Pachet: Codul civil, Codul de procedura civila, Codul penal, Codul de procedura penala si Agenda studentului la drept 2021
Pachet: Codul civil, Codul de procedura civila, Codul penal, Codul de procedura penala si Agenda studentului la drept 2021
Pret de coperta: 166,70
116,69 lei (-30%)
Pro lege
Pachet: Codul civil, Codul de procedura civila, Codul penal, Codul de procedura penala si Agenda studentului la drept 2021

Pret de coperta: 166,70

116,69 lei

Economisesti 30%

Disponibilitate: In stoc

Adauga in cos

Te contactam noi

Ridicare personala de la sediul UJmag
Comanda produsul si vino sa-l ridici din sediu azi, 08.30-17.00

Livrare prin curier
Timp estimat de livrare: 2 zile lucratoare

Transport gratuit

Pentru comenzile peste 300 Lei

Reduceri

Oferte speciale exclusive

Comanda direct la

Telefon: 0733.673.555

Plateste cu cardul

Protectia platii online

Optiuni de achizitie


65,00 58,50 lei
Economisesti 10.00%


Pachetul contine:

1. Codul civil: IANUARIE 2021. Editie tiparita pe hartie alba

INCLUDE:

 dispozitii de aplicare

 decizii ale Curtii Constitutionale

 recursuri in interesul legii

 hotarari prealabile

 dispozitii conexe

 index

 

Editia a 12-a a lucrarii (revizuita), Codul civil: ianuarie 2021, ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu si tiparita pe hartie alba de calitate superioara, cuprinde Codul civil (Legea nr. 287/2009), actualizat, articolele Codului fiind insotite, acolo unde este cazul, de: dispozitii tranzitorii si de aplicare, dispozitii conexe, extrase din Constitutia Romaniei, decizii CNA, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii si hotarari prealabile – necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul dreptului civil si asigurand o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Codul civil: ianuarie 2021 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

2. Codul penal si Codul de procedura penala: Ianuarie 2021. Editie tiparita pe hartie alba

INCLUDE:

 corelatii cu vechile reglementari

 dispozitii de aplicare

 decizii ale Curtii Constitutionale

 recursuri in interesul legii

 hotarari prealabile

 dispozitii conexe

 index

 

 

Editia a 19-a (revizuita) a lucrarii, Codul penal si Codul de procedura penala: ianuarie 2021, tiparita pe hartie alba de calitate superioara si ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, cuprinde Codul penal si Codul de procedura penala actualizate, articolele celor doua Coduri fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

Volumul Codul penal si Codul de procedura penala: ianuarie 2021 include decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii si hotarari prealabile, corelatii cu reglementarile anterioare si extrase din unele acte normative referitoare la starea de alerta.

Indexul plasat la finalul fiecarui Cod faciliteaza utilizarea lucrarii, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, respectiv in domeniul procedurii penale, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala: ianuarie 2021 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

3. Codul de procedura civila: IANUARIE 2021. Editie tiparita pe hartie alba

INCLUDE:

dispozitii de aplicare

recursuri in interesul legii

hotarari prealabile

dispozitii conexe

decizii ale Curtii Constitutionale

 

Editia a 11-a a lucrarii (revizuita), Codul de procedura civila: ianuarie 2021, tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, contine textul Codului de procedura civila  actualizat si completat cu dispozitii conexe si de aplicare, cu recursuri în interesul legii, cu hotarari prealabile si cu decizii ale Curtii Constitutionale, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul procedurii civile si asigurand o cautare rapida a cuvintelor-cheie corespunzatoare.

Lucrarea Codul de procedura civila: ianuarie 2021 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor.

PRO LEGE – O colecție necesara oricarui jurist: 

- reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia

- prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);

- este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica

- beneficiaza de grafica speciala (in vederea unui plus de evidentiere a informatiilor-cheie)

- seria PREMIUM din cadrul colectiei PRO LEGE include un vast material informativ suplimentar (dupa caz, jurisprudenta europeana, mai multa jurisprudenta nationala si mai multe legi conexe integrale sau in extras, varii adnotari etc.);

- fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.

COORDONAREA GENERALA a Colecției PRO LEGE este asigurata de consilier juridic Oliviu Craznic. 

Așteptam sugestiile și propunerile dvs pe adresa prolege [at] universuljuridic.ro

4. Agenda studentului la drept 2021

CONCEPT

Organizarea timpului în funcție de activitățile didactice universitare, respectarea unor termene-limită, randamentul dat într-un program fix sunt câteva dintre provocările vieții de student.

Pentru o bună gestionare a timpului este necesar și un instrument adecvat, care poate îmbrăca forma unei agende pe hârtie sau a unei agende electronice.

Deși tehnologia face parte din viața unui student, agenda pe hârtie rămâne totuși o opțiune care răspunde nevoii de organizare optime a activităților din perioada studiilor universitare.

 

 RECOMANDĂRI PENTRU UTILIZARE

 1. Pagina dedicată calendarului anului universitar 2020-2021 oferă studenților la drept posibilitatea notării orarului pentru ambele semestre.

2. Fișa disciplinei permite studenților notarea informațiilor referitoare la: denumirea disciplinei, cadrul didactic universitar titular al disciplinei și/sau cadrul didactic titular al activităților de seminar, regimul disciplinei (obligatorie sau opțională), tipul de evaluare (examen sau evaluare pe parcurs), condițiile de desfășurare a cursului și seminarului, cerințele privind evaluarea.

3. Cursurilor și seminarelor, care ocupă un rol important în cadrul activității didactice universitare, le-au fost rezervate în cuprinsul agendei fișe în cadrul cărora pot fi notate: tema cursului/seminarului, întrebările pentru curs/seminar, activitățile desfășurate în cadrul cursului/seminarului, sarcinile date de titularul activităților de seminar, cunoștințele care trebuie consolidate, precum și eventualele recomandări bibliografice.

4. Formatul de o săptămână pe pagină, de luni până sâmbătă, facilitează organizarea timpului în funcție de activitățile didactice care se desfășoară în cadrul anului universitar, precum și de alte activități care fac parte din viața de student.

5. Deoarece evaluarea reprezintă o componentă a procesului de învățământ, agenda conține și două pagini dedicate programării examenelor.

6. Pentru a facilita redactarea lucrărilor științifice de către studenții la drept, în cuprinsul agendei sunt incluse un număr de șase tabele sinoptice:

- Tabel sinoptic nr. 1   ̶  Rolul notelor de subsol;

- Tabel sinoptic nr. 2   ̶  Citarea lucrărilor în cadrul notelor de subsol;

- Tabel sinoptic nr. 3   ̶  Cuvinte care țin locul unor elemente caracteristice sursei citate;

- Tabel sinoptic nr. 4   ̶  Reguli privind prescurtarea legislației;

- Tabel sinoptic nr. 5   ̶  Elemente conectoare;

- Tabel sinoptic nr. 6   ̶  Metoda interogării sistematice.

7. Întrucât procesul de învâțământ se desfășoară într-un cadru profesional organizat sunt cuprinse și o serie de informații esențiale referitoare la principalele facultăți de drept (adrese poștale, adrese web, numere de telefon, adrese de e-mail).

 

*Așteptăm sugestiile și recomandările dumneavoastră pe adresa redactie@universuljuridic.ro.

  • Titlu: Pachet: Codul civil, Codul de procedura civila, Codul penal, Codul de procedura penala si Agenda studentului la drept 2021
  • Pret: 166,70 RON
  • ISBN: 978-606-39-0743-2; 978-606-39-0739-5; 978-606-39-0747-0
  • Format: Academic, A5
  • Pagini: 544; 472; 320; 216
Votul cititorilor: (0 voturi)
Daca ai citit aceasta carte, spune si celorlalti cat de mult ti-a placut!
Vot:
Numele tau:
Email:
Titlu:
Parerea ta:
Dan Lupascu
Experiență relevantă Activitate îndelungată în domeniul juridic, atât în calitate de practician ( judecător – 1990 - 2016, avocat – 2016 - la zi), cât și de cadru didactic universitar (din 1993 - la zi). A exercitat funcții de conducere la Judecătoria sectorului 5 ,...

Citeste mai mult »

Carmen Nicoleta Barbieru
Studii: - licenţiată în drept (Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi); - doctor în drept, în domeniul dreptului comerţului internaţional (2016). Activitate profesională: - notar public în cadrul Camerei Notarilor Publici Bacău....

Citeste mai mult »

Pachet: Codul civil, Codul de procedura civila, Codul penal, Codul de procedura penala si Agenda studentului la drept 2021
Recomanda unui prieten
Comanda telefonica

Vrei sa faci o comanda si nu ai timp?
Introdu numarul de telefon, iar un operator UJmag.ro te va suna
in cel mai scurt timp si iti va cere telefonic restul datelor necesare.

Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu reducerile!

Parteneri Gold:
Parteneri Silver:
Parteneri Media:
Va recomandam:

Comanda prin telefon

0733.673.555

Copyright 2008-2021 Universul Juridic Magazin SRL. Toate drepturile rezervate

Adaugare in Cos
Produsul a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.
Precomanda
TE RUGAM SA FACI PRECOMANDA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai precomandat nu a aparut inca pe piata si nu este disponibil momentan in stoc.
UJmag.ro te va informa de indata ce acest titlu va fi disponibil la vanzare.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Rezerva
TE RUGAM SA FACI REZERVAREA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai rezervat nu este disponibil in stoc.
Ujmag.ro va depune toate diligentele pentru a comanda aceasta carte pentru tine.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Adauga in cos