Informatii legale


Termeni si conditii

?

S.C. Universul Juridic Magazin S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Iuliu Maniu, nr. 7, Bucuresti, Sector 6, Registrul Comer?ului: J40/4645/2008, CUI: RO 23487984, IBAN: RO22BUCU1242233762021RON, Banca ALPHA BANK, IBAN: RO74TREZ7005069XXX010861 Trezoreria Municipiului Bucuresti - Contribuabili Mijlocii, Cap. Soc. 210 lei, prin grija constanta pe care o avem fata de clientii nostrii si in vederea ridicarii gradului de profesionalism a serviciilor pe care le oferim, te invitam sa consulti acest document ca parte integranta din principiile noastre de corectitudine, transparenta, onestitate, impartialitate si echitate.Prezentul document reglementeaza utilizarea acestui site, aflat la adresa URL: http://www.ujmag.ro, (numit, in continuare, ?Site?) si toate serviciile si produsele oferite, prin intermediul acestui Site (numite, in continuare, ?Servicii?) de catre S.C. Universul Juridic Magazin S.R.L. (numit, in continuare, ?UJmag.ro?, ?noi?) utilizatorului care acceseaza Site-ul.

Esti rugat sa iti insusesti prezentul document, precum si toate eventualele atentionari legale cuprinse in alte pagini ale acestui Site.

ACCESUL, NAVIGAREA SI, IN GENERAL, FOLOSIREA SITE-ULUI IMPLICA ACCEPTAREA, IN TOTALITATE, DE CATRE TINE, A CONDITIILOR GENERALE DE FOLOSIRE ALE SITE-ULUI. IN CAZUL IN CARE NU ACCEPTI SAU ACCEPTI PARTIAL TERMENII SI CONDITIILE PREZENTULUI DOCUMENT, NU ITI ESTE CONSIMTIT ACCESUL, NAVIGAREA SI, IN GENERAL, FOLOSIREA SITE-ULUI.
ACCESUL, NAVIGAREA SI, IN GENERAL, FOLOSIREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU CONDITIILE GENERALE DE FOLOSIRE ALE SITE-ULUI.

Prezentul document se completeaza cu Conditii generale de vanzare si cu Protectia datelor personale , care fac parte integranta din acesta si pe care te rugam sa le consulti.

?1.??? COMPORTAMENTUL UTILIZATORILOR
2.??? COPYRIGHT
3.??? COMUNICARI ALE UTILIZATORULUI
4.??? COMUNICARI COMERCIALE
5.??? SECURITATE
6.??? LIMITAREA RESPONSABILITATII
7.??? TERMENI SI CONDITII ADITIONALI
8.??? MODIFICARI
9.??? DISPUTE
10.??SUGESTII


1. COMPORTAMENTUL UTILIZATORILOR
Prin ?utilizator? se intelege orice persoana care acceseaza Siteul, independent de scopul, mijloacele, interesele si calitatea cu care actioneaza.
Utilizatorul este de acord sa folosesca Site-ul doar in scopuri legale. Utilizatorului ii este interzisa postarea si transmiterea prin Site a oricaror materiale cu caracter nelegal, vatamator, amenintator, abuziv, hartuitor, defaimator, vulgar, obscen, sexual, profanator, discriminator sau de natura sa incurajeze un comportament care constituie elementele unei infractiuni.

In timpul utilizarii Site-ului si accesarii Serviciilor, utilizatorul se obliga:
a) sa nu desfasoare activitati de tip cracking, hacking sau altele asemenea, care pun in pericol buna functionare a Site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.;
b) sa nu introduca cod sau secvente de cod cu caracter de virusi sau malware care ar putea pune in pericol securitatea datelor, a sistemului si a Site-ului;
c) sa nu modifice, sa nu copieze, sa nu transmita, sa nu distribuie, sa nu afiseze, sa nu publice, sa nu reproduca, sa nu vanda si sa nu creeze produse asemanatoare sau derivate, sau orice fel de informatii sau Servicii obtinute prin intermediul acestui Site;
d) sa nu modifice, sa nu altereze, sa nu copieze, sa nu transmita, sa nu distribuie, sa nu afiseze, sa nu publice, sa nu reproduca, sa nu vanda, sa nu stearga si sa nu reelaboreze (reverse engineering) continutul Site-ului si nici codul sau secventele de cod folosite de acesta, inclusiv indicatiile referitoare la dreptul de autor, marca inregistrata sau orice alta indicatie referitoare la dreptul de proprietate exclusiva si de copyright a UJmag.ro;
e) sa nu foloseasca Site-ul si continutul sau in scopuri ilegale;
f) sa nu acceseze in mod neautorizat baza de date a Site-ului.

Utilizatorul se obliga, de asemenea, sa nu violeze masurile tehnnologice si de protectie ale Site-ului, si sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale UJmag.ro, asa cum sunt descrise la pct. 3.

2. COPYRIGHT
Intregul continut al Site-ului, indiferent de natura sa, inclusiv, cu titlu exemplificativ, dar nu exhaustiv, logo-uri, imagini (desene, material iconografic si fotografic), software, text, icone, elemente grafice, baze de date, coduri sursa sau secvente de coduri sursa, proiecte aplicative, formule si algoritmi este proprietatea exclusiva a UJmag.ro si, dupa caz, a colaboratorilor sai, fiind protejat de legislatia privind protectia drepturilor de autor, a marcilor, a brevetelor si a altor drepturi de proprietate intelectuala.

Denumirea ?UJmag.ro?, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatii ale acestora cu orice cuvant, simbol grafic sau sub orice alta forma, folosite in Site, sunt marci inregistrate si sunt proprietatea exclusiva a UJmag.ro. Ele nu pot fi in nici un mod utilizate fara acordul prealabil si explicit exprimat in scris al UJmag.ro. De asemenea este protejat de legislatia in materia drepturilor de autor, marci, brevete si alte drepturi de proprietate intelectuala si continutul reportat in bannere si in alte forme de afisare a mesajelor ce au caracter informativ sau publicitar si se afla pe Site.

Orice utilizare abuziva a Site-ului, neautorizata in prealabil in scris de UJmag.ro, este in mod sever interzisa si cade sub incidenta sanctionatorie a normelor legale in vigoare, atragand raspunderea utilizatorului, civila, penala sau administrativa, dupa caz.
Pentru reclamatii referitoare la incalcarea drepurilor de autor va rugam sa ne scrieti la adresa: editura[at]universuljuridic.ro.

3. COMUNICARI ALE UTILIZATORULUI

www.ujmag.ro pune la dispozitia utilizatorului spatii de discutie, si nu va utiliza un mijloc de filtrare a mesajelor postate de acesta, utilizatorul fiind unicul raspunzator de continutul mesajelor pe care le va posta pe Site.Exceptie facand datele personale, al caror tratament este supus dispozitiilor Legii nr. 677/2001 si care sunt reglementate in cadrul documentului Protectia datelor personale, orice informatie sau comunicare depozitata pe Site sau transmisa prin intermediul acestuia, va fi considerata neconfidentiala si nu va face subiectul niciunui drept personal al autorului sau. UJmag.ro se considera liber sa intreprinda orice actiune considerata necesara in raport cu acestea.

?


UJmag.ro isi rezerva dreptul de a elimina sau muta aceste mesaje, precum si de a restrictiona accesul in orice moment utilizatorilor sai, fara nici o notificare prealabila, care, fara a avea acordul prealabil scris al nostru:
a) publica, transmit sau fac referire la orice tip de mesaj care poate fi definit ca fiind ?publicitate? la diverse categorii de bunuri si servicii sau intra in categoria mesajelor comerciale nesolicitate sau care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu strain de cele comercializate de catre UJmag.ro;?
b) publica, transmit sau fac referire la mesaje care contin informatii confidentiale sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu, a unei marci sau al unui brand comercial;
c) publica, transmit sau fac referire la mesaje care contin texte amenintatoare, ilegale, injurioase, abuzive, indecente. Textele care contin atitudini critice trebuie sa respecte intru-totul regulile unei polemici civilizate;
d) publica, transmit sau fac referire la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice ale acestuia;
e) colecteaza orice fel de informatie indentificabila personal de la utilizatorii Site-ului.?

In situatia in care, prin nerespectarea conditiilor expuse mai sus, pricinuiesti, direct sau indirect, o dauna Site-ului esti de acord sa despagubesti UJmag.ro pentru orice paguba, indiferent de natura si intinderea ei.

4. COMUNICARI ELECTRONICE
www.ujmag.ro poate organiza concursuri si campanii promotionale, pe care le va aduce la cunostiinta utilizatorului prin mijloacele de comunicare la care acesta a consimtit in prealabil. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre UJmag.ro poate fi schimbat in orice moment fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Regulamentele acestora vor fi aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul Site-ului sau prin intermediul mesajelor de posta electronica, fiind valabile numai pe perioada de desfasurare a campaniei. Promotiile sunt valabile doar in perioada de timp indicata si numai in limita stocului disponibil, iar campania se adreseaza exclusiv utilizatorilor finali si nu se cumuleaza cu alte oferte existente din site. UJmag.ro poate intrerupe sau anula in orice moment, fara nici o notificare prealabila, orice promotie, fara sa fie responsabila de nicio dauna directa sau indirecta care s-ar putea crea in sfera juridica a utilizatorilor sai.

Utilizatorul consimte sa nu considere spam comunicarile electronice provenite de la UJmag.ro prin intermediul postei electronice. De asemenea, utilizatorul consimte si este de acord ca orice comunicare adresata via e-mail sau postata pe Site satisface orice cerinta legala pentru a fi considerata ca facuta in scris.

5. SECURITATE
Nivelul de securitate al tranzactiilor este in conformitate cu cerintele legislative in vigoare, folosindu-se un certificat digital SSL de 128 de biti eliberat de o autoritate recunoscuta international, in colaborare cu EuPlatesc.ro Evolved Ecommerce. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. UJmag.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

6. LIMITAREA RESPONSABILITATII
In niciun caz UJmag.ro si furnizorii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, derivate din utilizarea site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora.

Desi face toate eforturile in acest sens, UJmag.ro nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea Siteu-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor) ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi. Prin urmare, UJmag.ro nu isi asuma costurile referitoare la asistenta tehnica si repararea eventualelor daune. In nici un caz UJmag.ro nu poate fi facut raspunzator pentru daune, directe sau indirecte, derivate din utilizarea sau limitarea accesului la site.

Parti ale continutului site-ului pot fi furnizate de terte persoane cu care UJmag.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. UJmag.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta prezinta caracter publicitar sau nu. De asemenea, UJmag.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din site sau care fac trimitere spre site.

?n legatura cu disponibilitatea, exactitatea, gradul de incredere si continutul site-ului, nu se acorda nici un fel de garantie, explicita sau implicita, inclusiv, dar fara limitare la garantii de proprietate sau de neincalcare a drepturilor sau garantii implicite de vandabilitate sau de oportunitate in raport cu un anumit scop.

UJmag.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de daune directe, indirecte, ocazionale, speciale sau conexe, pentru nici un fel de profituri pierdute sau intreruperi ale unor afaceri, care rezulta din folosirea sau din incapacitatea de a folosi Site-ul, chiar daca UJmag.ro a fost avertizat in legatura cu posibilitatea aparitiei unor astfel de daune.

Esti de acord sa despagubesti si sa protejezi UJmag.ro de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru consultanta juridica, facute de tine sau de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la acesta, violarii termenilor si conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert din motive neimputabile UJmag.ro.

UJmag.ro nu garanteaza continuitatea, neintreruperea sau securitatea accesului la site-ul UJmag.ro sau la alte servicii.

UJmag.ro nu ?si asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute ?n aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate ?n afara controlului sau, incluz?nd dar nelimit?ndu-se la evenimente de forta majora sau activitatea unei terte persoane.

7. TERMENI SI CONDITII ADITIONALI

Prezentului document ii sunt incorporate si fac parte integranta din acesta, cu care se si completeaza, urmatoarele:
- CONDITII GENERALE DE VANZARE
- PROTECTIA DATELOR PERSONALE

8. MODIFICARI
UJmag.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara nicio formalitate si fara preaviz. UJmag.ro se angajeaza sa publice orice modificare intervenita prezentului acord. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat.

?

Accesul in Site si folosirea Serviciilor dupa momentul notificarii, implica faptul ca tu ti-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

UJmag.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Site-ului sau, fara vreo notificare prealabila si fara nicio formalitate. De asemenea, UJmag.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut din Site, comunicand sau nu aceasta utilizatorului.9. DISPUTE
Rezolvarea oricaror controverse derivate din sau in legatura cu prezentul acord sau, in orice mod, referitoare la Site si la Produse si Servicii, se va face pe cale amiabila. Orice eventuala reclamatie va trebui trimisa la adresa de posta electronica office[at]ujmag.ro.
Orice notificare catre UJmag.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul UJmag.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
In materie se aplica legea romana.

Daca ai probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discuti, poti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Arghir Florin, tel 0733.673.555, comenzi[at]ujmag.ro.

10. SUGESTII
Pentru orice ?ntrebari sau sugestii ne puteti scrie pe office[at]ujmag.ro sau puteti folosi sectiunea ?contact? din portal (www.ujmag.ro/contact/).

Te rugam sa raportezi problemele legate de dreptul de proprietate intelectuala la adresa de e-mail office[at]ujmag.ro.

Acest document a suferit ultima modificare la data de 1 noiembrie 2011.

?

Conditii generale de vanzare

Prezentul document reglementeaza utilizarea procedurii de vanzare aplicabila pe http://www.ujmag.ro, (numit, in continuare, "Site") pentru toate serviciile si produsele oferite, prin intermediul acestui Site (numite, in continuare, "Servicii") de catre S.C. Universul Juridic Magazin S.R.L. (numit, in continuare, "ujmag", "noi", "noastra") utilizatorului care acceseaza Site-ul.

Prezentul document se completeaza cu Termeni si conditii si cu Protectia datelor personale, care fac parte integranta din acesta si pe care te rugam sa le consulti.1. INREGISTRAREA

2. INCHEIREA CONTRACTULUI

3. ACHIZITIA

4. MODALITATEA DE PLATA

5. MODALITATEA DE LIVRARE SI COSTURILE DE EXPEDIERE

6. GARANTII

7. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA

8. RECLAMATII

9. RESPONSABILITATEA TERTILOR

10. DISPUTE

?

1. INREGISTRAREA

Pentru a putea efectua achizitii pe www.ujmag.ro, inregistrarea nu este obligatorie. Daca doresti sa iti creezi un cont de utilizator si sa beneficiezi de toate avantajele si facilitatile pe care ti le punem la dispozitie, o poti face accesand link-ul "Creeaza cont". Link-ul te va conduce in pagina de inregistrare unde ti se va cere sa completezi datele cele de necesare autentificarii.
Pentru a putea face confirmarea inregistrarii este nevoie ca la inregistrare sa declari o adresa valida de e-mail.
Te rugam sa introduci date reale de identificare. In functie de aceste date se va emite factura si se va efectua livrarea comenzilor tale.
Prelucrarea datelor tale personale se va face in conformitate cu Politica noastra de confidentialitate , pe care te invitam sa o consulti.
In cadrul procedurii de achizitie, te obligi:
1) sa furnizezi date adevarate, exacte si complete despre tine, adresa de facturare si de livrare, asa cum este specificat in formularul de ?nregistrare;
2) sa mentii sau sa actualizezi datele de ?nregistrare, ori de cate ori intervine vreo schimbare.

?2. INCHEIREA CONTRACTULUI

Contractele incheiate cu UJmag.ro prin intermediul acestui Site vor fi reglementatate, dupa caz, de O.G. nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea nr. 51/2003 pentru aprobarea O.G. nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, Legea nr. 148/2000 privind publicitatea, Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si normele de drept comun incidente.

Contractul stipulat intre UJmag.ro si Client se va considera incheiat in momentul in care comanda facuta de Client - cu respectarea procedurii de achizitie indicata pe Site - a ajuns la cunostiinta noastra, in principiu dupa apasarea butonului ?Trimite comanda? existent in pagina ?Cosul meu de cumparaturi?.

?

Comanda facuta de catre Client prin intermediul Site-ului va fi considerata obligatorie pentru UJmag.ro doar daca intreaga procedura de achizitie a fost completata corect, fara evidentierea niciunui mesaj de eroare din partea Site-ului. In cazul in care Clientul a ales drept modalitate de plata "plata prin card", va fi necesara si confirmarea debitarii contului tau de catre societatea bancara. UJmag.ro nu raspunde de disfunctionalitatile ce depind de alti operatori.
De asemenea, comanda facuta de catre Client se considera obligatorie pentru acesta din momentul in care procedura de achizitie a fost incheiata.
Prin efectuarea si trimiterea comenzii, Clientul recunoaste si declara ca a luat cunostiinta de toate indicatiile furnizate in timpul procedurii de achizitie si ca accepta integral prezentul document.
Atentie!Clientul care, cu rea-credinta, refuza sa ridice si sa achite comanda facuta, este obligat sa suporte contravaloarea cheltuielilor de ambalare si expediere a comenzii efectuate si neonorate si da dreptul UJmag.ro sa considere contractul de achizitie reziliat de drept.

3. ACHIZITIA

Clientul va putea achizitiona doar produsele existente pe stoc la momentul efectuarii comenzii, asa cum acestea sunt descrise in Site. Toate produsele disponibile pe Site (carti, reviste, abonamente etc.) pot fi achizitionate atat on-line, cat si prin telefon, fax sau e-mail.
Atentie! Doar comenzile efectuate pe Site beneficiaza de reducerile indicate.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are caracter informativ si reprezinta intrarea in faza de procesare a acesteia. Statusul comenzii se poate vedea in contul clientului, daca aceasta figureaza cu ?Inregistrata?, atunci comanda a fost acceptata.

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator. Pentru motive justificate UJMAG.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel UJMAG.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al UJMAG.RO, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea de confirmare va contine codul tau de client, data si ora efectuarii comenzii, indicarea produselor achizitionate, valoarea acestora, cheltuielile de livrare, datele funizate de tine pentru facturare si pentru livrare, modalitatea de plata si de livrare aleasa, valoarea totala a comenzii, rabatul acordat si totalul comenzii.
Atentie! Clientul isi asuma intreaga responsabilitate in situatia in care comunica UJmag.ro o adresa de e-mail necorespunzatoare sau falsa. Acest fapt exonereaza UJmag.ro de raspundere, iar contractul de achizitie se considera valabil incheiat.
Clientul are obligatia sa verifice corectitudinea datelor continute in comunicarea de confirmare si sa ne semnaleze imediat orice erori sau omisiuni.

In cazul in care Clientul nu onoreaza comanda facuta sau in cazul in care nu ne instiinteaza in termen de 12 ore de la data efectuarii comenzii asupra imposibilitatii onorarii acesteia, ne rezervam dreptul sa solicitam Clientului plata in avans a ulterioarelor comenzi. Prin aplicarea acestei masuri, Clientul nu va pierde calitatea de membru pe care deja a dobandit-o.

4. MODALITATEA DE PLATA
a) Card de credit
In cazul efectuarii platii prin aceasta modalitate, societatea bancara va emite ordinul de debitare a contului tau pentru valoarea comenzii efectuate.
Toate platile on-line efectuate de tine vor fi procesate de EuPlatesc.ro, prin intermediul unui sistem securizat PayU, ce iti ofera deplina confidentialitate si siguranta.
In cazul platii on-line cu cardul, datele tale vor fi procesate exclusiv de EuPlatesc.ro, titularul cardului de credit furnizand propriile date direct societatii EuPlatesc.ro.
Procedura: In cazul platilor prin card se solicita introducerea datelor de card. Aceasta se face direct in ecrane aflate in gestiunea sistemelor bancare, solutia Evolved Ecommerce fiind certificata in sistemul Visa si MasterCard 3-D Secure. Detaliile de card nu sunt accesibile nici societatii EuPlatesc.ro nici UJmag.ro. Banca emitenta a cardului va autoriza sau nu tranzactia.
Dupa autorizarea tranzactiei de catre banca (in sistem Secure), Evolved Ecommerce aplica automat filtrele proprii Antifrauda, autorizand final tranzactia. In aceasta situatie comerciantul este notificat prin e-mail sau in sistem IPN si isi va organiza in mod corespunzator livrarea. De asemenea, cumparatorul este notificat prin e-mail despre aceasta.
In cazul anularii comenzii, se va anula si debitarea contului tau. Termenul in care se va produce efectiv anularea debitarii, depinde in exclusiv de societatea bancara. Nici UJmag.ro, nici EuPlatesc.ro nu vor putea fi facute responsabile pentru eventuale daune, directe sau indirecte, produse de eventuala intarziere a anularii debitarii contului tau de catre societatea bancara.
UJmag.ro nu ia cunostiinta si nu stocheaza, in niciun moment din cadrul procedurii de comanda cu plata online, datele referitoare la cardul de credit al Clientului. Aceste date nu sunt pastrate in arhivele informatice ale UJmag.ro. In niciun caz nici UJmag.ro, nici EuPlatesc.ro nu vor putea fi facute responsabile pentru eventuala folosire neautorizata a cartii de credit din partea tertilor.
In urma tranzactionarii, ti se va debita doar suma totala de plata confirmata de tine.

b) Ramburs
Modalitatea de plata ramburs este subiectul limitelor indicate in procedura de achizitie de pe site.
Alegand acesta optiune de plata, vei plati direct curierului sau oficiului postal care iti va inmana coletul, in functie de modalitatea de expeditie aleasa.
Suma platita in numerar la livrarea coletului trebuie sa corespunda cu suma totala de plata a comenzii tale, atfel cum rezulta din factura si din e-mail-ul de confirmare a comenzii tale trimis de UJmag.ro la adresa de posta electronica cu care ati subscris in acest sens.

c) Transfer bancar
Dedicata in special persoanelor juridice, plata prin transfer bancar se va putea face la urmatoarele date:
S.C. Universul Juridic Magazin S.R.L.
Sediu: Str. Iuliu Maniu, nr. 7, Bucuresti, Sector 6
Registrul Comertului nr. J40/4645/2008
CUI: RO 23487948
Cont nr. RO22BUCU1242233762021RON
ALPHA BANK
RO 32 TREZ 7055 069X XX00 5293 TREZORERIA SECTOR 5,
Cap. Soc. 210 lei
DEPARTAMENT VANZARI
Tel: 021.312.22.21
Mobil: 0733.673.555
Fax: 021.317.03.30
E-mail: comenzi [at] ujmag.ro

Transferul bancar va trebui sa fie efectuat in termen de trei zile lucratoare de la primirea unui e-mail sau fax din partea UJmag.ro. Clientul va trebui apoi sa trimita catre UJmag.ro o copie a transferului bancar la urmatorul numar de fax: 021.317.03.30 Ordinul de plata trebuie sa fie semnat si stampilat. Debitarea sumei in contul UJmag.ro se va face in termen de circa patru zile lucratoare, in functie de politica fiecarei banci in parte. Odata confirmat transferul, expedierea coletului se va face in termen de 12 ore.
In functie de relatia fiecarui client cu UJmag.ro, expedierea coletului se va putea face si din momentul primirii ordinului de plata.
In situatia in care transferul nu s-a efectuat in termen de sapte zile lucratoare de la primirea facturii proforme, comanda se considera anulata.

5. MODALITATEA DE LIVRARE SI COSTURILE DE EXPEDIERE

a) Livrarea
Se face numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciilor de curierat rapid sau al Postei Romane.
Modalitatea de livrare va putea fi aleasa de tine, independent de valoarea comenzii. Pentru comenzile a caror valoare nu se incadreaza in pragurile de mai jos, tu suporti cheltuielile de expediere.
Livrarea se face in urmatoarea zi lucratoare efectuarii comenzii. Comenzile efectuate vineri, sambata si duminica se vor livra luni. Comenzile efectuate in sarbatorile legale se vor livra in prima zi lucratoare imediat urmatoare.
b)
Costurile de expediere vor fi suportate dupa cum urmeaza:
A. In Bucuresti:
Livrarea se va face prin firma de curierat Bookurier. Tariful de expediere este de 10 lei/colet. Pentru comenzi mai mari de 200 lei, expedierea comenzii tale se va face gratuit.

B. In tara:

? Livrarea se poate face prin curier rapid cu DPD Curier, tariful de expediere fiind de 15 lei/colet. Pentru comenzi mai mari de 300 lei, expedierea comenzii tale se va face gratuit.

? Livrarea se poate face prin Posta Romana, tariful de expediere fiind de 15 lei/colet. Pentru comenzi mai mari de 300 lei, expedierea comenzii tale se va face gratuit.

Important! In cazul in care nu onorezi comanda facuta sau in cazul in care nu ne instiintezi in termen de 6 ore de la data efectuarii comenzii asupra imposibilitatii onorarii acesteia, ne rezervam dreptul sa iti solicitam plata in avans a viitoarelor tale comenzi.
Te informam ca prin aplicarea acestei masuri nu vei pierde calitatea de membru pe care deja ai dobandit-o.


Pot exista si cazuri rare, independente de noi, cand durata expedierii prin curier rapid poate depasi 48 ore, dar nu mai mult de 60 ore.

Pentru comenzi mai mari de 300 lei, expedierea comenzii tale se va face prin "Posta Romana", durata expedierii fiind de 3-6 zile lucratoare de la data livrarii. Vei fi instiintat printr-un aviz postal sa te prezinti la cel mai apropiat oficiu postal pentru a plati si ridica comanda efectuata.

Atentie! Te informam ca, in situatia in care au trecut 5 zile de la efectuarea comenzii si nu ai primit avizul postal, poti merge la oficiul postal de care apartine adresa de livrare pe care ai introdus-o in formularul de comanda pentru a ridica comanda ta.

Atentie! In cazul in care nu onorezi comanda facuta sau in cazul in care nu ne instiintezi in termen de 12 ore de la data efectuarii comenzii asupra imposibilitatii onorarii acesteia, ne rezervam dreptul sa iti solicitam plata in avans a viitoarelor tale comenzi.
Te informam ca prin aplicarea acestei masuri nu vei pierde calitatea de membru pe care deja ai dobandit-o.

6. GARANTII
Produsele vandute de UJmag.ro sunt insotite de garantia legala a producatorului.
Produsele neconforme, care prezinta defecte de fabricatie, vor fi substiuite fara nici un cost pentru Client.

7. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA
Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014) Aveti dreptul de a renunta unilateral la produsele achizitionate, in termen de 14 zile calendaristice si se aplica doar produselor achizitionate la distanta de pe site-ul www.UJMAG.ro.

In mod obligatoriu, in cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala, consumatorul trebuie sa trimita catre libraria UJmag.ro o notificare scrisa inainte de expirarea termenului de 14 zile indicat in paragraful anterior. Notificarea se poate trimite atat la adresa noastra de e-mail comenzi[at]ujmag.ro, cat si la adresa noastra fizica de contact, folosint formularul de AICI. Va informam ca in cazul neexercitarii dreptului de denuntare unilaterala in termenul legal, nu veti mai putea renunta la produsele achizitionate.

Plata returnarii pachetului revine clientului, urmand ca Universul Juridic Magazin S.R.L. sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.

Livrarea produselor aflate in precomanda depinde in mod exclusiv de disponibilitatea stocului.
In mod obligatoriu, produsele vor fi returnate de catre consumator prin aceeasi modalitate de livrare folosita pentru comanda lor (curier rapid sau posta). Cheltuielile ocazionate cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator.

In cazul acceptarii produselor returnate, rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 (treizeci) de zile de la primirea produselor de catre UJmag.ro.

8. RECLAMATII
Orice eventuala reclamatie va trebui trimisa la adresa de posta electronica suport[at]ujmag.ro sau scriindu-ne la S.C. Universul Juridic Magazin S.R.L., bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, Cladirea Apaca, sector 6, Bucuresti

9. RESPONSABILITATEA TERTILOR
UJmag.ro nu este responsabil de activitatea tertilor ce, in calitate de auxiliari autonomi, intervin in gestionarea sau efectuarea operatiunilor de plati, de livrare a produselor sau orice alta operatiune conexa executarii contractelor incheiate prin intermediul Site-ului.

10. DISPUTE
Prezentul acord va fi interpretat si guvernat de legea romana in vigoare. Rezolvarea oricaror controverse derivate sau in legatura cu prezentul acord sau, in orice mod, referitoare la Site si la Produse, se va face pe cale amiabila. Aceasta nu inlatura competenta instantelor romane de drept comun.
Orice notificare catre UJmag.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

Protectia datelor personale

Prezentul document reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientilor cu ocazia vizitei acestora si a efectuarii unei comenzi pe site-ul www.ujmag.ro (?Site-ul?), precum si in vederea integrarii de servicii ce maresc functionalitatea Site-ului.

?

Prezentul document se completeaza cu Termeni si conditii si cu Conditii generale de vanzare, care fac parte integranta din acesta si pe care te rugam sa le consulti.

?

?

1. IDENTITATEA OPERATORULUI

2. OBIECT

3. CE DATE COLECTAM DE LA TINE

4. SCOPUL COLECTARII DATELOR

5. FACULTATIVITATEA FURNIZARII DATELOR SI CONSECINTELE REFUZULUI DE A LE FURNIZA

6. MODALITATEA PRELUCRARII

7. CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTR?

8. CUM PROTEJAM DATELE DUMNEAVOASTR?

9. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE SI EXERCITAREA ACESTORA

10. STOCAREA DATELOR

11. SCOPUL GESTION?RII DATELOR

12. TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCR?RII DATELOR

13. MODIFICARI

?

1. IDENTITATEA OPERATORULUI

?

Operatorul se indentifica prin Universul Juridic Magazin S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Str. Iuliu Maniu, nr. 7, corp C, parter, spa?iul B16, Bucuresti, Sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4645/2008, CUI RO 23487984, denumit in cele ce urmeaza ?ujmag?, ?UJmag.ro?, ?noi?, ?Site?.

?

2. OBIECT

?

Prezentul document reflecta preocuparea constanta pe care UJmag.ro o are fata de interesele dumneavoastr? personale, fiind unul dintre modurile prin care intelegem sa iti v? ar?t?m c? apreciem increderea acordata, astfel incat vizita dumneavoastr? pe Site sa fie cat mai placuta si lipsita de consecinte pe care nu le pute?i prevedea.

?

V? stam la dispozitie pentru orice intrebare sau neclaritate referitoare la termenii si continutul prezentului document si v? rugam sa sa ne contacta?i la urmatoarea adresa de e-mail: gdpr[at]universuljuridic.ro.

?

V? informam ca acest document a fost intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare privitoare la protectia datelor cu caracter personal si se completeaza cu acestea.

?

3. CE DATE COLECTAM DE LA DUMNEAVOASTR?

?

UJmag.ro foloseste urmatoarele modalitati de colectare a datelor cu caracter personal (denumite, in continuare, ?date?): rapoarte de trafic inregistrate de serverul care gazduieste Site-ul (date de navigare), furnizarea voluntara de catre utilizator, cookie-uri.

?

3.1. Date de navigare

?

Sistemele informatice si procedurile software pe care se bazeaza functionarea Site-ului achizitioneaza, in cursul normalei lor functionari, cateva informatii a caror colectare si transmitere este necesara pentru buna functionare a protocoalelor de comunicare Internet. Aceste informatii nu sunt colectate pentru a fi asociate cu subiecti identificabili, dar, prin natura lor, ar putea ca in cazuri speciale prevazute de lege, sa conduca la identificarea utilizatorilor.

?

In aceasta categorie de date intra adresele IP sau numele domeniului calculatorului, adresele URI ale resurselor accesate, orarul vizitei utilizatorului, metoda utilizata pentru a interoga serverul, dimensiunea fisierului accesat, codul numeric care indica stadiul interogarii serverului (accesat, eroare etc.) si alti parametri referitori la sistemul de operare si la mediul informatic al utilizatorului.

?

V? informam ca atunci cand vizita?i Site-ul, serverul inregistreaza automat toate aceste date, asa cum se intampla in cazul tuturor operatorilor.

?

Datele indicate vor fi utilizate doar cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea Site-ului, si pentru a-i putea controla corecta functionare. Datele ar putea sa fie utilizate de ujmag si in vederea stabilirii raspunderii in cazul savarsirii unor infractiuni informatice, cu scopul principal de a va garanta securitatea si siguranta in timpul navigarii.

?

3.2. Date furnizate voluntar de dumneavoastr?

?

Dumneavoastr? ve?i putea sa ne furniza?i voluntar propriile date personale, ori de cate ori veti dori sa efectuati comenzi on-line sau in cazul in care doriti doar sa va inscrieti la serviciul ?newsletter?. Tipul de informatii colectate de la dumneavoastr? prin intermediul Site-ului se va face in conformitate cu finalitatile indicate la punctul 4, intitulat ?Scopul colectarii datelor?. Unele din datele colectate in acest mod pot sa aiba caracter obligatoriu, fiind indispensabile pentru a putea raspunde solicitarii facute de dumneavoastr?. Datele cu caracter obligatoriu sunt evidentiate cu un asterisc [*] fata de cele cu caracter facultative, nemarcate.

?

Furnizarea voluntara a datelor dumneavoastr? implica si acordarea consimtamantului in vederea utilizarii acestora pentru scopurile pentru care au fost colectate, in lipsa acestuia noi neputand onora comanda pe care o face?i.

?

3.3. Cookie-uri

?

Ujmag nu foloseste pentru colectarea datelor dumneavoastr? asa-numitele ?cookie-uri persistente?, de nici un tip, pentru a urmari utilizatorii. V? informam ca ujmag ar putea folosi cookie-uri si alte informatii tehnice pentru a personaliza accesul dumneavoastr? la Site.

?

Ujmag se foloseste si de asa- numitele ?cookie-uri de sesiune?, ce nu sunt memorate de calculatorul dumneavoastr? in mod persistent si care sunt eliminate odata cu inchiderea browser-ului, cu scopul de a v? pune la dispozitie cu toate functionalitatile Site-ului si pentru v? face navigarea mai usoara.

?

Folosirea acestor cookie-uri este strict limitata la transmiterea identificatorilor de sesiune (numere cauzale generate de server), necesari in vederea atingerii scopului prevazut in paragraful precedent.

?

4. SCOPUL COLECTARII DATELOR

?

Scopul colectarii datelor este exclusiv acela de a putea raspunde solicitarii dumneavoastr?, eficient si promp, in toate etapele procedurii de achizitie: verificarea corectitudinii datelor introduse de dumneavoastr? in formularul de comanda, verificarea comenzii dumneavoastr?, emiterea facturii pentru produse comandate de dumneavoastr?, precum si pentru a v? putea contacta in situatia in care apar neclaritati in legatura cu ducerea la bun sfarsit a comenzii.De asemenea, furnizarea voluntara a datelor dumneavoastr? implica si acordarea consimtamantului asupra prelucrarii acestora de catre UJmag.ro.

?

Operatorul gestioneaz? ?i proceseaz? datele pentru a-i servi ?n urm?toarele scopuri:

4.1. Scopurile gestion?rii datelor: a) efectuarea comenzilor (nume, adres? de livrare); b) controlul execut?rii serviciului (nume, num?r de telefon, adres? de e-mail); c) prevenirea abuzurilor (nume, num?r de telefon, adres? de e-mail); d) identificarea Utilizatorilor ?i diferen?ierea ?ntre ace?tia (numele, num?rul de telefon, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, numele de utilizator); e) contact (nume, num?r de telefon, adresa de e-mail); f) prezentarea statisticilor (pseudonimie) g) marketing direct (nume, e-mail); h) exercitarea drepturilor privind relatia juridica cu utilizatorii (clientii) (numele, adresa de facturare, numarul de telefon, adresa de e-mail) i) indeplinirea obligatiilor (nume, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa postala); j) emiterea facturilor (numele, adresa de facturare).

?

4.2. Utilizatorii ??i pot da consim??m?ntul personal sau electronic prin utilizarea Website-ului ?i prin ?nscrierea la buletinul informativ/verificarea c?su?ei ?n timpul procesului de ?nregistrare/efectuare a comenzilor/solicitarea de informa?ii ale Utilizatorului pentru a-i contacta ?n scopul marketingului direct sau al publicit??ii electronice (newsletter, e-mail, SMS, etc.) utiliz?nd contactele furnizate. Consim??m?ntul poate fi retras oric?nd, f?r? vreo tax?, limitare sau justific?re; ?n plus, consim??m?ntul poate fi retras ?ntr-un mod care este stabilit ?n fiecare newsletter. De asemenea, consim??m?ntul poate fi retras printr-o declara?ie trimis? la sediul Operatorului. ?n cazul unei comenzi ?n a?teptare, retragerea consim??m?ntului prev?zut ?n acest Punct (cu privire la newsletter) nu afecteaz? executarea comenzii. ?n conformitate cu Art. 7 Punctul (3) ?i Art. 13 Punctul (2) lit. (c) din GDPR, retragerea consim??m?ntului nu afecteaz? legalitatea gestion?rii ?i prelucr?rii anterioare a datelor pe baza consimtamantului dat ?n trecut.

?

4.3. ?n toate cazurile ?n care Operatorul inten?ioneaz? s? utilizeze datele personale furnizate ?n alte scopuri dec?t scopul original al ?nregistr?rii, acesta trebuie s? ?l informeze pe utilizator ?i s? primeasc? consim??m?ntul direct prealabil al acestuia, oferind ?n plus utilizatorului posibilitatea de a interzice utilizarea datelor sale personale.

?

4.4. Plasarea comenzilor pe Website nu necesit? implicit o ?nregistrare. ?n func?ie de nevoile utilizatorilor, exist? dou? niveluri de utilizare a site-ului:

?

11.4.1. Pentru utilizatori ne?nregistra?i: Numele Prenumele E-mail Num?rul de telefon Parola Profesia Jude? Adresa de livrare Adresa de facturare

?

Domeniul de aplicare al datelor gestionate ?i prelucrate este determinat de executarea ordinului (nume, adres? de livrare), contact (nume, num?r de telefon, e-mail) ?i emiterea facturii (numele, adresa de facturare).

?

11.4.2. Pentru utilizatori ?nregistra?i: Numele Prenumele E-mail Num?rul de telefon Parola Profesia Jude? Adresa de livrare Adresa de facturare

?

Domeniul de aplicare al datelor gestionate ?i prelucrate este determinat de executarea ordinului (nume, adres? de livrare), contact (nume, num?r de telefon, e-mail) ?i emiterea facturii (numele, adresa de facturare).

?

5. CARACTERUL FACULTATIV AL FURNIZARII DATELOR SI CONSECINTELE REFUZULUI DE A LE FURNIZA

?

UJmag.ro va informeaza ca sunteti liber sa ne furnizati sau nu datele dumneavoastra in formularul de comanda de pe Site sau oricum indicate in solicitarile pe care ni le adresati in mod direct.

?

De asemenea, va informam ca nefurnizarea datelor dumneavoastra in mod voluntar si liber, atrage imposibilitatea ca sa obtineti ceea ce ati solicitat sau sa nu puteti efectua comanda dorita.

?

Ujmag va colecta de la dumneavoastr? doar datele strict necesare finalizarii comenzii sau transmiterii unui raspuns la solicitari facuta de dumneavoastr?.

?

6. MODALITATEA PRELUCRARII

?

Datele dumneavoastr? personale sunt prelucrate prin intermediul instrumentelor automatizate si pentru timpul strict necesar atingerii scopului pentru care au fost colectate.

?

Masuri specifice de siguranta sunt adoptate pentru prevenirea folosirii nelegale si abuzive a datelor dumneavoastr?, precum si impotriva accesului neautorizat si pierderii acestora. In acest sens, sesiunile securizate vor fi usor identificate prin:

?

  • aparitia simbolului unui lacat inchis de culoare galbena si
  • prin colorarea intr-o nuanta de galben inchis a campului specific adresei URL.

?

7. CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTR?

?

Datele colectate de la dumneavoastr? vor fi prelucrate numai cu scopul prevazut in acest document si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.

?

Universul Juridic Magazin nu va dezvalui nici un fel de data personala a dumneavoastr?, care sa permita unor terte persoane sa va indentifice si nu va permite accesul tertilor la aceste date fara consimtamantul dumneavoastr? prealabil si expres exprimat in scris.

?

Universul Juridic Magazin poate dezvalui, insa, datele dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care dezvaluirea este impusa de lege.

?

Va informam ca la datele dumneavoastr? vor putea avea acces angajatii ujmag, cu unicul scop de a executa in mod corect toate operatiunile necesare gestionarii comenzii si solicitarilor dumneavoastr?. Lista acestor persoane va poate fi pusa la dispozitie numai in urma unei solicitari exprese exprimata in scris de dumneavoastr?, datata si semnata, in atentia ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, parter, spatiul B16, sector 6. De asemenea, la anumite date furnizate de dumneavoastr? pot avea acces societatile comerciale imputernicite ale UJMAG, precum si angajati ai acestora - curierat rapid sau Posta Romana ? in vederea si ca urmare a procesului de manipulare a comenzilor efectuate de dumneavoastr?, pentru indeplinirea scopului descris la art. 4.

?

8. CUM PROTEJAM DATELE DUMNEAVOASTR?

?

Universul Juridic Magazin se angajeaza sa mentina un standard ridicat de siguranta in ceea ce priveste protectia si confidentialitatea datelor dumneavoastr?, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare, cu ajutorul noile dezvoltari tehnologice.

?

Protocoale criptografice 1. Prin utilizarea protocolului de securitate SSL asigur?m securitatea datelor dvs cu caracter personal prin criptarea informatiilor pe care le furniza?i. 2. Asigur?m protejarea informa?iilor despre carduri bancare, parole ?i orice date cu caracter personal pe care dvs le furniza?i ?mpotriva intercept?rii ori a folosirii de c?tre o ter?? parte prin intermediul certificatului SSL. 3. Furnizorul certificatului SSL: GoDaddy.com, LLC, 14455 N Hayden Rd Ste 226 Scottsdale, AZ 85260-6993, Email: support@godaddy.com. Tel: 020 7084 1810

?

Deoarece siguranta absoluta in cadrul transmisiilor de date prin intermediul internetului nu este absoluta si nici nu poate fi garantata de nimeni, ujmag va sfatuieste sa pastrati in loc sigur parolele si datele de acces la Site-ul nostru, sa nu le dezvalui altor persoane si sa iesi din orice sesiune de lucru folosind optiunea ?Sign Out?, ?Log Out?, ?Iesire?, atunci cand va aflati intr-un punct public de acces la internet.

9. Exercitarea drepturilor persoanei vizate

?

9.1. ?n cazul ?n care un Utilizator ?i solicit? Operatorului s? ?tearg? datele sale personale din registru, Operatorul efectueaz? f?r? ?nt?rziere aceast? ?tergere a datelor furnizate de c?tre Utilizator ?n trecut.

?

9.2. Cererea de ?tergere a datelor/de a fi uitat poate fi depus? ?n format electronic prin intermediul adresei de e-mail gdpr [arond] universuljuridic.ro sau ?n format tip?rit la punctul de lucru al operatorului printr-o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia S.C. ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, cladirea Apaca, sector 5.

?

9.2.1. ?n cazul cererii de ?tergere a informa?iilor (retragerea consim??m?ntului pentru gestionarea datelor), datele stocate de Operator nu mai pot fi gestionate ?i prelucrate ?ncep?nd cu ziua ?n care a fost primit? cererea.

?

9.2.2. ?n cazul cererii de a fi uitat, Operatorul va ?terge din registru toate leg?turile c?tre datele prelucrate legal, care au fost furnizate ?nainte de primirea cererii, profilul Utilizatorului ?i deciziile sale automate.

?

9.3. Dac? au existat modific?ri ale datelor furnizate ?n trecut, Utilizatorul are dreptul s? solicite modificarea datelor sale ?n baza de date. Cererea de modificare poate fi depus? ?n mod electronic prin intermediul adresei de e-mail gdpr [arond] universuljuridic.ro sau ?n format tip?rit la sediul operatorului printr-o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, parter , spatiul B16, sector 6.

?

9.4. Datele personale vor fi blocate ?n loc de ?tergere de c?tre Operator, dac? acest lucru este cerut de Utilizator sau dac? exist? motive ?ntemeiate s? se cread? c? ?tergerea ar putea afecta interesele legitime ale Utilizatorului. Datele blocate vor fi prelucrate numai ?n scopul care a ?mpiedicat ?tergerea acestora. Datele restric?ionate pot fi tratate numai cu consim??m?ntul Utilizatorului sau pentru prezentarea, validarea sau protejarea revendic?rilor legale sau protejarea altor drepturi ale unei persoane fizice sau juridice sau ?n interes public (Dreptul la restric?ionarea gestion?rii datelor).

?

9.5. ?n cazul ?n care Operatorul refuz? s? se conformeze cererii de rectificare, blocare sau ?tergere a Utilizatorului, motivele factuale sau legale pe care se bazeaz? decizia de respingere a cererii de rectificare, blocare sau ?tergere vor fi comunicate ?n scris ?n termen de 30 de zile de la data cererii. ?n cazul ?n care rectificarea, blocarea sau ?tergerea sunt refuzate, operatorul de date informeaz? persoana vizat? cu privire la posibilit??ile de a promova o cale de atac sau de a depune o pl?ngere la autoritate.

?

9.6. Utilizatorul are dreptul de a se opune prelucr?rii ?i gestion?rii datelor sale:

?

a. dac? prelucrarea sau divulgarea se efectueaz? numai ?n scopul ?ndeplinirii obliga?iei legale a Operatorilor sau al exercit?rii drepturilor ?i intereselor legitime ale operatorului, ale destinatarului sau ale unui ter?, cu excep?ia cazului ?n care prelucrarea este obligatorie;

?

b. dac? datele cu caracter personal sunt utilizate sau divulgate ?n scopuri de marketing direct, sondaje de opinie public? sau cercetare ?tiin?ific?; ?i

?

c. ?n toate celelalte cazuri prev?zute de lege.


9.6.1. ?n cazul unei obiec?ii a Utilizatorului, Operatorul nu va avea dreptul la o gestionare ulterioar? a datelor dec?t dac? demonstreaz? c? gestionarea datelor este justificat? de motive legitime, conving?toare care prevaleaz? asupra intereselor ?i drepturilor Utilizatorului sau care au leg?tur? cu transmiterea, validarea sau protec?ia dreptului ?n justi?ie.


9.6.2. ?n ceea ce prive?te datele gestionate pe temeiul juridic (Art. 6, Punctul (1) lit. d) ?i f)) copil. (interes legal) ?n loc de solicitarea de ?tergere a datelor/de a fi uitat Utilizatorul are dreptul s? se opun? prelucr?rii ?i gestion?rii datelor sale.
9.6.3. ?n cazul unei obiec?ii, Operatorul trebuie s? investigheze cauza obiec?iei ?n cel mai scurt timp posibil ?ntr-un interval de 15 zile, s? decid? dac? da curs obiec?iei ?i s? ?l notifice pe Utilizator ?n scris despre decizia sa.

9.7. Utilizatorii au dreptul s? solicite informa?ii privind gestionarea datelor lor personale.

?

9.7.1. Cererea de informa?ii poate fi depus? ?n format electronic prin intermediul adresei de e-mail gdpr [arond] universuljuridic.ro sau ?n format tip?rit la punctul de lucru al operatorului printr-o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia S.C. ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, cladirea Apaca, sector 5.

?

9.7.2. La cererea Utilizatorului, Operatorul ?i va furniza acestuia informa?ii despre datele prelucrate, sursele de unde au fost ob?inute, scopul, motivele ?i durata administr?rii, numele ?i adresa destinatarilor ?i toate activit??ile legate de gestionarea datelor.

9.7.3. Operatorul r?spunde f?r? ?nt?rziere solicit?rilor de informa?ii ?i furnizeaz? informa?iile solicitate ?ntr-o form? inteligibil?, ?ntr-un format adecvat pentru Utilizator c?t mai cur?nd posibil, dar nu mai t?rziu de 30 de zile.

?

9.7.4. Informa?iile privind persoana ?n cauz? sunt furnizate gratuity, pentru orice categorie de date, o dat? pe an. Informa?ii suplimentare privind aceea?i categorie de date pot fi supuse unei taxe. Valoarea acestei taxe poate fi stabilit? printr-un acord ?ntre p?r?i. ?n cazul ?n care se efectueaz? o plat? ?n leg?tur? cu datele prelucrate ?n mod ilegal de c?tre Operator sau dac? cererea a condus la rectificare, plata este rambursat?.

?

9.7.5. Operatorul poate refuza furnizarea de informa?ii persoanei vizate. ?n cazul refuzului de a furniza informa?ii, Operatorul ?i va comunica Utilizatorului ?n scris motivele legale de refuz precum si despre posibilit??ile de a promova o cale de atac sau de a depune o pl?ngere la Autoritatea Na?ional? de Supraveghere a Prelucr?rii Datelor cu Caracter Personal.

?

9.8. Portabilitatea datelor

?

9.8.1. ?n conformitate cu Art. 20 din GDPR, Utilizatorul are dreptul de a primi datele furnizate cu privire la el ?ntr-un format structurat, utilizat ?n mod obi?nuit ?i care poate fi citit de sisteme informatice ?i are dreptul de a transmite aceste date unui alt procesator de date.

?

9.8.2. ?n exercitarea dreptului s?u la portabilitatea datelor ?n conformitate cu alineatul (1), Utilizatorul are dreptul de a transmite datele sale personale unui alt procesator de date, ?n cazul ?n care este fezabil din punct de vedere tehnic.

?

9.8.3. Solicitarea privind portabilitatea datelor poate fi depus? ?n format electronic prin po?t? electronic?, la adresa gdpr [arond] universuljuridic.ro sau ?n format tip?rit la punctul de lucru al operatorului printr-o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia S.C. ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, parter , spatiul B16, sector 6.

?

9.8.4. ?n cazul ?n care Operatorul refuz? s? se conformeze solicit?rii Utilizatorului privind portabilitatea datelor, motivele de fapt sau de drept pe care se ?ntemeiaz? decizia de respingere a cererii vor fi comunicate ?n scris ?n termen de 30 de zile de la primirea cererii. ?n cazul ?n care este refuzat? portabilitatea, operatorul de date o informeaz? pe persoana vizat? cu privire la posibilit??ile de a promova o cale de atac sau de a depune o pl?ngere la Autoritatea Na?ional? de Supraveghere a Prelucr?rii Datelor cu Caracter Personal.

?

9.9. Pentru exercitarea oricaror dintre drepturile dvs, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia S.C. ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, parter , spatiul B16, sector 6. sau la adresa de e-mail: gdpr [arond] universuljuridic.ro.

?

10. STOCAREA DATELOR

?

10.1 Siguran?a datelor de pe server

?

10.1.1. Operatorul stocheaz? datele gestionate pe un spa?iu de stocare bazat pe un server fizic. Serverul se afl? ?ntr-un datacenter de pe teriotriul Rom?niei, unde este monitorizat 24/7 din punct de vedere al securit??ii.

10.1.3. Pentru protejarea informa?iilor pe care le furniza?i se efectueaz? zilnic scanare anti-malware ori anti-virus, pe l?ng? protec?ia prin firewall, ?i sunt instalate de urgen?? actualiz?rile critice de securitate.

10.1.4. Furnizorul de server: HOSTERION SRL, Cod fiscal: RO16104008, Num?r Registrul Comer?ului: J12/396/2004, str. Eugen Ionesco nr. 49F, Cluj-Napoca, Rom?nia, Email: support@hosterion.ro, Tel: +0364 221 062

10.2. E-mail marketing - Newsletter

10.2.1. Adresa dvs de contact este protejat? printr-un sistem de securitate ?n doi pa?i ce ?mpiedic? vizualiza, editarea ori desc?rca date de c?tre personale neautorizate.

?

10.2.2. Fiecare comunicare transmis? c?tre dvs con?ine toate datele noastre de contact ?i este f?cut? ?n urm? exprim?rii consim??m?ntului dvs.

?

10.2.3. Retragerea consim??m?ntul de a mai primi comunic?ri se poate face cu un click, cu ajutorul link-ului unic de dezabonare, prin intermediul c?riua v? pute?i dezabona instant

?

10.2.4. Furnizorul platformei de E-mail marketing: Dazoot Software SRL, Cod fiscal: RO16341900, Num?r Registrul Comer?ului: J40/6234/2004,Splaiul Unirii 160, Corp C3, Et. 2, Coworking Bucharest, Sector 4, Bucure?ti, Email: info@newsman.ro, Tel: +40 31 0050870

?

10.3. Furnizor servicii de curierat: DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A. (?DPD?), Cod fiscal: RO 9566918, Num?r Registrul Comer?ului: J23/409/2010, Mogo?oaia, Strada BUIACULUI, Nr. 2, Corp A - Unitatea A1 ?i A2, Judet Ilfov, Email: client@dpd.ro, Teli: 031.824.90.90

?

10.4. Furnizor servicii de curierat: Compania Na?ional? Po?ta Rom?n? S.A., Cod fiscal: 427410, Num?r Registrul Comer?ului: J40/8636/1998, Bd. Dacia nr.140, sector 2, Bucure?ti, Email: suportclienti@posta-romana.ro, Tel: 021/9393

?

12. BAZA JURIDIC? A PRELUCR?RII DATELOR

?

12.1. Furnizarea datelor cu caracter personal se bazeaz? pe dispozi?ii legale ?i obliga?ii contractuale; aceasta este o condi?ie prealabil? pentru ?ncheierea acordului cu privire la comand?. Utilizatorul va furniza datele sale personale dac? inten?ioneaz? s? cumpere online. Lipsa datelor face imposibil? comanda online.

?

12.2. Temeiul juridic al gestion?rii datelor: Articolul 6 Punctul (1) lit. (c) din GDPR (nume, adres? de livrare, adresa de facturare).

?

12.2.1. Consim??m?ntul voluntar al persoanei interesate (Articolul 6 Punctul (1) lit. a) din GDPR), interesul legal al utilizatorului ?i operatorului (Articolul 6 Punctul 1) lit. d) ?i f) din GDPR), gestionarea contractual? a datelor (Articolul 6 Punctul (1) lit. (b) din GDPR; numele, adresa de livrare, adresa de facturare), paragraful 6. ? 5 din Grt. (Art. 6 Punctul (1) lit. c) din GDPR, numele, adresa de e-mail), ?n cazul solicit?rii de informa?ii de c?tre Utilizator prin e-mail ? Art. 6. Punctul (1) lit. b) ?i f) din GDPR (nume, adres? de e-mail).

?

Operatorul atentioneaza c? ?n cazul ne?ndeplinirii de c?tre utilizator a obliga?iilor ce ii revin in legatura cu o comanda lansata si executata, baza legal? pentru prelucrarea datelor conform Art. 6 Punctul (1) lit. (b) din GDPR (contractual) este convertit? ?n temeiul juridic prev?zut la Art. 6 Punctul (1) lit. (b) ?i (f) din GDPR (interes legal).

?

12.2.2. Operatorul gestioneaz? datele Utilizatorului ?i pe baza consim??m?ntului voluntar al persoanei interesate (Articolul 6 Punctul (1) lit. a) din GDPR) ?i obliga?ia contractual? (Art. 6 Punctul (1) lit. b) din GDPR; nume, adresa de livrare, adresa de facturare).

?

12.2.3. Utilizatorul ??i d? consim??m?ntul personal sau electronic prin utilizarea site-ului Web ?i prin semnarea Declara?iei de Gestionare a datelor/verificarea casetei ?n timpul procesului de ?nregistrare/efectuare a comenzilor/solicitarea de informa?ii ale Utilizatorilor. Utilizatorul are dreptul s? ??i retrag? consim??m?ntul oric?nd ?i, ?n acela?i timp, s? solicite ?tergerea datelor sale sau s? modifice datele furnizate. ?n cazul comenzii ?n a?teptare, retragerea consim??m?ntului este considerat? ca fiind o anulare a comenzii, care trebuie comunicat? Utilizatorilor de c?tre Operator ?mpreun? cu r?spunsul la cererea sa de ?tergere a datelor ?ntruc?t Art. 6. Punctul (1) lit. f) din GDPR prevede c? Operatorul este ?ndrept??it s? gestioneze datele Utilizatorului p?n? c?nd p?r?ile nu ??i achit? obliga?ia contractual?. Conform Art. 7 Punctul (3) ?i Art. 13 Puntul (2) litera (c) din GDPR, retragerea consim??m?ntului nu afecteaz? legalitatea gestion?rii datelor ?n trecut.

?

13. MODIFICARI

?

Universul Juridic Magazin isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii prezentului acord, fara nicio formalitate si fara preaviz. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat.

?

Accesul in Site si folosirea Serviciilor, implica faptul ca ati luat la cunostiinta si v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

?

Acest document a fost modificat ultima data la 20 mai 2018.

Privacy Policy

Prezentul document reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientilor cu ocazia vizitei acestora si a efectuarii unei comenzi pe site-ul www.ujmag.ro (?Site-ul?), precum si in vederea integrarii de servicii ce maresc functionalitatea Site-ului.

?

Prezentul document se completeaza cu Termeni si conditii si cu Conditii generale de vanzare, care fac parte integranta din acesta si pe care te rugam sa le consulti.

?

?

1. IDENTITATEA OPERATORULUI

2. OBIECT

3. CE DATE COLECTAM DE LA TINE

4. SCOPUL COLECTARII DATELOR

5. FACULTATIVITATEA FURNIZARII DATELOR SI CONSECINTELE REFUZULUI DE A LE FURNIZA

6. MODALITATEA PRELUCRARII

7. CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTR?

8. CUM PROTEJAM DATELE DUMNEAVOASTR?

9. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE SI EXERCITAREA ACESTORA

10. STOCAREA DATELOR

11. SCOPUL GESTION?RII DATELOR

12. TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCR?RII DATELOR

13. MODIFICARI

?

1. IDENTITATEA OPERATORULUI

?

Operatorul se indentifica prin Universul Juridic Magazin S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Str. Iuliu Maniu, nr. 7, corp C, parter, spa?iul B16, Bucuresti, Sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4645/2008, CUI RO 23487984, denumit in cele ce urmeaza ?ujmag?, ?UJmag.ro?, ?noi?, ?Site?.

?

2. OBIECT

?

Prezentul document reflecta preocuparea constanta pe care UJmag.ro o are fata de interesele dumneavoastr? personale, fiind unul dintre modurile prin care intelegem sa iti v? ar?t?m c? apreciem increderea acordata, astfel incat vizita dumneavoastr? pe Site sa fie cat mai placuta si lipsita de consecinte pe care nu le pute?i prevedea.

?

V? stam la dispozitie pentru orice intrebare sau neclaritate referitoare la termenii si continutul prezentului document si v? rugam sa sa ne contacta?i la urmatoarea adresa de e-mail: gdpr[at]universuljuridic.ro.

?

V? informam ca acest document a fost intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare privitoare la protectia datelor cu caracter personal si se completeaza cu acestea.

?

3. CE DATE COLECTAM DE LA DUMNEAVOASTR?

?

UJmag.ro foloseste urmatoarele modalitati de colectare a datelor cu caracter personal (denumite, in continuare, ?date?): rapoarte de trafic inregistrate de serverul care gazduieste Site-ul (date de navigare), furnizarea voluntara de catre utilizator, cookie-uri.

?

3.1. Date de navigare

?

Sistemele informatice si procedurile software pe care se bazeaza functionarea Site-ului achizitioneaza, in cursul normalei lor functionari, cateva informatii a caror colectare si transmitere este necesara pentru buna functionare a protocoalelor de comunicare Internet. Aceste informatii nu sunt colectate pentru a fi asociate cu subiecti identificabili, dar, prin natura lor, ar putea ca in cazuri speciale prevazute de lege, sa conduca la identificarea utilizatorilor.

?

In aceasta categorie de date intra adresele IP sau numele domeniului calculatorului, adresele URI ale resurselor accesate, orarul vizitei utilizatorului, metoda utilizata pentru a interoga serverul, dimensiunea fisierului accesat, codul numeric care indica stadiul interogarii serverului (accesat, eroare etc.) si alti parametri referitori la sistemul de operare si la mediul informatic al utilizatorului.

?

V? informam ca atunci cand vizita?i Site-ul, serverul inregistreaza automat toate aceste date, asa cum se intampla in cazul tuturor operatorilor.

?

Datele indicate vor fi utilizate doar cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea Site-ului, si pentru a-i putea controla corecta functionare. Datele ar putea sa fie utilizate de ujmag si in vederea stabilirii raspunderii in cazul savarsirii unor infractiuni informatice, cu scopul principal de a va garanta securitatea si siguranta in timpul navigarii.

?

3.2. Date furnizate voluntar de dumneavoastr?

?

Dumneavoastr? ve?i putea sa ne furniza?i voluntar propriile date personale, ori de cate ori veti dori sa efectuati comenzi on-line sau in cazul in care doriti doar sa va inscrieti la serviciul ?newsletter?. Tipul de informatii colectate de la dumneavoastr? prin intermediul Site-ului se va face in conformitate cu finalitatile indicate la punctul 4, intitulat ?Scopul colectarii datelor?. Unele din datele colectate in acest mod pot sa aiba caracter obligatoriu, fiind indispensabile pentru a putea raspunde solicitarii facute de dumneavoastr?. Datele cu caracter obligatoriu sunt evidentiate cu un asterisc [*] fata de cele cu caracter facultative, nemarcate.

?

Furnizarea voluntara a datelor dumneavoastr? implica si acordarea consimtamantului in vederea utilizarii acestora pentru scopurile pentru care au fost colectate, in lipsa acestuia noi neputand onora comanda pe care o face?i.

?

3.3. Cookie-uri

?

Ujmag nu foloseste pentru colectarea datelor dumneavoastr? asa-numitele ?cookie-uri persistente?, de nici un tip, pentru a urmari utilizatorii. V? informam ca ujmag ar putea folosi cookie-uri si alte informatii tehnice pentru a personaliza accesul dumneavoastr? la Site.

?

Ujmag se foloseste si de asa- numitele ?cookie-uri de sesiune?, ce nu sunt memorate de calculatorul dumneavoastr? in mod persistent si care sunt eliminate odata cu inchiderea browser-ului, cu scopul de a v? pune la dispozitie cu toate functionalitatile Site-ului si pentru v? face navigarea mai usoara.

?

Folosirea acestor cookie-uri este strict limitata la transmiterea identificatorilor de sesiune (numere cauzale generate de server), necesari in vederea atingerii scopului prevazut in paragraful precedent.

?

4. SCOPUL COLECTARII DATELOR

?

Scopul colectarii datelor este exclusiv acela de a putea raspunde solicitarii dumneavoastr?, eficient si promp, in toate etapele procedurii de achizitie: verificarea corectitudinii datelor introduse de dumneavoastr? in formularul de comanda, verificarea comenzii dumneavoastr?, emiterea facturii pentru produse comandate de dumneavoastr?, precum si pentru a v? putea contacta in situatia in care apar neclaritati in legatura cu ducerea la bun sfarsit a comenzii.De asemenea, furnizarea voluntara a datelor dumneavoastr? implica si acordarea consimtamantului asupra prelucrarii acestora de catre UJmag.ro.

?

Operatorul gestioneaz? ?i proceseaz? datele pentru a-i servi ?n urm?toarele scopuri:

4.1. Scopurile gestion?rii datelor: a) efectuarea comenzilor (nume, adres? de livrare); b) controlul execut?rii serviciului (nume, num?r de telefon, adres? de e-mail); c) prevenirea abuzurilor (nume, num?r de telefon, adres? de e-mail); d) identificarea Utilizatorilor ?i diferen?ierea ?ntre ace?tia (numele, num?rul de telefon, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, numele de utilizator); e) contact (nume, num?r de telefon, adresa de e-mail); f) prezentarea statisticilor (pseudonimie) g) marketing direct (nume, e-mail); h) exercitarea drepturilor privind relatia juridica cu utilizatorii (clientii) (numele, adresa de facturare, numarul de telefon, adresa de e-mail) i) indeplinirea obligatiilor (nume, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa postala); j) emiterea facturilor (numele, adresa de facturare).

?

4.2. Utilizatorii ??i pot da consim??m?ntul personal sau electronic prin utilizarea Website-ului ?i prin ?nscrierea la buletinul informativ/verificarea c?su?ei ?n timpul procesului de ?nregistrare/efectuare a comenzilor/solicitarea de informa?ii ale Utilizatorului pentru a-i contacta ?n scopul marketingului direct sau al publicit??ii electronice (newsletter, e-mail, SMS, etc.) utiliz?nd contactele furnizate. Consim??m?ntul poate fi retras oric?nd, f?r? vreo tax?, limitare sau justific?re; ?n plus, consim??m?ntul poate fi retras ?ntr-un mod care este stabilit ?n fiecare newsletter. De asemenea, consim??m?ntul poate fi retras printr-o declara?ie trimis? la sediul Operatorului. ?n cazul unei comenzi ?n a?teptare, retragerea consim??m?ntului prev?zut ?n acest Punct (cu privire la newsletter) nu afecteaz? executarea comenzii. ?n conformitate cu Art. 7 Punctul (3) ?i Art. 13 Punctul (2) lit. (c) din GDPR, retragerea consim??m?ntului nu afecteaz? legalitatea gestion?rii ?i prelucr?rii anterioare a datelor pe baza consimtamantului dat ?n trecut.

?

4.3. ?n toate cazurile ?n care Operatorul inten?ioneaz? s? utilizeze datele personale furnizate ?n alte scopuri dec?t scopul original al ?nregistr?rii, acesta trebuie s? ?l informeze pe utilizator ?i s? primeasc? consim??m?ntul direct prealabil al acestuia, oferind ?n plus utilizatorului posibilitatea de a interzice utilizarea datelor sale personale.

?

4.4. Plasarea comenzilor pe Website nu necesit? implicit o ?nregistrare. ?n func?ie de nevoile utilizatorilor, exist? dou? niveluri de utilizare a site-ului:

?

11.4.1. Pentru utilizatori ne?nregistra?i: Numele Prenumele E-mail Num?rul de telefon Parola Profesia Jude? Adresa de livrare Adresa de facturare

?

Domeniul de aplicare al datelor gestionate ?i prelucrate este determinat de executarea ordinului (nume, adres? de livrare), contact (nume, num?r de telefon, e-mail) ?i emiterea facturii (numele, adresa de facturare).

?

11.4.2. Pentru utilizatori ?nregistra?i: Numele Prenumele E-mail Num?rul de telefon Parola Profesia Jude? Adresa de livrare Adresa de facturare

?

Domeniul de aplicare al datelor gestionate ?i prelucrate este determinat de executarea ordinului (nume, adres? de livrare), contact (nume, num?r de telefon, e-mail) ?i emiterea facturii (numele, adresa de facturare).

?

5. CARACTERUL FACULTATIV AL FURNIZARII DATELOR SI CONSECINTELE REFUZULUI DE A LE FURNIZA

?

UJmag.ro va informeaza ca sunteti liber sa ne furnizati sau nu datele dumneavoastra in formularul de comanda de pe Site sau oricum indicate in solicitarile pe care ni le adresati in mod direct.

?

De asemenea, va informam ca nefurnizarea datelor dumneavoastra in mod voluntar si liber, atrage imposibilitatea ca sa obtineti ceea ce ati solicitat sau sa nu puteti efectua comanda dorita.

?

Ujmag va colecta de la dumneavoastr? doar datele strict necesare finalizarii comenzii sau transmiterii unui raspuns la solicitari facuta de dumneavoastr?.

?

6. MODALITATEA PRELUCRARII

?

Datele dumneavoastr? personale sunt prelucrate prin intermediul instrumentelor automatizate si pentru timpul strict necesar atingerii scopului pentru care au fost colectate.

?

Masuri specifice de siguranta sunt adoptate pentru prevenirea folosirii nelegale si abuzive a datelor dumneavoastr?, precum si impotriva accesului neautorizat si pierderii acestora. In acest sens, sesiunile securizate vor fi usor identificate prin:

?

  • aparitia simbolului unui lacat inchis de culoare galbena si
  • prin colorarea intr-o nuanta de galben inchis a campului specific adresei URL.

?

7. CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTR?

?

Datele colectate de la dumneavoastr? vor fi prelucrate numai cu scopul prevazut in acest document si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.

?

Universul Juridic Magazin nu va dezvalui nici un fel de data personala a dumneavoastr?, care sa permita unor terte persoane sa va indentifice si nu va permite accesul tertilor la aceste date fara consimtamantul dumneavoastr? prealabil si expres exprimat in scris.

?

Universul Juridic Magazin poate dezvalui, insa, datele dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care dezvaluirea este impusa de lege.

?

Va informam ca la datele dumneavoastr? vor putea avea acces angajatii ujmag, cu unicul scop de a executa in mod corect toate operatiunile necesare gestionarii comenzii si solicitarilor dumneavoastr?. Lista acestor persoane va poate fi pusa la dispozitie numai in urma unei solicitari exprese exprimata in scris de dumneavoastr?, datata si semnata, in atentia ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, parter, spatiul B16, sector 6. De asemenea, la anumite date furnizate de dumneavoastr? pot avea acces societatile comerciale imputernicite ale UJMAG, precum si angajati ai acestora - curierat rapid sau Posta Romana ? in vederea si ca urmare a procesului de manipulare a comenzilor efectuate de dumneavoastr?, pentru indeplinirea scopului descris la art. 4.

?

8. CUM PROTEJAM DATELE DUMNEAVOASTR?

?

Universul Juridic Magazin se angajeaza sa mentina un standard ridicat de siguranta in ceea ce priveste protectia si confidentialitatea datelor dumneavoastr?, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare, cu ajutorul noile dezvoltari tehnologice.

?

Protocoale criptografice 1. Prin utilizarea protocolului de securitate SSL asigur?m securitatea datelor dvs cu caracter personal prin criptarea informatiilor pe care le furniza?i. 2. Asigur?m protejarea informa?iilor despre carduri bancare, parole ?i orice date cu caracter personal pe care dvs le furniza?i ?mpotriva intercept?rii ori a folosirii de c?tre o ter?? parte prin intermediul certificatului SSL. 3. Furnizorul certificatului SSL: GoDaddy.com, LLC, 14455 N Hayden Rd Ste 226 Scottsdale, AZ 85260-6993, Email: support@godaddy.com. Tel: 020 7084 1810

?

Deoarece siguranta absoluta in cadrul transmisiilor de date prin intermediul internetului nu este absoluta si nici nu poate fi garantata de nimeni, ujmag va sfatuieste sa pastrati in loc sigur parolele si datele de acces la Site-ul nostru, sa nu le dezvalui altor persoane si sa iesi din orice sesiune de lucru folosind optiunea ?Sign Out?, ?Log Out?, ?Iesire?, atunci cand va aflati intr-un punct public de acces la internet.

9. Exercitarea drepturilor persoanei vizate

?

9.1. ?n cazul ?n care un Utilizator ?i solicit? Operatorului s? ?tearg? datele sale personale din registru, Operatorul efectueaz? f?r? ?nt?rziere aceast? ?tergere a datelor furnizate de c?tre Utilizator ?n trecut.

?

9.2. Cererea de ?tergere a datelor/de a fi uitat poate fi depus? ?n format electronic prin intermediul adresei de e-mail gdpr [arond] universuljuridic.ro sau ?n format tip?rit la punctul de lucru al operatorului printr-o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia S.C. ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, cladirea Apaca, sector 5.

?

9.2.1. ?n cazul cererii de ?tergere a informa?iilor (retragerea consim??m?ntului pentru gestionarea datelor), datele stocate de Operator nu mai pot fi gestionate ?i prelucrate ?ncep?nd cu ziua ?n care a fost primit? cererea.

?

9.2.2. ?n cazul cererii de a fi uitat, Operatorul va ?terge din registru toate leg?turile c?tre datele prelucrate legal, care au fost furnizate ?nainte de primirea cererii, profilul Utilizatorului ?i deciziile sale automate.

?

9.3. Dac? au existat modific?ri ale datelor furnizate ?n trecut, Utilizatorul are dreptul s? solicite modificarea datelor sale ?n baza de date. Cererea de modificare poate fi depus? ?n mod electronic prin intermediul adresei de e-mail gdpr [arond] universuljuridic.ro sau ?n format tip?rit la sediul operatorului printr-o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, parter , spatiul B16, sector 6.

?

9.4. Datele personale vor fi blocate ?n loc de ?tergere de c?tre Operator, dac? acest lucru este cerut de Utilizator sau dac? exist? motive ?ntemeiate s? se cread? c? ?tergerea ar putea afecta interesele legitime ale Utilizatorului. Datele blocate vor fi prelucrate numai ?n scopul care a ?mpiedicat ?tergerea acestora. Datele restric?ionate pot fi tratate numai cu consim??m?ntul Utilizatorului sau pentru prezentarea, validarea sau protejarea revendic?rilor legale sau protejarea altor drepturi ale unei persoane fizice sau juridice sau ?n interes public (Dreptul la restric?ionarea gestion?rii datelor).

?

9.5. ?n cazul ?n care Operatorul refuz? s? se conformeze cererii de rectificare, blocare sau ?tergere a Utilizatorului, motivele factuale sau legale pe care se bazeaz? decizia de respingere a cererii de rectificare, blocare sau ?tergere vor fi comunicate ?n scris ?n termen de 30 de zile de la data cererii. ?n cazul ?n care rectificarea, blocarea sau ?tergerea sunt refuzate, operatorul de date informeaz? persoana vizat? cu privire la posibilit??ile de a promova o cale de atac sau de a depune o pl?ngere la autoritate.

?

9.6. Utilizatorul are dreptul de a se opune prelucr?rii ?i gestion?rii datelor sale:

?

a. dac? prelucrarea sau divulgarea se efectueaz? numai ?n scopul ?ndeplinirii obliga?iei legale a Operatorilor sau al exercit?rii drepturilor ?i intereselor legitime ale operatorului, ale destinatarului sau ale unui ter?, cu excep?ia cazului ?n care prelucrarea este obligatorie;

?

b. dac? datele cu caracter personal sunt utilizate sau divulgate ?n scopuri de marketing direct, sondaje de opinie public? sau cercetare ?tiin?ific?; ?i

?

c. ?n toate celelalte cazuri prev?zute de lege.


9.6.1. ?n cazul unei obiec?ii a Utilizatorului, Operatorul nu va avea dreptul la o gestionare ulterioar? a datelor dec?t dac? demonstreaz? c? gestionarea datelor este justificat? de motive legitime, conving?toare care prevaleaz? asupra intereselor ?i drepturilor Utilizatorului sau care au leg?tur? cu transmiterea, validarea sau protec?ia dreptului ?n justi?ie.


9.6.2. ?n ceea ce prive?te datele gestionate pe temeiul juridic (Art. 6, Punctul (1) lit. d) ?i f)) copil. (interes legal) ?n loc de solicitarea de ?tergere a datelor/de a fi uitat Utilizatorul are dreptul s? se opun? prelucr?rii ?i gestion?rii datelor sale.
9.6.3. ?n cazul unei obiec?ii, Operatorul trebuie s? investigheze cauza obiec?iei ?n cel mai scurt timp posibil ?ntr-un interval de 15 zile, s? decid? dac? da curs obiec?iei ?i s? ?l notifice pe Utilizator ?n scris despre decizia sa.

9.7. Utilizatorii au dreptul s? solicite informa?ii privind gestionarea datelor lor personale.

?

9.7.1. Cererea de informa?ii poate fi depus? ?n format electronic prin intermediul adresei de e-mail gdpr [arond] universuljuridic.ro sau ?n format tip?rit la punctul de lucru al operatorului printr-o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia S.C. ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, cladirea Apaca, sector 5.

?

9.7.2. La cererea Utilizatorului, Operatorul ?i va furniza acestuia informa?ii despre datele prelucrate, sursele de unde au fost ob?inute, scopul, motivele ?i durata administr?rii, numele ?i adresa destinatarilor ?i toate activit??ile legate de gestionarea datelor.

9.7.3. Operatorul r?spunde f?r? ?nt?rziere solicit?rilor de informa?ii ?i furnizeaz? informa?iile solicitate ?ntr-o form? inteligibil?, ?ntr-un format adecvat pentru Utilizator c?t mai cur?nd posibil, dar nu mai t?rziu de 30 de zile.

?

9.7.4. Informa?iile privind persoana ?n cauz? sunt furnizate gratuity, pentru orice categorie de date, o dat? pe an. Informa?ii suplimentare privind aceea?i categorie de date pot fi supuse unei taxe. Valoarea acestei taxe poate fi stabilit? printr-un acord ?ntre p?r?i. ?n cazul ?n care se efectueaz? o plat? ?n leg?tur? cu datele prelucrate ?n mod ilegal de c?tre Operator sau dac? cererea a condus la rectificare, plata este rambursat?.

?

9.7.5. Operatorul poate refuza furnizarea de informa?ii persoanei vizate. ?n cazul refuzului de a furniza informa?ii, Operatorul ?i va comunica Utilizatorului ?n scris motivele legale de refuz precum si despre posibilit??ile de a promova o cale de atac sau de a depune o pl?ngere la Autoritatea Na?ional? de Supraveghere a Prelucr?rii Datelor cu Caracter Personal.

?

9.8. Portabilitatea datelor

?

9.8.1. ?n conformitate cu Art. 20 din GDPR, Utilizatorul are dreptul de a primi datele furnizate cu privire la el ?ntr-un format structurat, utilizat ?n mod obi?nuit ?i care poate fi citit de sisteme informatice ?i are dreptul de a transmite aceste date unui alt procesator de date.

?

9.8.2. ?n exercitarea dreptului s?u la portabilitatea datelor ?n conformitate cu alineatul (1), Utilizatorul are dreptul de a transmite datele sale personale unui alt procesator de date, ?n cazul ?n care este fezabil din punct de vedere tehnic.

?

9.8.3. Solicitarea privind portabilitatea datelor poate fi depus? ?n format electronic prin po?t? electronic?, la adresa gdpr [arond] universuljuridic.ro sau ?n format tip?rit la punctul de lucru al operatorului printr-o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia S.C. ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, parter , spatiul B16, sector 6.

?

9.8.4. ?n cazul ?n care Operatorul refuz? s? se conformeze solicit?rii Utilizatorului privind portabilitatea datelor, motivele de fapt sau de drept pe care se ?ntemeiaz? decizia de respingere a cererii vor fi comunicate ?n scris ?n termen de 30 de zile de la primirea cererii. ?n cazul ?n care este refuzat? portabilitatea, operatorul de date o informeaz? pe persoana vizat? cu privire la posibilit??ile de a promova o cale de atac sau de a depune o pl?ngere la Autoritatea Na?ional? de Supraveghere a Prelucr?rii Datelor cu Caracter Personal.

?

9.9. Pentru exercitarea oricaror dintre drepturile dvs, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia S.C. ?Universul Juridic Magazin? S.R.L., Bucuresti, bd. I. Maniu, nr. 7, corp C, parter , spatiul B16, sector 6. sau la adresa de e-mail: gdpr [arond] universuljuridic.ro.

?

10. STOCAREA DATELOR

?

10.1 Siguran?a datelor de pe server

?

10.1.1. Operatorul stocheaz? datele gestionate pe un spa?iu de stocare bazat pe un server fizic. Serverul se afl? ?ntr-un datacenter de pe teriotriul Rom?niei, unde este monitorizat 24/7 din punct de vedere al securit??ii.

10.1.3. Pentru protejarea informa?iilor pe care le furniza?i se efectueaz? zilnic scanare anti-malware ori anti-virus, pe l?ng? protec?ia prin firewall, ?i sunt instalate de urgen?? actualiz?rile critice de securitate.

10.1.4. Furnizorul de server: HOSTERION SRL, Cod fiscal: RO16104008, Num?r Registrul Comer?ului: J12/396/2004, str. Eugen Ionesco nr. 49F, Cluj-Napoca, Rom?nia, Email: support@hosterion.ro, Tel: +0364 221 062

10.2. E-mail marketing - Newsletter

10.2.1. Adresa dvs de contact este protejat? printr-un sistem de securitate ?n doi pa?i ce ?mpiedic? vizualiza, editarea ori desc?rca date de c?tre personale neautorizate.

?

10.2.2. Fiecare comunicare transmis? c?tre dvs con?ine toate datele noastre de contact ?i este f?cut? ?n urm? exprim?rii consim??m?ntului dvs.

?

10.2.3. Retragerea consim??m?ntul de a mai primi comunic?ri se poate face cu un click, cu ajutorul link-ului unic de dezabonare, prin intermediul c?riua v? pute?i dezabona instant

?

10.2.4. Furnizorul platformei de E-mail marketing: Dazoot Software SRL, Cod fiscal: RO16341900, Num?r Registrul Comer?ului: J40/6234/2004,Splaiul Unirii 160, Corp C3, Et. 2, Coworking Bucharest, Sector 4, Bucure?ti, Email: info@newsman.ro, Tel: +40 31 0050870

?

10.3. Furnizor servicii de curierat: DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A. (?DPD?), Cod fiscal: RO 9566918, Num?r Registrul Comer?ului: J23/409/2010, Mogo?oaia, Strada BUIACULUI, Nr. 2, Corp A - Unitatea A1 ?i A2, Judet Ilfov, Email: client@dpd.ro, Teli: 031.824.90.90

?

10.4. Furnizor servicii de curierat: Compania Na?ional? Po?ta Rom?n? S.A., Cod fiscal: 427410, Num?r Registrul Comer?ului: J40/8636/1998, Bd. Dacia nr.140, sector 2, Bucure?ti, Email: suportclienti@posta-romana.ro, Tel: 021/9393

?

12. BAZA JURIDIC? A PRELUCR?RII DATELOR

?

12.1. Furnizarea datelor cu caracter personal se bazeaz? pe dispozi?ii legale ?i obliga?ii contractuale; aceasta este o condi?ie prealabil? pentru ?ncheierea acordului cu privire la comand?. Utilizatorul va furniza datele sale personale dac? inten?ioneaz? s? cumpere online. Lipsa datelor face imposibil? comanda online.

?

12.2. Temeiul juridic al gestion?rii datelor: Articolul 6 Punctul (1) lit. (c) din GDPR (nume, adres? de livrare, adresa de facturare).

?

12.2.1. Consim??m?ntul voluntar al persoanei interesate (Articolul 6 Punctul (1) lit. a) din GDPR), interesul legal al utilizatorului ?i operatorului (Articolul 6 Punctul 1) lit. d) ?i f) din GDPR), gestionarea contractual? a datelor (Articolul 6 Punctul (1) lit. (b) din GDPR; numele, adresa de livrare, adresa de facturare), paragraful 6. ? 5 din Grt. (Art. 6 Punctul (1) lit. c) din GDPR, numele, adresa de e-mail), ?n cazul solicit?rii de informa?ii de c?tre Utilizator prin e-mail ? Art. 6. Punctul (1) lit. b) ?i f) din GDPR (nume, adres? de e-mail).

?

Operatorul atentioneaza c? ?n cazul ne?ndeplinirii de c?tre utilizator a obliga?iilor ce ii revin in legatura cu o comanda lansata si executata, baza legal? pentru prelucrarea datelor conform Art. 6 Punctul (1) lit. (b) din GDPR (contractual) este convertit? ?n temeiul juridic prev?zut la Art. 6 Punctul (1) lit. (b) ?i (f) din GDPR (interes legal).

?

12.2.2. Operatorul gestioneaz? datele Utilizatorului ?i pe baza consim??m?ntului voluntar al persoanei interesate (Articolul 6 Punctul (1) lit. a) din GDPR) ?i obliga?ia contractual? (Art. 6 Punctul (1) lit. b) din GDPR; nume, adresa de livrare, adresa de facturare).

?

12.2.3. Utilizatorul ??i d? consim??m?ntul personal sau electronic prin utilizarea site-ului Web ?i prin semnarea Declara?iei de Gestionare a datelor/verificarea casetei ?n timpul procesului de ?nregistrare/efectuare a comenzilor/solicitarea de informa?ii ale Utilizatorilor. Utilizatorul are dreptul s? ??i retrag? consim??m?ntul oric?nd ?i, ?n acela?i timp, s? solicite ?tergerea datelor sale sau s? modifice datele furnizate. ?n cazul comenzii ?n a?teptare, retragerea consim??m?ntului este considerat? ca fiind o anulare a comenzii, care trebuie comunicat? Utilizatorilor de c?tre Operator ?mpreun? cu r?spunsul la cererea sa de ?tergere a datelor ?ntruc?t Art. 6. Punctul (1) lit. f) din GDPR prevede c? Operatorul este ?ndrept??it s? gestioneze datele Utilizatorului p?n? c?nd p?r?ile nu ??i achit? obliga?ia contractual?. Conform Art. 7 Punctul (3) ?i Art. 13 Puntul (2) litera (c) din GDPR, retragerea consim??m?ntului nu afecteaz? legalitatea gestion?rii datelor ?n trecut.

?

13. MODIFICARI

?

Universul Juridic Magazin isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii prezentului acord, fara nicio formalitate si fara preaviz. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat.

?

Accesul in Site si folosirea Serviciilor, implica faptul ca ati luat la cunostiinta si v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

?

Acest document a fost modificat ultima data la 20 mai 2018.

Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu reducerile!

Parteneri Gold:
Parteneri Silver:
Parteneri Media:
Va recomandam:

Copyright 2008-2023 Universul Juridic Magazin SRL. Toate drepturile rezervate

Comanda prin telefon

0733.673.555
Adaugare in Cos
Produsul a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.
Precomanda
TE RUGAM SA FACI PRECOMANDA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai precomandat nu a aparut inca pe piata si nu este disponibil momentan in stoc.
UJmag.ro te va informa de indata ce acest titlu va fi disponibil la vanzare.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Precomanda cu plata in avans
TE RUGAM SA FACI PRECOMANDA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai precomandat nu a aparut inca pe piata si nu este disponibil momentan in stoc.
UJmag.ro te va informa de indata ce acest titlu va fi disponibil la vanzare.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Rezerva
TE RUGAM SA FACI REZERVAREA DOAR DACA ESTI SIGUR CA VEI ACHIZITIONA ACEASTA CARTE!
Te informam ca titlul pe care l-ai rezervat nu este disponibil in stoc.
Ujmag.ro va depune toate diligentele pentru a comanda aceasta carte pentru tine.
Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa ta de posta electronica.
Adauga in cos