Recomand acest manual al domnului Boroi, e conceput foarte coerent si sistematizat.
18 Aprilie 2012 la 22:37
 
Cotuna Emanuel Matei Emanuel-Matei spune:
Recomand acest manual tuturor persoanelor interesate de disciplina Dreptul familiei si implicit de modificarile aduse de Noul Cod Civil in aceasta materie. Consider ca este conceput intr-o maniera foarte atractiva, dar ampla si exhaustiva in acelasi timp!
18 Aprilie 2012 la 22:35
 
Cabinet Avocat Alistar Steluta spune:
Am achizitionat cartea inca de la aparitia ei si sunt incantata de comentariile si explicatiile ptr. fiecare articol in parte. In special la obligatii am gasit raspunsuri referitor la unele probleme neintelese sau intelese gresit de mine. Referitor la institutiile nou aparute in cod sau la cele care au suferit modificari se face o analogie intre VCC si NCC. Spun eu ca merita toti banii si mai mult decat atat. Va mai recomand si Noul Cod Civil vol. 1 adnotat cu doctrina si jurisprudenta - Viorel Terzea. Asta ca o completare.
18 Aprilie 2012 la 21:50
 
CABINET DE AVOCAT IONESCU BOGDAN spune:
Interesant ca ulterior intrarii efective pe piata a acestei lucrari, nu s-a mai scris niciun comentariu asupra sa pe site, desi doar pãrerile a posteriori pot avea o minima valoare de ghidare.
Toata lumea s-a grabit a priori sa glorifice aceasta lucrare și poate dupa achizitionare au fost putini (in cel mai fericit caz) dezamagiti.
Cu riscul de a ne atrage oprobiul de rigoare este impardonabil ca o astfel de lucrare sa nu contina jurisprudenta. Ce jurisprudenta ? A statelor de unde legiuitorul national s-a inspirat și/sau copiat un anumit text legislativ sau o cutare institutie.
Pentru a da un exemplu elocvent (deoarece este usor a critica fãrã oferirea unei motivari corespunzãtoare) daca se doreste cu adevarat comentarea NCC fiecare in parte text trebuie comentat minimum minimorum astfel:

Buna-credinþã
Art. 1.170. – Pãrþile trebuie sã acþioneze cu bunã-credinþã, atât la negocierea ºi încheierea contractului, cât ºi pe tot timpul executãrii sale. Ele nu pot înlãtura sau limita aceastã obligaþie.


COMENTARIU

Textul art. 1.170 constituie o reproducere aproape fidelã a art 1375 C.c.Q. care statueazã astfel: ”La bonne foi doit gouverner la conduite des parties, tant au moment de la naissance de l'obligation qu'à celui de son exécution ou de son extinction.”

Dispoziția în discuție este foarte clar exprimatã nelãsând loc la echivoc. Astfel, conduita, spunem noi, a tuturor pãrților implicate, trebuie irizatã de bunã-credințã, atât în etapa precontractualã cât și pe parcursul derulãrii contractului odatã format, în integralitatea fazelor/etapelor sale fãrã nicio rezervã.
Textul este de ordine publicã astfel încât pãrțile nu vor putea deroga de la regula trasatã de acesta, de pildã prin încercarea de a limita sau înlãtura cu desãvârșire obligația de a acționa cu bunã-credințã.

Art. 1.170 trebuie interpretat prin coroborare cu art. 14 C. civ. care reține:
Buna-credințã
1) Orice persoanã fizicã sau persoanã juridicã trebuie sã își exercite drepturile și sã își execute obligațiile civile cu bunã-credințã, în acord cu ordinea publicã și bunele moravuri.
(2) Buna-credinþã se prezumã pânã la proba contrarã.

Raportul dintre cele douã texte constã în aceea cã, spre deosebire de art. 1.170 care impune o conduitã în concordanțã cu buna-credințã strict în materie contractualã, îmbrãcând nuanțele specifice unui atare domeniu, art. 14 este infinit mai general – dar în același timp generos – aducând imperativul bunei-credințe în exercitarea oricãror drepturi și obligații, mai mult, trasându-i acesteia ”armonia” cu ordinea publicã și bunele moravuri.

În fine, alin. (2) al art. 14 își are ca fundament principii vechi ca și Dreptul, exprimate de pildã prin adagiile: fraus est odiosa et non preasumeda – frauda este odioasã ºi nu va fi prezumatã – nemo praesumitur malus – nimeni nu este prezumat a fi rãu – malum non praesumitur – rãul nu este prezumat – sau quisquis praesumitur bonus – toatã lumea este prezumatã a fi bunã.

Acest aliniat, îngemãneazã același cadru ideatic cu art. 1899 alin. (2) din Vechiul Cod Civil, cãruia, pe bunã dreptate, i s-a imputat topografia sa, acesta fiind plasat la finele Codului, în materia uzucapiunii, când, natural, ar fi trebuit sã se regãseascã în partea introductivã, ca dispoziție generalã.

Buna-credințã constituie o noțiune extrem de fluidã care apreciem cã nu are nevoie a fi ”încãtușatã” în limitele unei definiții, definiție care oricum este extrem de dificil a fi emisã, tocmai prin prisma faptului cã notele esențiale ale noțiunii sunt ”explicate” prin termeni la fel de evanescenți ca de pildã: echitabil, comportament corect, decențã, rezonabilitate, comportament decent, bun simț comun, spirit de solidaritate, onestitate . Cu toate acestea, se poate conchide fãrã nici o urmã de îndoialã a unei greșeli cã, cel care acționeazã în deplinã consonanțã cu ordinea publicã și bunele moravuri este automat și de bunã credințã.

În cadrul mai sus expus, apreciem cã jurisprudența din Quebec va clarifica multe aspecte de interes practic, exact domeniul primordial vizat de prezenta lucrare.

JURISPRUDENȚÃ

1. § 54. În sensul sãu subiectiv, tradițional, conceptul de bunã credințã are douã accepțiuni în cadrul vocabularului juridic. Primul dintre acestea este cel care opune buna credințã relei credințe: este de bunã credințã orice persoanã care acționeazã fãrã intenție malițioasã. Potrivit celui de-al doilea înțeles, buna credințã este ignorarea sau percepția eronatã a realitãții: o persoanã este de rea credințã atunci când acționeazã știind cã face acest lucru într-un mod ilegal sau ilegitim. Aceste douã accepțiuni vizeazã starea de spirit în care o persoanã se gãsește atunci când acționeazã.

§ 55. Codul Civil a consacrat și o a treia accepțiune, respectiv aceea de bunã credințã obiectivã, care prezintã un sens mult mai larg devenind un standard de comportament acceptabil :

Buna credințã a devenit etica comportamentalã pretinsã în materie contractualã (precum și în multe alte materii). Ea presupune un comportament loial și onest. Vorbim atunci de a acționa potrivit exigențelor bunei credințe.(...)
§ 56. Chiar înainte ca și contractul sã se formeze, și chiar dacã acesta nu va fi niciodatã, anumite obligații pot incumba pãrților în conformitate cu articolul 1375 C.c.Q. Responsabilitatea care antreneazã violarea de cãtre o parte a obligației de bunã credințã pe care dispoziția amintitã o impune este, într-un asemenea caz, de ordin extracontractual. Partea care se pretinde victimã a unei atare violãri trebuie sã probeze vinovãția, prejudiciul și legãtura de cauzalitate dintre acestea. – Cour Supérieure du Quebéc, hotãrârea din 8 februarie 2006, Blum-Lussier c. Lirange.
2. § 19. În materie contractualã, buna credințã este acum un principiu general al dreptului nostru civil fiind condificatã mai ales de articolele 6, 7 și 1375 C.c.Q. Aceastã noțiune nu este totuși definitã.

§ 20. Ea are o funcție normativã a cãrui conținut larg, imprecis și evolutiv, face apel, într-o mare mãsurã, la discreția judiciarã.

§ 21. Existã în egalã mãsurã, în cursul negocierilor precontractuale, o obligație de informare a cãrui fundament este aidoma buna credințã. Astfel, un contractant care deține informații pertinente pe care cealaltã parte nu le poate ști, trebuie a i le divulga. Mai mulți factori vor putea varia intensitatea acesti obligații, în special dezechilibrul informațional și accesibilitatea informației. Totul este o chestiune de context. – Cour Supérieure du Quebéc, hotãrârea din 3 mai 2007, Rivest c. Van Houtte inc.
3. § 95 Profesorul Lefebre a scris:
”Principiul bunei credințe intervine, printre altele, sub douã aspecte. În primul rând, buna credințã are ca obiectiv protejarea consimțãmântului și asigurarea cã acesta este clar, în scopul evitãrii sã fie viciat. Pentru aceasta contractanții trebuie a colabora pentru ca sã fie informați cum se cuvine. În al doilea rând, buna credințã tinde a restabili echilibrul între pãrți și a evita ca una dintre pãrți sã exploateze slãbiciunea celeilalte care nu și-a utilizat corespunzãtor puterile de convingere.
Exceptând conceptul de dol clasic, care vizeazã decât a nu uza de manevre frauduloase sau alte artificii în vederea aducerii cocontractantului sãu a contracta, principiul bunei credințe susține în principal douã obligații, fie aceea de a nu înșela pe celãlalt sau de a nu lãsa a subzista o eroare în mintea contractantului sãu, care se relevã adesea ca o obligație pozitivã de a-l informa, precum și aceea de a nu exploata sau de a nu abuza de poziția sa dominantã. Vom constata, printre altele, cã buna credințã a contribuit în mod esențial la lãrgirea noțiunii de dol și la recunoașterea dolului prin reticențã.

Buna credințã pretinde pãrților ca acestea sã se comporte onest și loial fațã de contractantul lor. Buna credințã impune o colaborare între pãrți, care se traduce în special printr-o obligație de informare. Aceastã obligație constituie rezultatul unei îndelungate evoluții a dreptului în materie contractualã la care principiul bunei credințe a contribuit într-o foarte mare mãsurã.
Dreptul este preocupat, din timpuri strãvechi, de uneltirile uneia din pãrțile la un contract care pot avea ca rezultat înșelarea contractantului sãu. El a sancționat mai întâi, prin mecanismul dolului, manevrele frauduloase și înșelãtoria. În ultimii ani, acest concept a fost lãrgit de maniera a include reticența sau chiar tãcerea.
De mai mulți ani, am vãzut a încolți în dreptul nostru mai multe manifestãri a unei obligații de a vorbi, care a fost calificatã ca o obligație de informare. Dreptul civil a evoluat de maniera a zãmisli și accepta cã poate fi la fel de necinstit a ascunde un fapt pertinent contractantului sãu decât a-l minții. Exigențele crescute de loialitate contractualã au contribuit la lãrgirea conceptului clasic de dol și la recunoașterea reticenței dolosive. Tot mai mult, aceastã obligație de informare tinde sã pãrãseascã cadrul restrâns al dolului iar mai mulți autori îi recunosc de acum înainte o autonomie proprie.
De manierã generalã, doctrina și jurisprudența leagã de principiul bunei credințe aceastã obligație de informare. Unele se referã direct la buna credințã ca un fundament al acestei obligații, altele o fac indirect fondând aceastã obligație pe dezechilibrul informațional care existã între pãrți și care provoacã o inegalitate. Trebuie sã determinãm atunci dacã aceastã ignoranțã este legitimã sau nu.
Obligația de colaborare, care trebuie sã existe în momentul formãrii contractului, implicã cã buna credințã va putea impune unuia dintre contractanți a divulga celuilalt informațiile pertinente de care nu a putut avea cunoștințã. Buna credințã a devenit mecanismul privilegiat pentru a combate efectele nefaste ale dezechilibrului informațional între pãrți.
Revine deci contractantului de a cãuta sã obținã informațiile necesare pentru a fi în mãsurã de a oferi un consimțãmânt clar. Doctrina percepe deci obligația de a te informa ca fiind limita obligației de a informa pe celãlalt. A contrario, existã o obligație de informare a celuilalt atunci când este imposibil pentru una dintre pãrți a se informa.(...)
Obligație de a te informa și obligatie de a informa pe celãlalt sunt cele douã fețe ale aceleiași medalii. Astfel, dacã un criteriu justificã obligația de a te informa, opusul va necesita de cele mai multe ori obligația de a informa cealaltã parte. Dacã calitatea de profan a unei dintre pãrți poate impune o obligație de a fi informat, faptul de a fi experminentat în afaceri, un profesionist sau comerciant poate avea ca efect impunerea unei mai mari diligențe în obligație de a te informa.(...)” – Cour Supérieure du Quebéc, hotãrârea din 23 septembrie 2004, Lajoie c. Corp. Inno-Centre du Québec.

4. § 60. Legiuitorul a dorit, prin introducerea conceptului de bunã credințã în relațiile contractuale, sã asigure o anumitã echitate și restabilirea unei justiții contractuale. În acest sens, instanțele sunt chemate sã joace un rol activ și sã aplice cu rigoare criteriul bunei credințe în materie contractualã. Totuși, ele sunt invitate a uza de puterile lor cu înțelepciune și prudențã, astfel cum se exprimã doctrinarii.
§ 61. Pentru a judeca buna credințã, vom adopta un concept obiectiv de bunã credințã care trebuie sã fie acela pe care colectivitatea îl recunoaște la diferite ocazii pentru aceeași situație. În alți termeni, este apropiat atunci sã se aplice criteriul unei persoane raționale, care cunoaște mediul sãu social și care respectã ceea ce este normal și de obicei recunoscut, aidoma urmat de colectivitate ca fiind standardul social.
§ 62. Instanțele pot, în momentul aprecierii conduitei unei persoane, sã ținã cont de natura și de calitatea relațiilor contractuale între pãrți, de tipul convenției, de competența pãrților în domeniu și de desfãșurarea factualã a relației lor.
§ 63. Pe scurt, o parte la un contract nu va putea sã-și exercite drepturile nici sã-și execute obligațiile care îi sunt prevãzute într-o manierã conformã cu legea, fãrã a avea în vedere repercursiunile pe care conduita sa ar putea-o avea asupra drepturilor celorlalte pãrți. Buna credințã se traduce printr-un comportament dictat de bunul simț, echitate și de principiile justiției naturale.
§ 64. De asemenea, trebuie remarcat cã ”buna credințã” comportã mai multe obligații corolare cum ar fi obligația de a informa, de a te informa, de loialitate și de cooperare, care leagã pãrțile în primul rând într-un acord, într-o înțelegere (...). – Cour du Québec, hotãrârea din 18 noiembrie 2002, Métal Gosselin Ltée. c. Poupart.

5. Întinderea obligației de informare a pãrților nu poate fi determinatã în mod general, ci depinde de circumstanțele cazului particular, de maniera în care negocierile s-au derulat, asemenea de intențiile și de cunoștințele participanților. – Curtea Supremã Federalã a Elveției, hotãrârea din 30 octombrie 2002

18 Aprilie 2012 la 21:08
 
Birou Executor Judecatoresc Moianu Adrian Hirjoaba spune:
pacat ca nu contine actualizarile legii 202/2010 (micii reforme in justitie) Am observat ca cea a domnului Boroi contine
17 Aprilie 2012 la 10:31
 
BEJ MORARU CLAUDIU IONUT spune:
Din punctul meu de vedere este o carte completa venind in ajutorul practicienilor si nu numai, fiind in egala masura o carte teoretica in care trateaza institutile de drept dar cu accente practice dand astfel o logica textelor tratate.
Recomand aceasta carte, Moraru Claudiu

16 Aprilie 2012 la 11:23
 
tanase adrian spune:
aceasta carte este o carte buna, bine scrisa, concis si clar...o alternativa mai completa si complexa este insa noul cod civil, comentarii si explicatii de la CH BECH, de Adrian Relu Tanase, care va aparea in curand si care valorifica toata doctrina cartii I si a doua, nu doar opiniile unui singur autor....recomand si aceasta carte dar si pe cea mai sus mentionata, cu preemtiune....
07 Aprilie 2012 la 20:15
 
Cabinet Avocat Bogdan Bara spune:
O lucrare care se anunta interesanta; cat despre domnul profesor, este vorba de Francisc DEAK. Regards
06 Aprilie 2012 la 21:14
 
GRINDEAN OVIDIU spune:
am nevoie de carte urgent...prima o cumpar eu...
04 Aprilie 2012 la 19:35
 
costin iulian spune:
Cred ca o sa fie o lucrare buna, care merita achizitionzata. Cand o sa postati cuprinsul si extrasul lucrarii?
03 Aprilie 2012 la 21:19
 
tanase adrian spune:
o carte buna, recomand!
03 Aprilie 2012 la 18:07
 
tanase adrian spune:
cunoscand scrierile autorului, indraznesc sa afirm ca va fi o lucrare foarte buna....recomand!
03 Aprilie 2012 la 17:55
 
Bobian Bogdan spune:
Abia astept cartea asta. Mi-am facut precomanda de cateva luni de zile. Stiti cumva cand apare? De vreme ce la anul intra in vigoare Noile coduri, mai e totusi nevoie de forma asta?
31 Martie 2012 la 22:54
 
tanase adrian spune:
foarte buna lucrarea, marele profesor Les nu se dey
zminte....are o singura problema cartea, care va fi cauzata de modificarile aduse noii proceduri civile de legea de punere in aplicare, astfel k ar fi de preferat editia a doua, care va contine si mult prea multele modificari din legea de punere in aplicare dar nu e vina domnului profesor ci a legiuitorului.....recomand!
30 Martie 2012 la 22:36
 
tanase adrian spune:
exceptionala lucrare, la un pret incredibil de mic....ar trebui sa se afle la baza cunostintelor oricarui jurist care se respecta.....merita si dublul pretului .....reomand sincer, nu veti regreta, aparitia noului cod civil nu modifica fundamental problematica generala......
30 Martie 2012 la 22:15
 
tanase adrian spune:
foarte buna lucrarea, domnul profesor Mazilu este un specialist de prim rang......recomand din inima!
30 Martie 2012 la 22:09
 
tanase adrian spune:
lucrarea de referinta in aceasta materie este fara indoiala tratatul de prescriptie extinctiva a domnului conferentiar dr.Marian Nicolae, un autor competent si serios....cartea merita banii dar s-ar fi impus o revizie dupa unu octombrie, pentru a se surprinde si modificarile aduse de legea 71/2011 .....oricum, cartea e excelenta, bine scrisa, exhaustiva, merita toti banii!recomand
30 Martie 2012 la 10:22
 
tanase adrian spune:
domnul profesor Udroiu e un reputat specialist....singura problema a cartii este faptul ca nu va intra noul cod in vigoare inainte de unu martie 2013 si pot paria k prin legea de punere in aplicare textul noului kod se va modifica masiv....astfel ca e absolut obligatorie editia a doua, cu modificari.....recomand cumpararea cursurilor dupa intrarea in aplicare a noului cod penal, a noii proceduri penale sau a noii proceduri civile!
29 Martie 2012 la 19:34
 
Cabinet de Avocat Balan Daniel Daniel spune:
Corect. pe cei care sunt cu adevarati interesati de Noul Cod cred ca ii intereseaza mai mult fondul decat forma.Sunt total de acord cu cea de-a doua parte.
29 Martie 2012 la 13:39
 
tanase adrian spune:
se pare ca scoala de la Cluj nu se dezminte....cunoscutul autor Paul Vasilescu merita a fi citit, studiat si cumparat.....va exista pe piata deja o mare concurenta in materia obligatiilor, s-a publicat de catre domnul profesot Turcu Ion o carte bine scrisa, urmeaza si cea a domnului profesor Liviu Pop, probabil lucrarea de referinta in materie....recomand aceasta carte plecand de la cunoasterea operelor anterioare ale autorului!
29 Martie 2012 la 13:25
 
tanase adrian spune:
in principiu, informatia este aceiasi, dar editia monitorului oficial e scrisa pe o hartie de o calitate superioara, cu alt font si se poate lectura mai usor....e o chestiune de optiune personala, pana la urma, nu spun ca editia din Monitor e net superioara....sa citim de oriunde, numai sa citim si mai ales sa intelegem.....
29 Martie 2012 la 10:40
 
Cabinet de Avocat Balan Daniel Daniel spune:
Sunt curios de un lucru: ce contine varianta din m.o. fata de acesta?
28 Martie 2012 la 22:02
 
tanase adrian spune:
impresia mea onesta cand lecturez orice carte a maestrului Ion Deleanu este ca are cel putin doua clase peste orice alt profesor.....se distinge prin stil, forta gandirii si a argumentatiei, finetea analizei, inaltimea pregatirii si a spiritului...recomand din inima orice lucrare a maestrului si unicului mare profesor Ion Deleanu!
28 Martie 2012 la 20:46
 
Diaconescu Ioana spune:
Am cumparat aceasta carte, este foarte buna, sunt explicate foarte bine Masurile asiguratorii in procesul civil. O recomand
28 Martie 2012 la 10:53
 
tanase adrian spune:
am avut onoarea sa studiez cu doamna profesoarã Stoica si este impecabila....formatã excelent la scoala domnului profesor Francisc Deack....un profesionist desãvarsit!recomand, meritã!
27 Martie 2012 la 22:35
 
tanase adrian spune:
exceptionala lucrare, o recomand din inimia, scrisa clar, detaliat, echilibrat, bine argumentat....recomand din inima!
25 Martie 2012 la 09:04
 
tanase adrian spune:
reputatul domn profesor Liviu Pop e considerat nr.1 in Romania in materia teoriei generale a obligatiilor, sunt convins ca va fi o lucrare de referinta....recomand din suflet!
23 Martie 2012 la 18:24
 
tanase adrian spune:
o carte bine scrisa, de un profesionist desavarsit, recomand”!
18 Martie 2012 la 13:17
 
toma cristiana Cristiana spune:
Sincer, nu as vrea sa supar pe mine dar m-a uimit aciditatea pe acest site; ma asteptam la alte atitudini atunci cand in jur este destula experienta profesionala si in fond este site-ul unei edituri; daca nu iti place o carte nu o cumperi dar nu esti atat de furios ca altii fac prostia sa o cumpere; :)
16 Martie 2012 la 18:12
 
tanase adrian spune:
astept de prea mult timp aceasta carte.....se pare ca e prea greu ptr.mine sa inteleg de ce se intarzie atata......din octombrie anul trecut tot apare....va mai aparea vreodata,oare?va fi o carte f buna....sper k in aceasta viata se va publica....
16 Martie 2012 la 15:56
 
Libraria UJmag.ro spune:
Stimati utilizatori,

dorim in primul rand sa va multumim pentru contributia dumneavoastra pe care o aduceti fata de ceilalti utilizatori ai acestei librarii prin impartasirea opiniilor voastre pertinente si constructive referitoare la diferitele puncte forte sau dimpotriva ale publicatiilor la care aceste opinii fac referire.

Constatam cu regret ca acesta finalitate a publicarii opiniilor nu este intru-totul respectata si inteleasa, sens in care va informam ca s-a procedat la stergerea anumitor comentarii care, datorita naturii lor incompatibile cu scopul pentru care UJmag a oferit posibilitatea utilizatorilor de a-si exprima opinia public fata de produsele pe care le comercializeaza si al caracterului injurios al unora dintre acestea, aduceau atingere onoarei si reputatiei altor clienti si edituri partenere.

Speram ca pe viitor sa se pastreze un limbaj civilizat si adecvat si va multumim pentru intelegere.

16 Martie 2012 la 15:40
 
Cabinet de Avocat Balan Daniel Daniel spune:
Am inteles din toate comentariile tale de pe site ca cel mai bun cod este cel al domnului Baias.Dar explica-ne si noua ceva: daca nu a aparut inca,de unde stii tu asta?

16 Martie 2012 la 12:21
 
Rabinca Ana Maria Ana-Maria spune:
Sunt dezamagita de rapiditatea cu care acesti renumiti autori au scos niste carti gresite pe piata. Iar noi, fraierii le cumparam in speranta de a ne implini visele.
16 Martie 2012 la 01:09
 
tanase adrian spune:
prezinta, in sinteza, principalele chestiuni referitoare din la abordarea contractelor speciale din perspectiva noului cod civil, excelent scrisa bine, clar, coerent...recomand, raport excelent calitate pret
15 Martie 2012 la 19:52
 
Jianu Adina Adina Dana spune:
Felicitãri autorului pentru premiul obþinut ºi pentru rezultatul muncii sale! E o carte utilã, practicã, necesarã ºi foarte bine structuratã, cu opinii bine argumentate ºi analize vaste. Eu îi mulþumesc autorului pentru aceastã carte ºi îi doresc sãnãtate ºi succes în continuare!

13 Martie 2012 la 12:33
 
toma cristiana Cristiana spune:
:)) pe bune, dati-mi voie sa ma amuz! Am intrat in meandrele unei edituri juridice, intotdeauna mi-am luat de aici cartile DE CARE AM AVUT NEVOIE, nu ma intereseaza parerea altora despre carte respectiva atata timp cat eu consider ca AM NEVOIE de acea carte. Sunt singura care isi poate stabili prioritatile in materie de documentare profesionala. M-asteptam ca macar aici sa nu gasesc competitii si atitudini ironice. Fiecare isi cumpara ce are nevoie si stabileste dupa daca a gresit in alegerea facuta.
12 Martie 2012 la 18:49
 
toma cristiana Cristiana spune:
Dle Iacob, avand in vedere data la care a intrat in vigoare noul cod civil, nu stiu de unde va ganditi dvs ca ar putea exista spete sau jurisprudente pe noul cod civil; nu cred ca in 6 luni se poate concepe vreo culegere de spete in sensul noului cod civil, vreo hotarare definitiva neexistand in acest sens. Nu inteleg de unde aversiunea fata de o carte pe care pana la urma fiecare o apreciaza dupa propriile nevoi. Eu personal, aveam nevoie de o carte mai structurata care sa imi indice exact noile modificari; pentru cineva care azi se apuca de invatat codul civil este bun un cod civil si atat, dar pentru cineva care are ani de cod civil in spate, este buna o astfel de carte. In speranta ca nu v-am suparat, postez comentariul. Pretul, intr-adevar, este maricel dar cand ai nevoie de ceva faci un efort.
12 Martie 2012 la 13:18
 
toma cristiana Cristiana spune:
Este o carte ideala pentru cei care cunosc vechiul cod civil, ajuta foarte mult sa vezi exact modificarile aduse.
12 Martie 2012 la 11:32
 
tanase adrian spune:
din octombrie 2011 a trecut ceva timp....de ce oare nu mai apare?vorba poetului, era pe cand nu s-a zarit, azi o vedem si...nu e!e bun Florin motiu....sistematizat, clar....merita!
11 Martie 2012 la 09:16
 
tanase adrian spune:
cartea e buna dar....nici oe departe ce ma asteptam eu de la doamna prof.univ.dr Mona Pivniceru....mai e mult pana la marile tratate,asa cum singura scrie in recenzia cartii....atunci sa mai asteptam! nu recomand.....decat in caz de urgenta!
11 Martie 2012 la 09:06
 
chirilov matei spune:
este foarte util si mult mai bun decat "Noul cod civil. Note. Corelatii. Explicatii". Are si jurisprudenta si doctrina relevante cu privire la principalele institutii din cod. Tot ce mai pot zice este ca astept volumul 2, care sper sa fie la fel
08 Martie 2012 la 21:26
 
tanase adrian spune:
cartea e in regula,domnul Chelaru e un profesionist....pretul e unul rezonabil raportat la volumul informatiilor oferite....recomand!
07 Martie 2012 la 17:28
 
tanase adrian spune:
e editia a doua a cartii ingrijita initial de o doamna Beatrice Romascanu, ce s-a intamplat de nu mai apare numele ei pe coperta?in rest cartea e ok, merita banii.....recomand!
06 Martie 2012 la 19:43
 
Zaharia Ionela Ionela spune:
Pentru cineva care citeste pentru prima data o carte de drept civil nu este tocmai potrivita. Institutiile nu sunt tratate integral, structura informatiilor si explicatiile lasa de dorit. Prea multe opinii personale si interpretabile. In 660 de pagini nu ma asteptam la o abordarea foarte detaliata, dar in opinia mea are prea multe lacune. Se putea mai bine ! Iar mirosul cartii este inca un minus.
27 Februarie 2012 la 18:32
 
Strat Romeo Lucian Strat spune:
Eu cred ca sunteti platiti de cineva sa scrieti de bine despre carte.
1. Prima oara cand o deschizi are un miros ingrozitor, te doare capu dupa ce stai cu ea deschisa mai mult timp. Miroase a gaz.
2. Nu e tratata nici o institutie calumea.
3. Foarte multe pareri personale care nu au ce cauta (parerea mea) intr-o carte didactica.
4. Exista si greseli, nu multe dar sunt.
Mi-am facut sperante ca o sa fie o opera de arta dar e o carte facuta pe genunchi.
Cine vrea sa o cumpere ca sa o lectureze e ok dar nici intr-un caz pentru invatat.
Nu vrea sa se supere nimeni dar e parerea mea sicera si personala!
27 Februarie 2012 la 15:58
 
amariei ancuta mihaela ancuta-mihaela spune:
sunt bucuroasa de noua mea achitie! aceasta carte reprezinta un manual de capatai pentru cei ce se pregatesc pentru examene de barou, magistratura, notariat si altele dar are si o importanta practica pentru juristi, avocati, notari si magistrati..o recomand calduros!

26 Februarie 2012 la 20:17
 
tanase adrian spune:
excelenta lucrare, una dintre cele mai serioase ....recomand
26 Februarie 2012 la 10:55
 
bote marius marius spune:
Buna ziua .Am cumparat aceasta carte si nu-mi pare rau.O apreciez ca fiind buna si utila, conform noului Cod civil.Felicitari autoarei !
Marius B.
25 Februarie 2012 la 17:30
 
spune:
Este o carte bunã mai mult pentru magistraþi.
25 Februarie 2012 la 10:26
 
tanase adrian spune:
s bun, domnul profesor Stanciulescu a surprins esenta problematicii mostenirii......merita si pretul redus......recomand!
25 Februarie 2012 la 07:36
 
tanase adrian spune:
sunt studii consistente, autori consacrti....merita sa luati pulsul noilor coduri....intr-un an sunt toate 4 in vigoare!recomand!
24 Februarie 2012 la 20:48
 
Esanu Ana Maria Ana-Maria spune:
foarte buna cartea...o recomand tuturor
24 Februarie 2012 la 18:19
 
tanase adrian spune:
foarte buna cartea, scrisa de un profesionist, face toti banii!
24 Februarie 2012 la 16:22
 
Teea Eliade spune:
Îmi place. Cartea este utila. eu o sa o completez cu explicațiile ce au rãmas neschimbate de la unele instituții.
24 Februarie 2012 la 12:22
 
cazacu dan spune:
Aº dori sã ataºaþi cuprinsul...pare interesantã ºi utilã cartea.
24 Februarie 2012 la 09:00
 
tanase adrian spune:
excelenta lucrare,merita toti banii,recomand

23 Februarie 2012 la 19:51
 
tanase adrian spune:
Pentru cei care comentezã ca giganticul Rosu M, e evident ca nu avea timp domnul profesor Marian Nicolae sa comenteze in detaliu noul cod integral, in doar cele 350 de pagini din tomul 1, restul fiind textul ad literam din monitorul oficial....o carte de 900 de pagini din care 650 reprezinta textul din monitorul oficial nu poate avea decat simple observatii....nicidecum un comentariu consistent.....in rest, am o parere f buna despre domnul profesor si despre seriozitatea operelor publicate....recomand tomul 1 + 2, dar e o carte care ocupa dupa mine locul 3, dupa cea a domnului profesor Baias care va aparea in martie la C.H.BECK 3800 de pagini 5 milioane sau dupa cartea concurenta de la Hamangiu, care va aparea tot in martie la Hamangiu, tot 3800 de pagini, cost 4 milioane....simt nevoia sa zic ca imi place dreptul, citesc toate cartile serioase din zina dreptului civil si mai si scriu cate una, uneori....ironiile unor colegi de site nu isi au rostul!
22 Februarie 2012 la 22:00
 
Matis Mihaela spune:
am rasfoit-o, eu zic ca e de folos studentilor - foarte bine structurata
22 Februarie 2012 la 19:02
 
Cata Larisa Alexandra spune:
Explicita,directa,complexa.
22 Februarie 2012 la 04:05
 
Rosu Marian spune:
Iacob Dan, esti clarvazator? Stii cum vor fi cartile inainte sa apara (nu mai zic sa le citesti)? Sau doar simti nevoia sa zici ceva?
20 Februarie 2012 la 21:17
 
tanase adrian spune:
merita, am stusiat atent problema, e o echipa de profesionisti in spate, poate ar merita sa asteptam un pik intrarea in vigoare a noului cod penal, deoarece vor aparea modificari prin legea de puinere in aplicare asa ca recomand editia a doua,ce va aparea imediat dupa intrarea in vigoare a noului cod penal,undevas in martie 2013!@
20 Februarie 2012 la 20:54
 
tanase adrian spune:
am avut onoarea sa studiez dreptul penal cu domnul profesor Dobrinoiu si va marturisesc ca e unul excelent.....merita tratatul, face toti banii, si cel anterior, pe actualul cod, e cel mai bine scris si mai detaliat....recomand din inima!
20 Februarie 2012 la 20:51
 
tanase adrian spune:
e buna, marele Marian Nicolae e un profesionist, dar ma asteptam la mai mult comentariu, 900 de pagini editie critica la noul cod civil in conditiile in care 650 de pagini sunt codul din monitorul oficial e mult prea putin!!ramane nr 1 noul cod al lui BAIAS, locul 2 noul cod editia HAMANGIU, VINE TARE DIN URMA TOT IN MARTI NOUL COD CIVIL ADNOTAT PRIMELE 2 CARTI ADRIAN TANASE, 900 DE PAGINI, LA BECK!
20 Februarie 2012 la 19:08
 
andrea dima Andrea spune:
Comprehensiva. Subiectul e tratat exhaustiv. Asteptam o varianta noua a cartii conform NNC.
20 Februarie 2012 la 09:54
 
tanase adrian spune:
versiunea de la monitorul oficial a noului cod civil e cea mai buna......
19 Februarie 2012 la 20:22
 
Trifu Cristian Mihai Cristian spune:
Pacat ca la "obligatii" e cam putin.....
18 Februarie 2012 la 00:13
 
Ana-Maria spune:
Foarte buna in special pentru examene. Indiferent de tipul examinarii, prin modul de formulare al grilelor, acestea te ajuta sa intelegi practic anumite institutiii, si de asemenea sa afli in plus informatii.
14 Februarie 2012 la 09:37
 
croitoru marius catalin spune:
domnule iacob se pare ca dvs cunoasteti toate cartile chiar inainte sa apara,nu cumva aveti interes in comercializare?!?! fara suparare am constatat si eu...
14 Februarie 2012 la 00:34
 
tanase adrian spune:
e incomparabil mai valoroasa echipa domnului profesor Baias decat aceasta, eu nu contest competenta practicianului,avocat sau judecator, dar e necesara si o parte de teorie intr-o astfel de lucrare....docmnul Baias a facut parte din colectivul de redactare a noului cod civil....e important sa aflam din interior secretele noului cod civil....plus ca sunt si profesori de talie cum e doamna Emese Florian, de la Cluj si altii....ramene prima optiune, dupa mine, cartea domnului Baias, de la Beck, apoi, pe locul 2, aceasta, de la Hamangiu!@
08 Februarie 2012 la 12:59
 
TERZEA VIOREL spune:
Cartea reprezinta un studiu foarte aprofundat al problemelor analizate.Recomand tuturor celor interesati de regimul juridic al acestor bunuri.
07 Februarie 2012 la 17:24
 
andrea dima Andrea spune:
Am auzit ca e o lucrare excelenta. Cat dureaza pana o veti avea din nou in stoc? As dori sa o cumpar impreuna cu alte carti dar as vrea sa-mi vina la timp pentru semestrul al II-lea (aprox. 3, maxim 5 sapt). Ar fi in sensul acesta vreo sansa?
04 Februarie 2012 la 21:53
 
Cabinet Avocat Ana-Maria Udriste Ana-Maria spune:
la colectivul lui Baias, renumitii avocati/judecatori sunt coordonatori si nu au scris nimic... Asa ca. ..
04 Februarie 2012 la 18:12
 
costin iulian spune:
Dr. Rodica Constantinovici a fost avocatul coordonator al Societatii Civile de Avocatii “Constantinovici, McCann & Asociatii”. Are peste 22 de ani de experienta ca avocat si judecator in sistemul judiciar romaneasc. Si-a imbogatit experienta profesionala in ultimii ani lucrand si ca Managing Associate la biroul Linklaters in Bucuresti, una dintre firmele de avocatura straine care fac parte din asa numitul “magic circle. Este Doctor in Drept din 1998 si detine o Diploma in Law, acordata de College of Law – Londra. Fost secretar de stat in MJ.
03 Februarie 2012 la 16:19
 
tanase adrian spune:
e evident ptr.mine k e o replica serioasa la cartea noul cod civil comentariu pe articole a lui Baias si colectivul,de la Beck, nr de pagini e similar,pretl pare un pic mai mic dar, dupa autorii din colectiv, cred k ramane cea mai importanta cartea lui Baias.....nu neg ca si aceasta carte va surprinde esenta problematicii noului cod civil,cu cat mai multe carti despre noul cod civil, cu atat mai bine......recomand,dar pe locul 2,dupa Baias....
02 Februarie 2012 la 19:02
 
Pirlea Alexandru Claudiu claudiu spune:
pretul e normal,un tratat bun la aprox 1000 de pagini costa peste 100ron,iar aceasta lucrare are 3200.imi poate spune cineva despre rodica constantinovici ce-i cu viata ei?macovei si baias sunt profesori buni
31 Ianuarie 2012 la 13:54
 
Kovacs Raoul Alex Raoul-Alex spune:
Se situaza dupa mine pe locul 2 dupa codul domnului Les.
Totusi merita 5 stele alaturi de cel al domnului Les.
28 Ianuarie 2012 la 03:13
 
spune:
Am achizitionat primul volum din cele 2 si sunt multumit si realist. De ce multumit? pentru ca exista multa practica si asta ajuta foarte mult in intelegerea institutiilor. Realist? pentru ca stiu ca asurpa institutiilor noi, practica se va forma doar in timp. Probabil mai multe explicatii pe anumite probleme (ex. fiducia) ar fi fost bune, dar in general este buna chiar buna.
Astept ca nerabdare volumul 2,cat mai repede posibil. Felicitari!
24 Ianuarie 2012 la 20:00
 
TGV-CH RESTRUCTURING & INSOLVENCY S.P.R.L. Cosmin-Aurelian spune:
Nu cred ca va fi cuprinsa practica privind noile institutii in acest comentariu, deoarece asa cum spunea si dl prof. Baias in conferintele INM, cel putin 1 an trebuie sa asteptam pana se formeaza o practica pe aceste noi institutii. Dar va fi o carte de achizitionat in viitor.
24 Ianuarie 2012 la 19:09
 
Cristina spune:
Da, este bine realizat. Poate ceva mai mult cu privire la noile dispoziþºii ar fi fost ideal dar este bine. Aºtept al doilea volum
20 Ianuarie 2012 la 09:22
 
TERZEA VIOREL spune:
Cel de de-al doilea volum este în curs de elaborare. Sper ca in cateva luni sa-l finalizez! Multumesc pentru aprecieri!
13 Ianuarie 2012 la 07:07
 
Cocora CarmenFelicia COCORA spune:
Ca student ....aceast manual vine manusa, fiindca s-a adaptat noului cod civil; structura si abordarea sunt clare....necesare in acest moment de tranzitie !
12 Ianuarie 2012 la 16:11
 
Spatarescu Elena Mihaela ELENA MIHAELA spune:
Am editia anterioara, si trebuie sa recunosc ca tare mi-as dori o carte care s[ sitetizeze atat de multe informatii in atat de putine pagini si in alte domenii ale dreptului (mai ales civil/procesual civil)
09 Ianuarie 2012 la 13:07
 
costin iulian spune:
Este o lucrare care merita achizitionata... cuprinde tot... nota 10. acest CPC comentat si cel a dnei Tabarba, sunt cele mai bune lucrari...
30 Decembrie 2011 la 11:25
 
costin iulian spune:
Sa speram ca aceasta lucrare monumentala o sa valorifice intreaga dotrina care a aparut pana in prezent pe piata juridica (ma refer la doctrina NCC)... asteptam cu interes aceasta lucrare..
29 Decembrie 2011 la 23:25
 
costin iulian spune:
Este buna lucrarea, dar pretul este destul de ridicat.. mai ales pt studenti. dar tinand cont ca este al dnei emese, tot respectul. merita...
29 Decembrie 2011 la 23:22
 
costin iulian spune:
Este o lucrare buna... insa daca ar fi existat mai multe comentarii, respectiv extrase din doctrina (mai ales la art. de noutate) ar fi fost ideal. Dar, este o lucrare buna. merita achizitionata. @ cand o sa apara cel de-al 2-lea volum?
29 Decembrie 2011 la 23:20
 
ORLATAN ADINA - CABINET DE AVOCAT - BIROU DE MEDIATOR adina spune:
Abia astept sa primesc lucrarea ! Va avea un loc de cinste in biblioteca mea juridica
29 Decembrie 2011 la 08:58
 
croitoru marius catalin spune:
danute tu le-ai cumparat pe toate?!?

29 Decembrie 2011 la 00:29
 
ORLATAN ADINA - CABINET DE AVOCAT - BIROU DE MEDIATOR adina spune:
va fi cea mai ampla, mai importanta si mai practica lucrare de drept civil, pe care trebuie sa o aiba fiecare jurist care se respecta pe sine si profesia sa
28 Decembrie 2011 la 21:47
 
TERZEA VIOREL spune:
Sper ca lucrarea sa contribuie la o aplicare corecta a dispozitiilor NCC.Este real ca sunt preluate o parte din spetele din lucrarea anterioara -Codul civil adnotat, Ed. C.H.Beck-insa proportia acestora este de maxim 50 %, fiind prezentate, in plus,spete recente si extrase din doctrina atat cu privire la Codul civil 1864 (care insa isi pastreaza actualitatea), cat si cu privire la NCC.In primul volum sunt prezente inclusiv extrase de doctrina cu privire la NCC; de exemplu la art.6.pct.15, art.266 ºi urm.etc. În primul volum sunt prezentate peste 5000 spete!
26 Decembrie 2011 la 13:00
 
viorel nastu spune:
Foarte utila
23 Decembrie 2011 la 09:27
 
costin iulian spune:
Este o lucrare f utila, f bine structurata.
Ar fi indicat, ca sa se mentioneze si cine sunt autorii, pt ca atunci cand se da cautare dupa unul dintre autori, aceasta lucrare nu apare.
22 Decembrie 2011 la 21:49
 
Marcel Vidican spune:
In primul rand, felicit autorul pentru cartea scrisa si pentru premiul primit! Consider ca aceasta carte a reusit sa umple cu succes un vid al doctrinei administrative nationale, furnizand informatii deosebit de utile pentru cititor, intr-o maniera rationala si clara - specific de altfel lucrarilor autorului. Multa putere de munca si succes in continuare!
22 Decembrie 2011 la 12:23
 
Stoicescu Valentin spune:
Am lecturat cu mare interes interes cartea si pot sa va spun ca sunt multumit de continutul acesteia. Autorul abordeaza aspecte inedite ale jursidictiilor administrative, cartea fiind deschizatoare de drumuri in privinta problematicii analizate. Lectura cartii este una deosebit de placuta, datorita talentului autorului de a prezenta informatiile intr-o succesiune logica, intr-o maniera clara si accesibila publicului larg. Recomand cartea cu caldura celorlalti cititori, iar de la autor, asteptam in continuare alte lucrari doctrinare!
22 Decembrie 2011 la 12:03
 
Lazar Laura spune:
O carte foarte bine scrisa si care exprima opinii pertinente si valoroase pe un domeniu de pioneriat al dreptului administrativ national. Explicatiile clare ale autorului, modul logic si comprehensiv de prezentare a informatiilor face din aceasta carte o achizitie demna de luat in considerare deopotriva de catre studenti, profesionisti ai dreptului si orice persoana interesata de o institutie inedita a dreptului administrativ autohton! Sincere felicitari pentru autor si mult succes in continuare!
21 Decembrie 2011 la 15:10
 
Lazar Laura spune:
O carte foarte bine scrisa si care exprima opinii pertinente si valoroase pe un domeniu de pioneriat al dreptului administrativ national. Explicatiile clare ale autorului, modul logic si comprehensiv de prezentare a informatiilor face din aceasta carte o achizitie demna de luat in considerare deopotriva de catre studenti, profesionisti ai dreptului si orice persoana interesata de o institutie inedita a dreptului administrativ autohton! Sincere felicitari pentru autor si mult succes in continuare!
21 Decembrie 2011 la 15:10
 
tanase adrian spune:
foarte buna lucrarea,recomand din suflet, maestrul uNGUREANU e un mare specialist in materie!
20 Decembrie 2011 la 19:13
 
tanase adrian spune:
l-am cumparat, are peste 1000 de spete din vechiul cod, nici un comentariu referitor la noul cod....merita,totusi,la banii astia...
15 Decembrie 2011 la 22:13
 
Muresan Anamaria Anamaria spune:
Am nevoie de carte . Mai e putin pana la sesiune .
15 Decembrie 2011 la 21:14
 
Cabinet avocat Bogdan E. Bianca Bianca spune:
La 3200 de pagini......sper ca va fi in mai multe volume!
14 Decembrie 2011 la 14:18
 
costin iulian spune:
Am intrat in posesia acestei lucrari. O recomand tuturor din suflet. Este super....
*o mica eroare care apare pe pagina web: lucrarea nu este in format A4, ci Academic, adica 17x24 cm
13 Decembrie 2011 la 23:52
 
VAJDEA LIVIU Liviu Daniel spune:
Buna seara. Va rog frumos in masura in care se poate, a-mi comunica data la care vor fi disponibile pentru comanda acesta carte si Codul de procedura penala - Adnotat cu legislatie si jurisprudenta, editia a III-a. Multumesc!
Cu stima, Liviu Vajdea
12 Decembrie 2011 la 21:58
 
Pera Valentin-Aurelian spune:
Mapa de seminarii - in curs de aparitie .Seminarii - in curs de finalizare. Observa careva paradoxul ,sau doar mie-mi place sa gasesc diferente...?
11 Decembrie 2011 la 16:00
 
HAIDUC SORIN spune:
Cartea aceasta este destinata lucrului la seminar. Din cele 13-14 seminarii ale intaiului semestru au trecut deja 10 ... cand o vom putea folosi la seminar ?
D-nu Dan Iacob califica cartea ca fiind foarte tare ... probabil ca dansul o foloseste la spart nuci - cel mai probabil tot asa o vom folosi si noi, cei interesati, daca va apare in anul 2012. Cand o sa fie tiparita aceasta carte ? D-nule Dan Iacob, stiti cumva dvs. ?Sau cei care modereaza aceste comentarii ?
10 Decembrie 2011 la 18:08
 
tanase adrian spune:
va fi cea mai buna carte de drept civil....cu greu va putea fi depasita....si pretul e pe masura!
09 Decembrie 2011 la 16:50
 
costin iulian spune:
Asteptam cu mare interes aceasta lucrare. ne va fi de mare folos celor care pentru lucrarea de licenta ne-am aleges disciplina Dreptul familiei. este bine venita o asemenea lucrare.
09 Decembrie 2011 la 09:09
 
costin iulian spune:
Sa speram ca o sa apara curand... pt ca este de mare folos studentilor....
09 Decembrie 2011 la 09:03
 
tanase adrian spune:
merita,e scris foarte bine,temeinic!
05 Decembrie 2011 la 20:54
 
uzun steliana spune:
stiti cumva estimativ cand va fi disponibilia cartea? multumesc
29 Noiembrie 2011 la 00:23
 
tanase adrian spune:
de departe e cel mai bun curs din tara pe teme de drept penal partea speciala,recomand din inima,nu veti regreta,dom profesor Dobrinoiu e un specialist de prim rang al dreptului penal!
24 Noiembrie 2011 la 19:52
 
tanase adrian spune:
cea mai buna carte referitoare la partea generala a noului cod penal!recomand
23 Noiembrie 2011 la 20:10
 
Muresan Anamaria Anamaria spune:
Pretul cartii mi se pare ca e cam ridicat . :)

Cam prea ridicat .
23 Noiembrie 2011 la 19:52
 
tanase adrian spune:
cea mai tare carte!merita!
17 Noiembrie 2011 la 13:14
 
tanase adrian spune:
exceptionala lucrare,merita!
15 Noiembrie 2011 la 19:43
 
tanase adrian spune:
e meserias maestrul Turcu,merita toti banii!
11 Noiembrie 2011 la 16:57
 
C.I.A. RADU DORU FLORIN FLORIN spune:
contine statutul din prezenta lucrare, celebrul art. 320 indice 1 ? daca da, atunci e bine.
09 Noiembrie 2011 la 07:22
 
LIDIA SPATARU spune:
Foarte slabe. Ambele carti sunt extrem de evazive, contin informatii minimale si lipsesc cu desavarsire multe lucruri esentiale.
26 Octombrie 2011 la 21:57
 
LIDIA SPATARU spune:
Foarte slaba, am achizitionat-o , nu o recomand .
26 Octombrie 2011 la 21:54
 
tanase adrian spune:
e foarte bun cursul, scris profesionist,recomand din toata inima!
24 Octombrie 2011 la 10:45
 
tanase adrian spune:
am studiat marele indrumar notarial...e mai bine scris pe partea de comentariu in materia contractelor, primele 3 carti sunt rapid expediate.....nu e cine stie ce de capul ei, adevaratele carti abia urmeaza a fi scrise...sa mai asteptam adevaratii autori....nu recomand!
18 Octombrie 2011 la 14:25
 
Rabinca Ana Maria Ana-Maria spune:
stiu k legea de punere in aplicare a noului cod civil a fost redactata in luna iunie, as vrea sa stiu daca acestu curs contine si modificarile survenite in urma legii 71/2011. Va multumesc!
15 Octombrie 2011 la 01:53
 
tanase adrian spune:
e aberant sa creada cineva ca exista un drept special notarial independent de dreptul civil....cartea e buna dar notarii raman o casta si au capatat noi competente prin noul cod civil,de exemplu divortul cu copii minori, care ii va face multimiliardari!nu contribuiti si voi la imbogatirea lor fara justa cauza!
25 Septembrie 2011 la 12:27
 
tanase adrian spune:
e buna dar se lauda cam mult.....notarii sunt o casta.....li se pare ca noul kod cuvul trebuie citit intr-o anumita cheie notariala...adica profesorii nu au habar de ce se intampla in viata juridica reala....merrgeti tot pe specialistii de baza, Boroi, Les,Deleanu etc......nu recomand!

21 Septembrie 2011 la 10:28
 
tanase adrian spune:
merita,e meserias maestrul Crisu!
14 Septembrie 2011 la 20:40
 
tanase adrian spune:
e bun,merita!
12 Septembrie 2011 la 18:11
 
tanase adrian spune:
e bun,foarte bun,locul 2 dupa maestrul Ion Deleanu.....cunoscatorii stiu de ce!recomand
12 Septembrie 2011 la 18:05
 
tanase adrian spune:
e meserias merita!
10 Septembrie 2011 la 18:15
 
tanase adrian spune:
subtirel.....merge la facultati de tipul spritu haret,,,,
09 Septembrie 2011 la 17:47
 
tanase adrian spune:
e buna dar inca nu au aparut marii specialisti...sa mai asteptam un pic.....
09 Septembrie 2011 la 17:45
 
tanase adrian spune:
e subtirel,faptul ca nu apar marii specialisti spune multa....sa asteptam pe Boroi si cimpania,Deleanu, Turcu Ion si adevaratii meseriasi!
30 August 2011 la 15:48
 
tanase adrian spune:
sunt cele mai meseriase carti,recomand
29 August 2011 la 11:47
 
maxim ciprian spune:
SOLICIT PENTRU LOCUL MEU DE MUNCA
24 August 2011 la 19:09
 
tanase adrian spune:
e foarte bine scrisa,Udroiu e meserias,recomand,e o lucrare adevarata!
23 August 2011 la 20:48
 
tanase adrian spune:
e de departe cel mai bun curs de drept penal partea speciala!e meserias Tudorel, recomand !
23 August 2011 la 20:41
 
tanase adrian spune:
recomand,e supercompetent domnul profesor Crisu!
12 August 2011 la 20:39
 
tanase adrian spune:
e meserrias imbrescu,recomand!
12 August 2011 la 20:35
 
tanase adrian spune:
e bine documentata,recomand!
12 August 2011 la 20:34
 
tanase adrian spune:
cel mai important autor contemporan de contracte speciale,merita toti banii!10 plus!
07 August 2011 la 15:12
 
Hanis Ioana Simona spune:
cand va mai fi cartea aceasta in stoc ? am mare nevoie de ea ...
01 August 2011 la 11:00
 
tanase adrian spune:
e cea mai serioasa lucrare de gen,recomand!

29 Iulie 2011 la 14:36
 
Manu Consulting S.R.L. spune:
Buna ziua, as dori sa detaliati cuprinsul tratatului. As fi interesat de lucrare, mai ales daca distinsul Autor a reusit sa actualizeze informatii legate de aplicarea Codului Muncii, mdif/compl.2011
Eugen Manu
28 Iulie 2011 la 15:36
 
Nesson Christian spune:
Este o lucrare completa si foarte bine structurata, in care fiecare capitol beneficiaza de prezentarea unui caz concret.
O recomand atat colegilor studenti cat si specialistilor.

23 Iulie 2011 la 08:26
 
Dragulin Alin spune:
Domnul Profesor Udroiu face teste de nota 10 ca si grad de dificultate. Categoric cele mai grele grile intalnite vreodata de mine.
22 Iulie 2011 la 15:54
 
tanase adrian spune:
cea mai buna editie, cea mai buna hartie si punere in pagina,e perfekt!recomand!
20 Iulie 2011 la 17:27
 
tanase adrian spune:
cea mai buna editie,de departe,si cel mai bun raport calitate hartie+pret!recomand!
16 Iulie 2011 la 21:17
 
tanase adrian spune:
e tare,luati+l si aveti o sansa!
14 Iulie 2011 la 22:31
 
CHERAN GHEORGHE-BOGDAN - AVOCAT COLABORATOR Bogdan spune:
Cartea e foarte buna, pacat ca e construita prost. Paginile sunt prost lipite de cotor astfel incat nu de putine ori am ramas cu ele in mana. Calitate fabricarii cartii e slaba, iar pretul ridicat.
14 Iulie 2011 la 15:24
 
CHERAN GHEORGHE-BOGDAN - AVOCAT COLABORATOR Bogdan spune:
E o carte construita prost. Paginile sunt lipite prost si sunt foarte subtiri. Mi s-a intamplat de multe ori sa raman cu paginile in mana, motiv ptr care am abandonat-o si am luat tratatele.
14 Iulie 2011 la 15:18
 
tanase adrian spune:
cel mai bun profesor de drept constitutional si de procedura civila de la noi....poater din toate timpurile.....sa ne traiti,Maestre!merita cumpãratã orice lucrare semnata de marele Ion Deleanu!
19 Iunie 2011 la 09:24
 
Diaconu Daniel spune:
dacã am rezervat-o o vom primi acasã, contracost?

16 Mai 2011 la 15:41
 
Diaconu Daniel spune:
sunt nerãbdãtor sã descoper ce grile dificile a mai inventat dom profesor!

16 Mai 2011 la 15:40
 
croitoru marius catalin spune:
bine,bine dar de unde s-o cumparam pentru ca universul jur nu o are.
13 Mai 2011 la 14:05
 
tanase adrian spune:
exceptionala cartea,merita cumparata!
13 Aprilie 2011 la 15:24
 
tanase adrian spune:
e cu adevarat valoroasa lucrarea,trebuie cumparata negresit,aflati multe lucruri care nu se prea gasesc prin cursurile cunoscute!recomand cu multa incredere!
31 Martie 2011 la 21:13
 
tanase adrian spune:
e de departe cel mai bun cod comentat si adnotat!codul domnului profesor boroi e mic copil pe langa asta...recomand,acesta e primul,al domnului les e f bun dar ocupa locul 2 si boroi locul 3....
28 Martie 2011 la 17:34
 
tanase adrian spune:
e buna cartea,asteptam intrarea in vigoare a noilor coduri,probabil 1 octombrie 2011!
23 Martie 2011 la 17:08
 
tanase adrian spune:
o lucrare foarte buna,merita pretul,e mult mai mic,era peste 2 milioane,pacat ca printre autori nu e si cel mai mare profesor,Ion Deleanu, dar e mereu amintit de toti autorii....recomand!
23 Martie 2011 la 17:04
 
tanase adrian spune:
e meserias Udroiu,face examenele la INM, cumparati-o repede!
16 Martie 2011 la 10:40
 
tanase adrian spune:
de departe e cel mai bun curs de drept penal,partea speciala,merita luat,domnul profesor Dobrinoiu e unul dintre cei mai buni,va asigur!
12 Martie 2011 la 13:25
 
tanase adrian spune:
domnul profesor Les e printre cei mai buni,cumparati cu incredere!
11 Martie 2011 la 22:10
 
tanase adrian spune:
foarte buna cartea,merita cumparata!
04 Martie 2011 la 19:52
 
Cabinet Individual de avocatura Tanase Ioan Mihai spune:
Nu aveti nimic la descriere
04 Martie 2011 la 14:14
 
tanase adrian spune:
e unul dintre cele mai bine scrise cursuri pe care le-am citit in viata mea,merita cumparat!sunt convins ca noul cod va intra in vigoare,va fi lucrarea de referinta!
02 Martie 2011 la 07:44
 
tanase adrian spune:
Maestrul Ilie Pascu e mare meserias in penal,recomand cu incredere!
01 Martie 2011 la 17:28
 
tanase adrian spune:
Filipescu ramane numarul 1,cunoscatorii stiu asta....excelenta carte,merita cumparata!
28 Februarie 2011 la 23:06
 
tanase adrian spune:
exceptionala,mult peste codul adnotat al lui Boroi!dupa profesorul Ion Deleanu si Ioan Les,doamna Mihaela Tabarca e pe locul 3!recomand cu incredere!
28 Februarie 2011 la 20:53
 
tanase adrian spune:
exceptionala carte,de departe cel mai serios tratat de drept procesual civil din tara!cumparati-o cu incredere,Boroi e departe de domnul profesor Deleanu sau Les sau Viorel Mihai Ciobanu sau doamna Mihaela Tabarca!@
27 Februarie 2011 la 08:41
 
Stalenoi Alin Valentin Alin Valentin spune:
Un curs foarte bun pentru pregatirea viitorilor avocati si magistrati
12 Februarie 2011 la 13:40
 
Dobolyi Tunde P.F.A. spune:
O lucrare exceptionala, va recomand cu incredere.
03 Februarie 2011 la 10:04
 
axinte tudorel spune:
ce acte normative cuprinde ?
25 Ianuarie 2011 la 23:33
 
tout calin spune:
o carte f.f.f. utila
11 Ianuarie 2011 la 13:32
 
Mindru Remus spune:
Ma asteptam la o abordare mai practica, mai punctuala. Lucrarea contine aspecte teoretice pe care la intalnim si in alte publicatii privind societatile comerciale. M-as fi asteptat la ceva mai multe "secrete". In rest, numai de bine.
17 Decembrie 2010 la 17:32
 
Cosoreanu Sergiu spune:
Nu mi-a placut deloc calitatea tiparului. Foarte strers spre alb imaculat. Pur si simplu incurajeaza pirateria !
03 Octombrie 2010 la 23:58
 
popeanga marius spune:
mi se pare incorect ca nu se specifica nicaieri ca e vorba exclusiv despre texte grila din civil. poate am crezut ca e vorba de teste din toate materiile de admitere, nu doar din civil.
30 August 2010 la 23:25
 
SCPA SPERIUSI-VLAD, SASU & ASOCIATII spune:
unde este cuprinsul?

11 Mai 2010 la 21:48
 
Man Calin Constantin spune:
am citit din carte si e f. bine structurata
22 Aprilie 2010 la 22:09
 
servicii publice spune:
e o carte exceptionala, dupa care am invatat in facultate. desi dreptul e destul de dificil, cartile scrise de beleiu sunt f usor de inteles si de citit.
30 Martie 2010 la 10:17
 
Tipa Emilian spune:
dupa cum cunosc autorul, va fi o carte foarte practica pentru toti, cu aplicabilitate directa in domeniul stiintelor administrative si a dreptului public in general.
14 Martie 2010 la 20:14
 
HAIDUC SORIN spune:
Codul nu are index alfabetic ... un impediment in utilizarea rapida a acestuia ...
09 Martie 2010 la 15:40
 
bote marius marius spune:
Cred ca e o lucrare completa avand in vedere numarul de pagini .
21 Februarie 2010 la 19:07
 
IORDAN NICOLAE spune:
foarte buna
20 Februarie 2010 la 21:13
 
crumpana diana spune:
Am aceasta carte in limba engleza, editata de Oxford. Este intr-adevar o carte exceptionala, de referinta in dreptul comunitar pe plan european. De ex, este cartea folosita de majoritatea candidatilor la competitiile Epso pentru a deveni functionar european. Cu toate acestea cred ca se impune a fi precizata in descrierea cartii data pana la care este luata in calcul legilsatia europeana, pe scurt daca substanta cartii mai este de actualitate sau nu. De exemplu, editia pe care o am eu, tot editia a IV-a dar in engleza a luat in calcul doar legislatia aparuta pana in aprilie 2007...
29 Ianuarie 2010 la 23:30
 
Dascalu Alin spune:
Cap. I Reglementare Generale
Cap. II Ordine Publica
Cap. III Comert
Cap. IV Protectia mediului
Cap. V Evidenta Persoanelor
Cap. VI Paza bunurilor
Cap. VII Arme, munitii si explozivi
Cap. VIII Vanat si pescuit
Cap. IX Silvic
Cap. X Toxice, stupefiante, precursori

O culegere excelenta pe care v-o recomand :)
26 Decembrie 2009 la 00:04
 
TOCA - SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI Andrei spune:
Lucrarea abordeaza in mare problemele dreptului procesual civil, insa pentru o analiza mai amanuntita as recomanda studierea si in paralel cu alte lucrari.
Oricum este o lucrare utila, mai ales incepatorilor in dreptul procesual civil.
05 Decembrie 2009 la 10:35
 
TOCA - SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI Andrei spune:
Intregul tratat cu cele trei volume reprezinta o opera extraordinara dedicata stiintei dreptului civil. O recomand cu toata caldura, chiar daca a fost scris acum multi ani.
01 Noiembrie 2009 la 23:20
 
TOCA - SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI Andrei spune:
Intregul tratat cu cele trei volume reprezinta o opera extraordinara dedicata stiintei dreptului civil. O recomand cu toata caldura, chiar daca a fost scris acum multi ani.
01 Noiembrie 2009 la 23:18
 
tanase adrian spune:
excelenta cartea,merita cumparata!
19 Octombrie 2009 la 15:11
 
Rosca Ionel spune:
putem vedea si noi cuprinsul inainte sa o comandam.......
18 Octombrie 2009 la 18:16
 
Rosca Ionel spune:
as vrea sa vad ce contine cuprinsul cartii
03 Octombrie 2009 la 16:22
 
Rosca Ionel spune:
as vrea sa vad ce contine cuprinsul cartii
03 Octombrie 2009 la 16:21
 
Lazar Catalin Lucian spune:
introduceti va rog cv-urile autorilor cu link-uri aferente
27 August 2009 la 19:52
 
Adrian Danse spune:
Buna!Sa inteleg k este noul cod penal mult discutat cu toate modificarile?
15 August 2009 la 17:37
 
Adrian Danse spune:
Este noul cod cu toate modificarile?
15 August 2009 la 17:36
 
TULBURE MARIA spune:
Cu scuzele de rigoare doresc sa rezerv numai 1 bucata.Multumesc.
13 Iulie 2009 la 10:18
 
bun ioan spune:
sunt super,este pacat ca multe dintre acestea se schimba de la an la an
06 Iunie 2009 la 14:51
 
BNP Ion Georgrescu spune:
Descrierea este destul de "economica" pentru a lua decizia cumpararii. este interesant de stiut daca este o lucrare adresata topografilor ori juristilor si daca cuprinde reglementarile di luna april;ie ale ANCPI.
11 Mai 2009 la 09:53
 
Filip Mihaela paul spune:
o cate deosebit de buna
10 Mai 2009 la 07:02
 
CALAUZ AUREL spune:
carte de referinta , mod de interpretare filozofic, mul;tumiri celor ce au scris-o
02 Mai 2009 la 21:44
 
CALAUZ AUREL spune:
placut impresionat dupa citirea cartii, acord nota 8, multumesc
19 Aprilie 2009 la 23:09
 
CALAUZ AUREL spune:
o carte care pt. mine mi-a indulcit sufletul , nota 7, multumesc
19 Aprilie 2009 la 23:06
 
CALAUZ AUREL spune:
nota acordata 8
19 Aprilie 2009 la 22:27
 
CALAUZ AUREL spune:
sincer sa fiu nu as fi citit niciodata, cartile d-l Iorgovan , il socoteam prea apropiat de domnul Iliescu, dar dupa ce le-am citit anul trecut, am ramas surprins placut in sensul ca dau cea mai mare nota dintre toate cartile de drept citite de autori romani -in consecinta nota 9, si scuzele de rigoare pt. prejudecatile avute
19 Aprilie 2009 la 22:24
 
CALAUZ AUREL spune:
nota 8 dupa citirea cartii, 10 ar fi pt. Dumnezeu daca imi este ingaduit sa pot da eu nota perfectiunii
19 Aprilie 2009 la 22:17
 
CALAUZ AUREL spune:
dupa ce am citit cartea acord nota 8, felicitari si multumesc
19 Aprilie 2009 la 22:14
 
CALAUZ AUREL spune:
pe scara personala a notelor, acord nota 6 cu indulgenta, nota 10 fiind numai pt. inteleptiunea desavarsita care nu cred sa fie decat Dumnezeu
19 Aprilie 2009 la 22:11
 
CALAUZ AUREL spune:
excelenta carte, multumesc pt. ca a fost scrisa in special Domnului Profesor
19 Aprilie 2009 la 22:02
 
Pop Marius spune:
Va rog sa puneti la dispozitia cititorilor cateva extrase din aceasta lucrare [Culegere de practica judiciara in materie fiscala].
Va multumesc. Pop Marius
27 Martie 2009 la 22:19
 

Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu reducerile!

Parteneri Gold:
Parteneri Silver:
Parteneri Media:
Va recomandam:

Copyright 2008-2024 Universul Juridic Magazin SRL. Toate drepturile rezervate

Comanda prin telefon

0733.673.555
Adaugare in Cos
Produsul a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.
Precomanda
TE RUGAM SA FACI PRECOMANDA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai precomandat nu a aparut inca pe piata si nu este disponibil momentan in stoc.
UJmag.ro te va informa de indata ce acest titlu va fi disponibil la vanzare.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Precomanda cu plata in avans
TE RUGAM SA FACI PRECOMANDA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai precomandat nu a aparut inca pe piata si nu este disponibil momentan in stoc.
UJmag.ro te va informa de indata ce acest titlu va fi disponibil la vanzare.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Rezerva
TE RUGAM SA FACI REZERVAREA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai rezervat nu este disponibil in stoc.
Ujmag.ro va depune toate diligentele pentru a comanda aceasta carte pentru tine.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Adauga in cos